Behzat Ç. Dizisi Yeniden Mi Çekilecek?

Bu diziyi alırsa yine Star Tv alır bence, Pazartesi günleri ya da Pazar günleri PT2'de yayınlayabilir. :)

Umarım tadını bozmaz, bir arkadaşım her gün överdi bu diziyi, çok seviyordu. :D
kanal d alcak çünkü aydın doğan olarak

İktidarın mutlak diktatöriyel korku yönetimi bir nebze olsun kırıldığı için böyle bir dönemde çıkarsa çıkar. Keşke Leyla ile Mecnun da yeniden çekilse öyle böyle değil bi acayip özlüyorum o diziyi :/ Yakın bir arkadaşımı kaybetmiş gibi üzülmüştüm LİM yayından kaldırıldığında . Hâlen da üzülüyorum. Ben de Özledim, kendi çapında güzeldi ama Leyla ile Mecnun a göre soğuk ve başarısız denemeydi.

Keşke Ben de Özledim'in ilk bölümünün son sahnesinde o gereksiz sonu göstermeselerdi, sırf şaşırtmak için hem onlarca bölümü çöpe attılar hem de yeniden dönme şansını göz göre göre bitirdiler. Tabi hâlen bir umut var sonuçta Leyla ile Mecnun bu. Kim bilir belki de Ben de Özledim 'de yaşanılan bütün olaylar Mecnun'un veya İsmail abi nin rüyasıdır?

En çok da TRT de yayınlanan son bölümün efsanevi bitişinden sonra devamını öğrenmemek çok üzdü. O bölümü hatırladıkça tüylerim diken diken olur.

Neyse konudan gereksiz bir şekilde uzaklaştım sanırım. :D Keşke bir mucize olsa da Leyla ile Mecnun tüm ekiple birlikte geri dönse. : ((

Mine tugay ın intihar ettiği dizi olduğu için pek ısınmadım diziye ama olsun başlasın :)

gereksiz senaristiyle vasat bir dizinin tekrar başlaması komik olur :)