seçimi beyazıt kazanmış @sokak sanati şikesi hep.ss musti-selim koalisyon yapsa da fayda etmez
@Bully @mrt-06 @yatutarsa @Çiğdem- @cookies @EFE UYSAL @harzemliişah 

seçimi beyazıt kazanmış @sokak sanati şikesi hep.ss musti-selim koalisyon yapsa da fayda etmez@Bully @mrt-06 @yatutarsa @Çiğdem- @cookies @EFE UYSAL @harzemliişah Ekli dosyayı görüntüle 46287
her yerde elem kederdesinİşte hep Süleyman yüzünden halkın adamı öldü.![]()
her yerde elem kederdesin![]()
Ben İstanbul'dan ayrılmıyorum okulum İstanbul'da.öğrenci yurdu yaptırdığımı söylemiş miydim@Harunnn60 kız öğrenci yurdu olmasa sen de kalırdın
@*YıldırıM* @Çiğdem- @sokak sanati @harzemliişah @EFE UYSAL @cookies Ekli dosyayı görüntüle 46311
yurt da istanbulda noalcak evde kalacağına yurtta kalBen İstanbul'dan ayrılmıyorum okulum İstanbul'da.Unuttun sanırım.
![]()
Rahatıma düşkün bir insanım ben.yurt da istanbulda noalcak evde kalacağına yurtta kal![]()
onun camisi,hastanesi,hamamı var yurdu da vardır bir yerledeRahatıma düşkün bir insanım ben.Hürrem'in yurdu yok bu arada.
![]()
Benim parmağım varsa efso olmuş demektir.aa bildiğin @Bully feat @Yiğitt çalışması 😱 @Çiğdem- @cookies @sokak sanati @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 46319
hahahah ayy bu ne beee allah canını almasın nerden buluyorsun böyle şeyleriaa bildiğin @Bully feat @Yiğitt çalışması 😱 @Çiğdem- @cookies @sokak sanati @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 46319
hayranlarımız senin kadar fandazdikhahahah ayy bu ne beee allah canını almasın nerden buluyorsun böyle şeyleri
![]()
Resimde göndermede yapmış.ss İllüminatici oldun başımıza sende.meryemim 30 ağustosu kuttlamış fanları da doğru yolu bulmuşlar güzel cümleler kuruyorlaray neyse bergü de kutlamış serenay-tuba-beren-hazalda tık yok kınıyoruz .ss @denizz19 @Harunnn60 @Maskeli Fedai @yatutarsa @cookies @vadikızı @gizem ak @mrt-06 @Çiğdem- @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 46326
yorumda belirtmişim oralarıResimde göndermede yapmış.ss İllüminatici oldun başımıza sende.![]()
o ilgi alanımda değilFahriyede kutlamis )
Agalar görmesin bu resmi.yorumda belirtmişim oraları
o ilgi alanımda değil![]()