bakk @Maskeli Fedai elin gevuru tarkanın şıkıdım şarkısını söylüyor
@mrt-06 @Bully @denizz19 @EFE UYSAL @Yiğitt @xemrexxx @GunesinOglu
@mrt-06 @Bully @denizz19 @EFE UYSAL @Yiğitt @xemrexxx @GunesinOglu
İzle şansına. Musti pazartesi Ben Olsaydım reklamı yapacak.rising starın tekrarı başladı ayy babam yüzünden izleyememiştim doğru dürüst şimdi baştan bir bakayım
@sokak sanati @Billy Kane @Yiğitt @EFE UYSAL @GunesinOglu
rising starın tekrarı başladı ayy babam yüzünden izleyememiştim doğru dürüst şimdi baştan bir bakayım
genel olarak baktığım kadarıyla cnm türk şarkılar ilgi görmemiş yabancı söyleyen hemen duvarı kaldırıyorYorumlarını bekliyoruz
@GunesinOglu program bugün oturmuş, her şey çok iyi bugün. Jüri hala soğuk kalıyor ama alışırlar heralde.
İticileri çekemem bir daharising starın tekrarı başladı ayy babam yüzünden izleyememiştim doğru dürüst şimdi baştan bir bakayım
musti ışında sevilen juri yok orada demet ve gülbene insanlar ayar oluyorçokta iticiler fuat zaten tepkileri yeterince aldı kısaca tek başına mustim ne yapsın yanına 3 juri yerine keşke doğru dürüst 1 kişi alınsaymış ayy ozaman görürdün sen reytingleriİticileri çekemem bir daha
Ben en çok Demet'i seviyorummusti ışında sevilen juri yok orada demet ve gülbene insanlar ayar oluyorçokta iticiler fuat zaten tepkileri yeterince aldı kısaca tek başına mustim ne yapsın yanına 3 juri yerine keşke doğru dürüst 1 kişi alınsaymış ayy ozaman görürdün sen reytingleri
ıyyyyyyyyy iticiliğin temsili o zaten orada beeeBen en çok Demet'i seviyorum
Mustafa'dan daha güzel jürilik yapıyor diye kıskanıyorsun resmenıyyyyyyyyy iticiliğin temsili o zaten orada beee
ayy hadi ordan sende beee kenar mahallenin dilberiMustafa'dan daha güzel jürilik yapıyor diye kıskanıyorsun resmen
Demet'in güzelliğini kıskanıyorsun sen çarpık bacaklıayy hadi ordan sende beee kenar mahallenin dilberi
ne güzeli beee hande yener gibi katır suratlının teki demetteDemet'in güzelliğini kıskanıyorsun sen çarpık bacaklı
Kızın sesi çok güzeldi ama, ben sesini duyar duymaz müthiş dedim. 17 yaşındaymış, ona çok şaşırdım.yabancı şarkıyla gelenler juriden garanti +7 alıyor
Program yine hata .sskimse izlemiyomu