Behzat Ç. Dizisi Yeniden Mi Çekilecek?

YıldırıM

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,852
Puanı
711
Toplam 3 sezon boyunca Star TV ekranlarında yayınlanan, yayınlandığı süre boyunca RTÜK tarafından birçok kez ceza alan, TV dünyasında en çok şikayet alan Behzat Ç. dizisi için yeni bir iddia ortaya çıktı.

Behzat Ç.'nin yazarı Emrah Serbest geçtiğimiz gün Kanaltürk'te yayınlanan Bunu Konuşalım programına konuk oldu. Programda Behzat Ç. ile ilgili önemli açıklamalar yapan yazar, 3 sezon boyunca Star TV ekranlarında yayınlanan Behzat Ç.'nin yeniden yazım aşamasında olduğunu, 1. bölümünü yazdığını ve eğer diziye kanal bulunursa yeni sezonda ekranlarda yer alacağını söyledi.

1. bölümü yazılan Behzat Ç.'ye eğer kanal bulunursa yeni sezonda ekranlarda göreceğiz.

100920121401382262145.jpg

Daha geçen keşke yeniden başlasa diye aklımdan geçiyordum. 😱 Süper haber. :oley:

Su rutukte uyduruk kurallar koyup cezalar vereceğine su dizi surelerine el atamiyor mu? Bence sevisme ve ağır kufur sahneleri dışında serbest bırak gitsin.

erdal beşikçioğlu starda yeni bir diziyle anlaşmadımı oyüzden sakalları kesmişti @*YıldırıM*
sen bilirsin (b)(b)

Son düzenleme:
Emrah Serbes'in açıklaması şöyle: "Ben Behzat Ç.'nn senaryosunu da yazdım, 1. bölüm, yeni başlayacak Behzat Ç.'nin senaryosu da hazır. Varsa yürekli kanal müdürü, aynı kadroyla baştan çekelim."

Dizinin 4. sezon 1. bölümünde Behzat açığa alınıyor, 17-25 Aralık'tan dolayı teşkilatta polis kalmayınca ekiple beraber geri dönüyor. Memduh Başgan cemaatçilerle beraber içeri alınıyor, Ercüment Çözer de sarayda :) Hangi saray olduğunu dizide görecekmişiz Emrah Serbes'in dediğine göre :D

Türkiye, açıkcası yeni Behzat Ç.'ye hazır değil. Hele de kanal yöneticileri cesaretli değilken bu zaten mümkün değil. :)

Bu diziyi alırsa yine Star Tv alır bence, Pazartesi günleri ya da Pazar günleri PT2'de yayınlayabilir. :)

Umarım tadını bozmaz, bir arkadaşım her gün överdi bu diziyi, çok seviyordu. :D