En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aa rezillik resmen türkiyede kızmı kalmamışta türk dizisine yunan başrol bulmuşlar :F
türkiyedeki adaylar senin gibi pisss çıkmış :F

emine ün röportaj vermiş en beğendiği oyuncular:
*Yeni oyunculardan kimleri beğeniyorsunuz?
Beren Saat, Fahriye Evcen, Meryem Uzerli, Elçin Sangu’yu çok beğeniyorum.

imiş:))) @Çiğdem- teyzeyi lisedeyken çatlatırdı bu kadın siz bilmezsiniz :F @EFE UYSAL @cookies @Harunnn60 @mrt-06
160820151028422411173_2.jpg

Son düzenleme:
aa rezillik resmen türkiyede kızmı kalmamışta türk dizisine yunan başrol bulmuşlar :F
bence çocukluğunu yunanın canlandırması daha iyi daha gerçekçi olur çünkü kösem sultanın gerçek adı anastasya rum veya yunan olduğu tartışılıyor fakat 2 side aynı şey sonuçta bence yunanın canlandırması daha gerçekçi kılar

bence çocukluğunu yunanın canlandırması daha iyi daha gerçekçi olur çünkü kösem sultanın gerçek adı anastasya rum veya yunan olduğu tartışılıyor fakat 2 side aynı şey sonuçta bence yunanın canlandırması daha gerçekçi kılar
bu tartışmalar yine gün yüzüne çıkar ozaman dizinin bile önüne geçebilir bizim insanlarımız takdımı takıyor yani :F:F:F

beğenemedin mi :F

bu tartışmalar yine gün yüzüne çıkar ozaman dizinin bile önüne geçebilir bizim insanlarımız takdımı takıyor yani :F:F:F
ay bakarsınız bu seçilen kız çok yetenekli çıkar timur @sokak sanati ile @Yiğitt in beroşunu kovar:A

açıkçası ben kösemden my kadar zevk alamıcam oyuncular çok troll geliyor gözümde canlandırıyorum böyle olmuyo yav my de çok ciddi bi ortam vardı bunda o ortamı göremiyorum ciddiyet havası yok