Ayağa Kalk Sakarya 5.Bölüm

Samanyolu24

Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
586
Puanı
115
AYAĞA KALK SAKARYA 5.BÖLÜM

1.Sahne / Necati'nin Çiftliği

Çiftlikte çatışma devam etmektedir, atılan 2 bomba patlar. 3 roketçi tam roketi fırlatacakken, Ömer 2 roketçiyi indirir.Onlar boş bir alanda patlar, diğer roketçi ise roketi ateşler ve timin siperden çıkışını engeller. Asgar ve adamları kaçar.

2.Sahne / Boş Bir Depo

Selin elleri kolları bağlı, yüzü kapalı bir sandalyededir. Depoya yüzü maskeli 2 kişi girer, Selin'in yanına gelirler. Selin sesleri duyar.
Selin - Kimsiniz siz!
(Maskelilerden biri,Selin'in yüzünü açar ve konuşur)
-Çok mu merak ediyorsun kim olduğumuzu?
2 maskeli de yüzünü açar, maskelilerden biri kadındır.
Selin - Kimsiniz siz be!
Kadın - Ben çok sevdiğin, sevgilin Abdullah'ın karısıyım!
Selin - Ne diyorsun sen kadın?
Kadın - Gayet açık konuştum anlamadın mı?
(Selin şaşkındır, duyduklarına inanmak istemez)
Kadın - Abdullah seninle tanıştıktan sonra, beni unuttu... Beni ve çocuklarımı evden kovdu! Hayatı bize zindan etti ve bunun sorumlusu da sensin...Sen nasıl hayatı bize zindan ettiysen aynısını hatta daha fazlasını şimdi ben sana yaşatacağım
Selin - Yalan atıyorsun, Abdullah böyle bir insan olamaz
(Kadının yanındaki adam konuşur)
Adam - Abla sana yardım edersem, bu kadını bana verecektin!
Kadın - Her zaman sözümü tutarım, al bu kadın senindir
(Kadın, deponun çıkışına doğru ilerler. Adamda Selin'e doğru yaklaşır ve eliyle yüzünü okşamaya başlar)
Selin - Hey sen de hiç vicdan yok mu? Nasıl insansın beni burda bırakma!
(Kadın depodan çıkmıştır, Selin çaresizce Allah'a yalvarmaya başlar)
Selin - Allah'ım yardım et, namusumu korumama yardım et Allah'ım

3.Sahne / Necati'nin Çiftliği

Tim, Necati'nin çiftliğine girmiş ama işe yarar hiç bir bilgi bulamamıştır.
Abdullah - Arkadaşlar, adamlar her şeyi kaçırmış...Bu kez çuvalladık, General kızacak
Abdullah telsizi çıkarmış, General'e haber verecekken telsizden General konuşmaya başlar.
General - Abdullah cevap ver
Abdullah - Komutanım, maalesef operasyon başarısız sonuçlandı
General - Abdullah onu boşver şimdi, yeni bir göreviniz var! Çarşıda sivil dolaşan 2 polisimiz, terör örgütü tarafından şehit edildi...Bu şerefsizlerin yerini bulduk, hemen söyleyeceğim adrese doğru harekete geçin

4.Sahne / Sultan'ın Polikinliği

Sultan, telefonla Sinan'ı aramaktadır. Sinan telefonu açar.
Sultan - Alo Sinan, oğlum
Sinan - Anne şu an hiç müsait değilim, 10 kere aramışsın bir daha aramamanı söylemek için açtım telefonu...Hadi ben müsait olduğum bir zaman dönerim sana
Sultan - Dur oğlum Sinan dur kapama, bir şey söyleyeceğim sadece...Müsait olduğun bir zaman hemen hastaneye gel, seninle konuşmam gereken önemli bir mesele var
Sinan - Tamam anne tamam gelirim

5.Sahne / Sakarya Timi-Aracı

Sakarya Timi, Generalin verdiği adrese doğru gitmektedir. Erman,elinde telefon mobese kameralarına yansıyan polislerin şehit edilme anını izlemektedir.
(2 terörist, polisleri arkadan belirli bir yere kadar takip ettikten sonra boş bir alanda polisleri şehit ederler)
Erman - Ulan şerefsizler arkadan vurmayı çok biliyorsunuz, sıkıyorsa çıkın lan karşımıza!
Abdullah - Onların bizim karşımıza çıkmaya cesaretleri yok Erman, şimdi biz gidiyoruz onların karşısına!
Erman - Delik deşik edeceğim o şerefsizleri
Abdullah - Biraz bizede bırakta bizde keyfimizi alalım

BÖLÜM SONU

Son düzenleme:
Aga eline sağlık çok iyi olmuş :) @Samanyolu24

Şehitler olayını yeni mi ekledin ya da daha önce yazmış mıydın? Ayrıca Seline sakın bir şey yapma aga :)