14 Ağustos 2015 Cuma Reyting Sonuçları

elçinimin dizisine bişi olsun günde 10 tane anti karagül haberi açarım :A

Ben de seviyorum Elçin'ciğimi de elden ne gelir Karagül bu.. Dizi mi dayanıyor ? :F
26 yıllık Arka Sokağı yıktı :A
Şöyle Medcozur tadında dizi olsa karşısında dizimin parça parça yerdi ne güzel :A
Bir de Kara Ekmek var olan Assiye'ye olacak :(
Üçü birden barınamaz bu günde baya çekişmeli olacak :)

özlemi unutma :A

meryemin dizisi
kıvançın dizisi
kösem sultan

3 ü de başlayınca mecbur değişecek :A
Kösem Perşembe zaten o fırtınalar koparacak reytinglerde. :A

Meryem'in tutmayacak dizisi için 10 reytinglik Kiralık Aşk'ın harcanması da çılgınlıktan başka bir şey olmaz. Akıl karı bir iş olmaz yani Meryem'e haftasonu kalır anca. :A

Kösem Perşembe zaten o fırtınalar koparacak reytinglerde. :A

Meryem'in tutmayacak dizisi için 10 reytinglik Kiralık Aşk'ın harcanması da çılgınlıktan başka bir şey olmaz. Akıl karı bir iş olmaz yani Meryem'e haftasonu kalır anca. :A
starın yeni dizileri:

gökçe bahadırın dizisi
meryemin dizisi
kıvançın dizisi
kösem sultan
burak özçivitin dizisi
bir dizi daha var unuttum şimdi etti 6 paramparça dışında hepsi değişebilir bence:F

starın yeni dizileri:

gökçe bahadırın dizisi
meryemin dizisi
kıvançın dizisi
kösem sultan
burak özçivitin dizisi
bir dizi daha var unuttum şimdi etti 6 paramparça dışında hepsi değişebilir bence:F
Ay Yapım dizisinin haftasonu olmasını istemez sanırım bu yüzden Burak Özçivit'in dizisi Çarşamba'ya gelebilir. Çilek Kokusu Cumartesi'ye geçer Gökçe'nin dizisi Pazar olur Perşembe Kösem'in zaten aa tüh Meryem'e yer kalmadı. :A

Kaderimin Yazıldığı Gün'ün reytinglerine bağlı biraz olay. :A

Ay Yapım dizisinin haftasonu olmasını istemez sanırım bu yüzden Burak Özçivit'in dizisi Çarşamba'ya gelebilir. Çilek Kokusu Cumartesi'ye geçer Gökçe'nin dizisi Pazar olur Perşembe Kösem'in zaten aa tüh Meryem'e yer kalmadı. :A

Kaderimin Yazıldığı Gün'ün reytinglerine bağlı biraz olay. :A
ay piss pisss yasemin kılıklı şey.ss
ay neyse sizle uğraşamıcam sonunda beklediğim oldu twitterda tubişle enginin fanları biribirne girmiş karşılıklı hashtag açmışlar onları okuyom çok zevkli:A @Çiğdem- @Aserat :A