ayol kpa arapalrda düşük başladı listede yükselmesi 24-25.bölümü buldu o ka sürerse beklemem @harzemliişahİnşallah iyi gelir belli olmaz çünkü.![]()
ayol kpa arapalrda düşük başladı listede yükselmesi 24-25.bölümü buldu o ka sürerse beklemem @harzemliişahİnşallah iyi gelir belli olmaz çünkü.![]()
Çok iyi saatte başlıyor ne beklicen.ayol kpa arapalrda düşük başladı listede yükselmesi 24-25.bölümü buldu o ka sürerse beklemem @harzemliişah![]()
evet bitti. yarın ve çarşamba akşam 11 de sanırım tekrarları olacak.Bitti mi bölüm.![]()
yok yok şöyle 7-8 bölüm bekle yeter.ayol kpa arapalrda düşük başladı listede yükselmesi 24-25.bölümü buldu o ka sürerse beklemem @harzemliişah![]()
İyi iyi tanıtsınlar diziyi.evet bitti. yarın ve çarşamba akşam 11 de sanırım tekrarları olacak.
Günün 14 saati okulda geçince izleyemiyorsun
Boş günün olursa izle.Günün 14 saati okulda geçince izleyemiyorsun
Ben bu diziden geçtim başarılar![]()
Boş günü bi tek pazar var ama babaannemlerde net yok o yüzden kendi evimize geçince pazarları güncel dizilerimi izliycem yani seneye izleyebilirim bu diziyi ancakBoş günün olursa izle.![]()
Yeni sezonda izleyebilirsin belki.Boş günü bi tek pazar var ama babaannemlerde net yok o yüzden kendi evimize geçince pazarları güncel dizilerimi izliycem yani seneye izleyebilirim bu diziyi ancak![]()
Izlemeyemem lo ne ara izliycemYeni sezonda izleyebilirsin belki.![]()
Kaça kadardı baban izliyorduya diziyi 10da bitiyorya izlersin dizi 11 buçukta bitiyor.Izlemeyemem lo ne ara izliycem![]()
Lo iste ben 22.30 da okuldan çıkıyorum bide geçmiş bölümleri de izlemem lazımKaça kadardı baban izliyorduya diziyi 10da bitiyorya izlersin dizi 11 buçukta bitiyor.![]()
İnşallah düzelir okul düzelin.Lo iste ben 22.30 da okuldan çıkıyorum bide geçmiş bölümleri de izlemem lazım![]()
Dahada geç bitecek ygsye doğruİnşallah düzelir okul düzelin.![]()
Kaç arkadaşın var Endonezyalı.emrenin linkini endoneyalı arkadşlara okuttum.evet diriliş trans 7 kanalında yayınlanacak ama tarih henüz belli değil. endonezyada müthiş reyting alacağızdır.ben endonezyadan neredeyse gözümkapalı eminim
en az 30 vardır.bunların 10 ile baya samimiyimdir. onlar zaten baya reklamını yapar.Kaç arkadaşın var Endonezyalı.![]()
![]()
Dün tahmin etmiştim satıldığını doğruymuş iyiymiş 30en az 30 vardır.bunların 10 ile baya samimiyimdir. onlar zaten baya reklamını yapar.![]()
inşaAllah. gerçi pakistandan da çok ümitliyim ama endonezyadan daha çok eminim reyting rekorları kıracağız inşaAllahDün tahmin etmiştim satıldığını doğruymuş iyiymiş 30Tanıtım bekliyoz.
![]()