Ay sende kıskanıyorsun Fuat'ıkaradenizden çok katılım var musti kardeniz star oldu program diyor
fuat tam bir karadeniz düşmanı sırf karadeniz yöresi diye hayır diyor kovun şunu
adamlar iyide söylese karadeniz yöresinden diye hayır diyorAy sende kıskanıyorsun Fuat'ı
En çok yabancı şarkıyla katılım var.
Sanmıyorum, Fuat istediği sesi arıyor.adamlar iyide söylese karadeniz yöresinden diye hayır diyor
ayoll yabancı şarkı söyleyen sesi akrga gibide olsa hemen turu geçiyor bence çoğu kötü söylüyor sesin güzel olduğuna bile bakmıyorlar yabancı olunca çoğunu beğenmedim ben
Sanmıyorum, Fuat istediği sesi arıyor.adamlar iyide söylese karadeniz yöresinden diye hayır diyor
ayoll yabancı şarkı söyleyen sesi akrga gibide olsa hemen turu geçiyor bence çoğu kötü söylüyor sesin güzel olduğuna bile bakmıyorlar yabancı olunca çoğunu beğenmedim ben
amann karga işte beeeSanmıyorum, Fuat istediği sesi arıyor.
akrgra? 😱
Sanmıyorum, Fuat istediği sesi arıyor.
akrgra? 😱
100/86 aldı şaka gibi.amann karga işte beee
Suç sende, ben ne yapayım?amann karga işte beee
Daha çocuk şarkı söyleme başlamadan %7 geldi zaten.100/86 aldı şaka gibi.
Çocuğun adı Yiğit'miş.
Jüriler çok itici ya bir tek Mustafa çok samimi bence orada diğerleri bana samimi gelmiyor.Suç sende, ben ne yapayım?
Daha çocuk şarkı söyleme başlamadan %7 geldi zaten.
Boş gün, izliyorum ne yapayım yani.Jüriler çok itici ya bir tek Mustafa çok samimi bence orada diğerleri bana samimi gelmiyor.
Aynen, şimdi reklama girdi.Ne bitmez yarışmaymış be! Açıp açıp bakıyorum hala devam ediyor.Ütopya sabaha karşı yayınlanır bu gidişle
Görende iyi reyting alıyor zannedecek. Zaten ütopya bitsin tv8'den hiç bir programa yarışmaya bakmayacağım. (survivor hariç )Aynen, şimdi reklama girdi.
00.15'de falan biter ya da buçuğa doğru.
Öykü devam edecek, yeni yarışmacılar var duvar kalkacak inş dedi.
musti çok kişilikli bir adam ama gülbenle demet akalın kadın şarkıcılardan en itici bulunan şarkıcılar desem bence yalan olmaz iyi şarkıları var o yönden birşey demiyorum ama kişilik olarak demet ve gülben genelde bizim ülkemizde sevilmiyorlar sebebide gerçekten aşırı iticilerJüriler çok itici ya bir tek Mustafa çok samimi bence orada diğerleri bana samimi gelmiyor.
Gülben Ergen'e kendi hayranları tahammül edemiyor İnstagram sayfasına baktım hayranları çok kaprislisi çok kendini kasıyorsun biraz rahat ol diyorlar. Demet Akalın'da ayrı bir dert hiç eğlenceli değil program , Fuat desen acun zoraki aldı programa çünkü anlaşmaları vardı.musti çok kişilikli bir adam ama gülbenle demet akalın kadın şarkıcılardan en itici bulunan şarkıcılar desem bence yalan olmaz iyi şarkıları var o yönden birşey demiyorum ama kişilik olarak demet ve gülben genelde bizim ülkemizde sevilmiyorlar sebebide gerçekten aşırı iticiler
ayy fuat denilen adam 1.bölümden beridir zaten hep tepki alıyor sosyal medyadan yani acun o ses türkiye yarışmasındakı gibi önem vermemiş jurilere musti dışındakıler hiçbiri olmamış
ayoll adam tam bir karadeniz düşmanı sırf kardeniz yöresi diye hayır diyor birde utanamda kendiside söylüyor karadeniz söyleyenleri alıcakmıyız burası pop yeri gibi imaa ediyor bir dinle iyi söylüyorsa alıcaksın sırf karadeniz yöresi diye hayır diyorGülben Ergen'e kendi hayranları tahammül edemiyor İnstagram sayfasına baktım hayranları çok kaprislisi çok kendini kasıyorsun biraz rahat ol diyorlar. Demet Akalın'da ayrı bir dert hiç eğlenceli değil program , Fuat desen acun zoraki aldı programa çünkü anlaşmaları vardı.
Ben izlemiyorum yarışmayı ama sen diyorsan doğrudur. Dün Gülben , Mustafa ile Demet'e laf atmış doğru mu?ayoll adam tam bir karadeniz düşmanı sırf kardeniz yöresi diye hayır diyor birde utanamda kendiside söylüyor karadeniz söyleyenleri alıcakmıyız burası pop yeri gibi imaa ediyor bir dinle iyi söylüyorsa alıcaksın sırf karadeniz yöresi diye hayır diyor
o kısmını görmedim cnm babam yüzünden hepsini izleyemiyorumki hiç doğru dürüst bakamadımBen izlemiyorum yarışmayı ama sen diyorsan doğrudur. Dün Gülben , Mustafa ile Demet'e laf atmış doğru mu?
Senin Mustinin üzerine yürümüş.o kısmını görmedim cnm babam yüzünden hepsini izleyemiyorumki hiç doğru dürüst bakamadım