Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

CMR3TwlWgAEgC2h.jpg

Kasım Süleymani vaybe yaşayan efsane :) yaşayıpda örnek aldığım tek komutan adam resmen efsane, ötesi kesinlikle yok üstelik öyle bir bataklıkta hiç okumadan, askeriyeye gitmeden bunu başarmak büyük başarı.

Eski vadiyi izlerken aslan amca bana hep bu adamı hatırlatırdı. Aga böyle şeyler bulursan paylaş çok iyi oluyor :)

Son düzenleme:
Kasım Süleymani vaybe yaşayan efsane :) yaşayıpda örnek aldığım tek komutan adam resmen efsane, ötesi kesinlikle yok üstelik öyle bir bataklıkta hiç okumadan, askeriyeye gitmeden bunu başarmak büyük başarı.

Eski vadiyi izlerken aslan amca bana hep bu adamı hatırlatırdı. Aga böyle şeyler bulursan paylaş çok iyi oluyor :)
O kim ki ?

Şimdi Sıra Bizim Memati!
Vay Vay Delikanli Da Olmus Bebek Katili
Mamosuma Bu Elinle Mi Sıktın Lan Bu Elinle Mi ?
Sen Benim Anama Babama Kursun Sıktın Annem Ayaklarinin Ustunde Duramayacak Sen Duracaksin Ha
Kalk Lan Kalk Kal Dedim Mi Kalkacaksin
Cagirma Su Cinleri Tepeme
Ses Bastirmaya Calisiyoruz
Bastirma Biz Kac Aydir Bu Ani Bekliyoruz Bastirma
Olmemis Degil Mi Memati
Ölmemis Usta
Şahitsin Degil Mi Memati Sözünü Tuttun Öldürmedin
Şahidim Usta Kendini Öldürdü

Allaaaaaaah :D

Az önce Samanyolu haberde Kurtlar Vadisi analizi yapıldı.. Ersoy Ulubey ve İskender Büyük döneminden görüntüler gösterdiler.. dizide ki olayların kısa süre sonra gerçek hayatta gerçekleşmesini duyurdular.. harika bir haber olmuş. Bulursam eklerim.. Kurtlar Vadisi efsanesi imzasını birkez daha attı.

Tapatalk 2

Anlayan anladi :D

CMcC0YYVEAA1jMf.jpg

Defne Samyeli, Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’nun oyuncu kadrosuna dahil oldu. Samyeli dizinin yeni sezonunda inatçı ve mücadeleci bir karaktere sahip olan ajan Zeynep’i canlandıracak.

Ünlü sunucu-oyuncu, “Kurtlar Vadisi Pusu popülaritesi, etkisi ve istikrarıyla sadece Türkiye’de değil dünyanın pek çok ülkesinde fenomen olmuş bir marka. kurtlar vadisi pusu ekibini dizi ilk doğduğu gün tanımıştım. Dolayısıyla ilk günden yükselişine tanıklık ettiğim için ayrıca duygusal bağımın olduğu bir proje. Necati Şaşmaz’ın bana canlandırmam için önerdiği karakteri duyunca hiç düşünmeden ‘evet’ dedim. Zeynep, yıllardır oynamayı istediğim, çocukluğumdan beri hayal ettiğim bir karakter. Duygum, bilgim, birikimim ve emeğimle Kurtlar Vadisi Pusu’ya en verimli şekilde katkıda bulunmak için heyecanlıyım” diye konuştu.

Agalar dün paylaştim ama ihtimal zayifti bugun ku arastirmalarim sonucunda isin rengi degisti konu Şaşmaz kardeşler barismislar, Necati ve Raci sasmaz bir araya gelmisler Raci bey her ailede boyle seyler olur buyutmemek lazim dost dusman catlasin mesaji vermis , vadiyle ilgili olarakda degisen seyler olacak süprizlere hazir olun diye soylemis. @Maskeli Fedai @takas @Polat Şaşmaz @papuleoo @Master.1000 @vadikızı @Amoureux

Son düzenleme: