ayy vlla yaseminin bu iş çevirmelerine ilk defa bukadar çok sevindim ayoll onun sayesinde defne sinanın asistanı olucakdefne coşmuş coşturmuş umarım sinanı seçer ömer çok kasıntı @Çiğdem- çatla
ayy vlla yaseminin bu iş çevirmelerine ilk defa bukadar çok sevindim ayoll onun sayesinde defne sinanın asistanı olucakdefne coşmuş coşturmuş umarım sinanı seçer ömer çok kasıntı @Çiğdem- çatla
ay sanki ömer sana kalacakayy vlla yaseminin bu iş çevirmelerine ilk defa bukadar çok sevindim ayoll onun sayesinde defne sinanın asistanı olucak
sinanla daha çok yakışıyor bence ömeride koray alsın ayoll zaten korişin gözüe var ömerdeay sanki ömer sana kalacak
ne kadar yakışırlar :ÇF ay dur öteki sitede haber hazırlıyom şu ansinanla daha çok yakışıyor bence ömeride koray alsın ayoll zaten korişin gözüe var ömerde
isoyuda yaseminle yapıcaklarne kadar yakışırlar :ÇF ay dur öteki sitede haber hazırlıyom şu an
sana da ömerin dedesi kalıyorisoyuda yaseminle yapıcaklar
Yasemin nedense susuyor İso'ya normalde Yasemin işten çıkarmak için elinden geleni yapar.Ama ikili bence çok iyi.Dinsizin hakkından imansız gelir dememişler boşuna.Kiralık Aşk dizisine İso ve Yasemin sahneleri geldi, pir geldi bence. Ben çok gülüyorum o sahnelerde, yakında aşk başlar bunların arasında.
Dizi süper gidiyor, Eylül sonuna kadar senaryosu var şu an ki konularla, daha da çıkar ve tadını bozmazsa rahatça sezonu geçirir bence.
Aynen, Yasemin nedense İso'ya lafta edemiyor. Aşk yaşasalar aslında Yasemin de adam olur hem.Yasemin nedense susuyor İso'ya normalde Yasemin işten çıkarmak için elinden geleni yapar.Ama ikili bence çok iyi.Dinsizin hakkından imansız gelir dememişler boşuna.
Sende kaldın hiç kimse kalmadı sana.isoyuda yaseminle yapıcaklar
Tek Sinan açıkta kalıyor ona da yeni gelecek Sude olur herhalde.Aynen, Yasemin nedense İso'ya lafta edemiyor. Aşk yaşasalar aslında Yasemin de adam olur hem.
Kıskanma kızı onun talibi çok ne vampirler ne kurtadamlar istedi onu.İso'ya mı kaldı o. @Çiğdem-Sende kaldın hiç kimse kalmadı sana.
Sude kim olacak bakalım?Tek Sinan açıkta kalıyor ona da yeni gelecek Sude olur herhalde.
Kıskanma kızı onun talibi çok ne vampirler ne kurtadamlar istedi onu.İso'ya mı kaldı o. @Çiğdem-
Neriman'a benzemesini çok isterim karakter olarak. Neriman,Koray ve Sude üçlüsü çok iyi olur.Sude kim olacak bakalım?
Vay be Kiralık Aşk yazın 10 reytinge dayanmış resmen ben de arada bakıyorum ama tamamen takip edebileceğim bir dizi değil bakalım Karagül'ü geçebilecek mi yeni sezonda
Geçerse beni mutlu eder.
Karagül'ü geçme ihtimali hoşuma gitti evet.Tek derdin bu değil mi
Tek derdin bu değil mi
nerimanla kendalın savaşı merakla bekleniyorKaragül'ü geçme ihtimali hoşuma gitti evet.
Şimdi düşün dur bakalım melun.
Karagül'ü geçme ihtimali hoşuma gitti evet.
Şimdi düşün dur bakalım melun.
Neriman - Koriş koalisyonu karşısında şansı yok Kendal'ın.nerimanla kendalın savaşı merakla bekleniyor