Hum Sitaray.hangisiydi lo bunun kanalı![]()
Hum Sitaray.hangisiydi lo bunun kanalı![]()
koş @EFE UYSAL koşdirilişin pakistanda başlamsına 15 dk kaldı isteyen buradan izleyebilir http://www.desifree.tv/hum-tv-sitaray/
pakistandaki kanalları biliyorsundur. hum tv varya bu grubun birkaç kanalı var.işte magazin kanalı,bilmem ne kanalı falan. hum tv pakistanın ikinci en iyi kanalı gibi birşey bunlar 2013te yeni bir kanal daha açmışlar.hum sitaray adında. benim anladığım hum tv gibi yükselişe geçirmek için dirilişi almışlar.çünkü hum tv grubu hiçbir kanalında daha önce türk dizisi yayınlamamış. şu ana kadar türk dizilerininyayınlandığı iki kanal var. geo kahani ve urdu 1. ilkkez hum tv grubunda bir türk dizisi yayınlanacak. o da dirilşimhangisiydi lo bunun kanalı![]()
ary kanalı da türk dizisi yayınladı asi falan orada yaınlandı .pakistandaki kanalları biliyorsundur. hum tv varya bu grubun birkaç kanalı var.işte magazin kanalı,bilmem ne kanalı falan. hum tv pakistanın ikinci en iyi kanalı gibi birşey bunlar 2013te yeni bir kanal daha açmışlar.hum sitaray adında. benim anladığım hum tv gibi yükselişe geçirmek için dirilişi almışlar.çünkü hum tv grubu hiçbir kanalında daha önce türk dizisi yayınlamamış. şu ana kadar türk dizilerininyayınlandığı iki kanal var. geo kahani ve urdu 1. ilkkez hum tv grubunda bir türk dizisi yayınlanacak. o da dirilşimbir yandan avantaj, yayınlanacağı kanalın arkasında güçlü kanallar var.bunlar sosyal medyalarından tanıtımları yaptılar.bir yandan dezavantaj her ne kadar arkasında güçlü kanallar olsada yeni kurulmuş bir kanal.o kadar büyük bir kitlesi yok henüz.
ben bakmıyom şu an
Ben bakıyom Kara Toygar çıktı.ben bakmıyom şu an![]()
güzel. seslendirmeleri beğendim.karakterlere uygun sesli kimseler seslendirmiş. halimeyi ince , naif sesli bir kişi seslendiriyor sanırım ama çok yakışmış. şuan iyi gidiyor bakalım. hatta bizde bazı karkterlerin konuşmaları fazla abartıydı karatoygar ve üstadı azam mesela. ama burada daha abartısız seslendirmişler güzel yani.
@xemrexxx sen de izle dublaj çok güzel.güzel. seslendirmeleri beğendim.karakterlere uygun sesli kimseler seslendirmiş. halimeyi ince , naif sesli bir kişi seslendiriyor sanırım ama çok yakışmış. şuan iyi gidiyor bakalım. hatta bizde bazı karkterlerin konuşmaları fazla abartıydı karatoygar ve üstadı azam mesela. ama burada daha abartısız seslendirmişler güzel yani.
Reytingleri merakla bekliyoruz.youtubeden bakarım yüklenince![]()
Aynen.dikkat ettimde bizim türk kadınlarının sesi genelde kalın ya. bunların sesi daha ince.![]()
bekle bekle görcenReytingleri merakla bekliyoruz.
Aynen.![]()
eluna reytingleri niye hatırlatıyonbekle bekle görcen![]()
Bitti mi bölüm.ya bu m
eluna reytingleri niye hatırlatıyonkötü gelirse forumda öğreneyen kalmaz
bana bak diziye bikaç hafta ver.yeni kanalda yayınlanıyor sonuçta. bikaç bölüme reytingleri toplar toplarsa
reklama girdi. bikaç dk daha yayınlanır biter heralde.şuan 39 dk yayınlandı çünkü
düşünürümya bu m
eluna reytingleri niye hatırlatıyonkötü gelirse forumda öğreneyen kalmaz
bana bak diziye bikaç hafta ver.yeni kanalda yayınlanıyor sonuçta. bikaç bölüme reytingleri toplar toplarsa
reklama girdi. bikaç dk daha yayınlanır biter heralde.şuan 39 dk yayınlandı çünkü