Batman v Superman Dawn Of The Justice Filminden İlk Fragman Yayınlandı

Geçen görmemişim bu konuyu. :F Neyse burada paylaşayım fragmanı. Son fragman çok iyi . 44 Milyon kişi izlemiş. 😕Sinemaya giderim bu film için. 😎

Ya siz??
@Çiğdem- @xemrexxx @Yiğitt @mrt-06 @Danger UA! @cevaa @GreatOttoman
ayy vlla süperman belkide en geride kalan süperkahramanlardan biridir batmanda jokerin gölgesinde yani çok ilgimi çekmiyor bu film örümcek adamda olsaydı bence çok iyi bir iş ortaya çıkardı tartışmasız ens evilen kahraman :F:F:F

ayy vlla süperman belkide en geride kalan süperkahramanlardan biridir batmanda jokerin gölgesinde yani çok ilgimi çekmiyor bu film örümcek adamda olsaydı bence çok iyi bir iş ortaya çıkardı tartışmasız ens evilen kahraman :F:F:F
Tam senlik ama Superman. :D
henry-cavill-superman.jpg

kelloggs-cavill-superman-man-of-steel.jpg

Kıvırmaya gerek yok, en başından beri yapamazlar diye düşünüyordum. Fakat gel gör ki bundan önce ki kısa fragman beni filme döndürdü.

Bir kez daha Batman'i görmek benim için onur olacaktır. :D

Ben Zack Snyder'in Man Of Steel filmini izledim ve çok sıkıcıydı. Aksiyona boğmuşlardı filmi umarım bu öyle değildir.
Evet o film çokta iyi değilmiş ama eski Superman filmlerine göre çok iyiymiş. Bence bu film harika olacak gibi gözüküyor ama sen çokta aksiyon seven birisi değilsin senin için senaryo daha önemli. :D

Fragmanı izlemedim ama Ben Affleck varsa kalite vardır. Superman bence de pek iyi alternatif değil. Nolan ın The Dark Knight Rises filminin sonu açık uçlu bitmişti, o filmin devamı ne zaman gelecek?
Açık uclu dediğin;
Batman'in herhangi biri olabileceğini söyleyip, robin'i sahaya sürmekti.

Ki yapmayacağım dedi. :(

Açık uclu dediğin;
Batman'in herhangi biri olabileceğini söyleyip, robin'i sahaya sürmekti.

Ki yapmayacağım dedi. :(

Artık Robin devreye girdiği için Robin üzerine bir film çekilebilirdi aynı evren aynı oyuncu ve yönetmen ile?

Fragmanı izlemedim ama Ben Affleck varsa kalite vardır. Superman bence de pek iyi alternatif değil. Nolan ın The Dark Knight Rises filminin sonu açık uçlu bitmişti, o filmin devamı ne zaman gelecek?
O Seri ayrı bir seri. DC Comics artık kendine ait bir evren kuruyor tıpkı Marvel gibi. O yüzden ilk adımı Man of Steel ile attılar sonra Senin dediğin Batman serisi ile birleştireceklerdi ama Cristian Bale kabul etmedi o yüzdende yeni Batman yaptılar. Ama yapımcılar Ben Affleck oyunculuğundan çok etkilenmiş Batman için yeni seri gibi bir şeyler yapacaklar.
@Titanium

Sabırsızlanıyorum bu film için. Fragmanlar çok iyi, Ben Affleck gayet güzel duruyor Henry Cavill'ı söylemeye bile gerek yok. Filmde olay Batman ile Superman'in karşı karşıya gelmesinden çok Justice League'in kuruluşu olacak, zaten bu bilinen bir şeydi fragmanda da göstermişler. Batman ile Superman'in karşı karşıya geldiği sahneler az olacaktır. En sonunda da Lex Luthor'un yarattığı düşmana karşı savaşıcaklar. 26 Mart gelse de izlesek. :)

Son düzenleme:
Sabırsızlanıyorum bu film için. Fragmanlar çok iyi, Ben Affleck gayet güzel duruyor Henry Cavill'ı söylemeye bile gerek yok. Filmde olay Batman ile Superman'in karşı karşıya gelmesinden çok Justice League'in kuruluşu olacak, zaten bu bilinen bir şeydi fragmanda da göstermişler. Batman ile Superman'in karşı karşıya geldiği sahneler az olacaktır. En sonunda da Lex Luthor'ın yarattığı düşmana karşı savaşıcaklar. 26 Mart gelse de izlesek. :)
Aynen bence de harika bir film olacak. :)

@destere ilk sayfada fragmanı izle bakalım bir. :D

Normalde süper kahramanlık işlerinden nefret ederim ama işin içinde Batman varsa başka. Ben Affleck de çok iyi bir seçim oldu başta herkes yadırgasa da. :)

Beni tek korkutan yönetmenin Zack Snyder olması. Gelmiş geçmiş en kötü yönetilmiş filmlerden biri olan 300'ün yönetmeni. Man of Steel de pek parlak sayılmazdı.

Bu arada Jesse Eisenberg harika oturmuş rolüne. Sonunda farklı bir rolde oynayacak olması onun için büyük şans.

Sonuç: Bu film sinemada izlenir iyi ya da kötü şansımıza. :):)