Muhteşem Yüzyıl - Genel Yorum Konusu

biliyorum da bu meluunun hain planları varmış burada yazana ceza verdirecekmiş süper mod oalrak konuya el at bence:A

yönetimi de değiştiririz biz oylamıyor muyuz sonuçta :A ayrıca şu arama kısmına dizilerin adını yaz en çok sonuç çıkan dizi my forumda :A vadiden bile çok nanik sana :A

Vadi'den bana ne.:F Beren yazınca MY'den bile daha çok sonuç veriyor.:Z

biliyorum da bu meluunun hain planları varmış burada yazana ceza verdirecekmiş süper mod oalrak konuya el at bence:A

yönetimi de değiştiririz biz oylamıyor muyuz sonuçta :A ayrıca şu arama kısmına dizilerin adını yaz en çok sonuç çıkan dizi my forumda :A vadiden bile çok nanik sana :A
@sokak sanati şaka yapıyordur yoksa çok objektif değerli bir moddur kendisi öyle şeyler yapmaz. :A

Turabi'yi oyuncu diye yutturacaklar bize böyle bir dizinin devri mi olur. :F

Merve Oflaz bile oyuncu oldu hatta Asla Vazgeçmem'de ki kız bile ekranda bir şeyler yapıyor. Turabi gibi zeki bir insan her türlü yapar.:Z

reytinglere bakıyor sanki o devir sana değil :A

yılın qapaqı gelin @Çiğdem- @EFE UYSAL :A

Reytingler bizde rahat ol. Beren İntikam ile bile 10 reyting ile başladı. Kösem ile 15 alır. :Z

Merve Oflaz bile oyuncu oldu hatta Asla Vazgeçmem'de ki kız bile ekranda bir şeyler yapıyor. Turabi gibi zeki bir insan her türlü yapar.:Z

Reytingler bizde rahat ol. Beren İntikam ile bile 10 reyting ile başladı. Kösem ile 15 alır. :Z
onlarda biraz görsellik var hatta amine gülşe de baya görsellik var içi açılıyor insanın baktıkça turabide ne var :F
çok uçtun geçen sene ortalaması 10 u geçe ndizi var mıydı belki karagül :F

Turabi'yi oyuncu diye yutturacaklar bize böyle bir dizinin devri mi olur. :F
bu arada biricik seyhan erdağcığım magazin kaanlı açmış youtubede takibe aldım :X

onlarda biraz görsellik var hatta amine gülşe de baya görsellik var içi açılıyor insanın baktıkça turabide ne var :F
çok uçtun geçen sene ortalaması 10 u geçe ndizi var mıydı belki karagül :F

bu arada biricik seyhan erdağcığım magazin kaanlı açmış youtubede takibe aldım :X

İşte Turabi'de oyunculuk yapacak.:F Çağatay yaptı hu işi Turabi neler yapar.:Z

Başlangıç diyorum.:)

Anam onun her yeri zeki olsa ne olur. :A Bana çok itici geliyor bilmiyorum bence ekrana yakışan bir isim değil. :(

Amine Gülşe hiç değilse güzel Tolgahan'a yakışıyor. :F

Lo bu arada @xemrexxx inşallah meryemin cesarette oynamak istemediği haberleri gercekten yalandır .ss
Yeter artık ya bi dönemedi .ss
Mine TUGAY meryem gittikten sonra 3 dizi yaptı.
Kerem 2
Hande 2
Ebru özkan 2
Bunlardan fazla yapan da var 10 dizi yapan bile vardır :A

Meryem in acil dönmesi lazım :(
ACİL MERYEM ARANIYOR :(