Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

5,6,7,8, ve 9.sezonda Çiğdem Batur

B5Zh8DvCMAEBmTY.jpg

Az önce Samanyolu haberde Kurtlar Vadisi analizi yapıldı.. Ersoy Ulubey ve İskender Büyük döneminden görüntüler gösterdiler.. dizide ki olayların kısa süre sonra gerçek hayatta gerçekleşmesini duyurdular.. harika bir haber olmuş. Bulursam eklerim.. Kurtlar Vadisi efsanesi imzasını birkez daha attı.

Tapatalk 2

Az önce Samanyolu haberde Kurtlar Vadisi analizi yapıldı.. Ersoy Ulubey ve İskender Büyük döneminden görüntüler gösterdiler.. dizide ki olayların kısa süre sonra gerçek hayatta gerçekleşmesini duyurdular.. harika bir haber olmuş. Bulursam eklerim..

Tapatalk 2
Haci merakla bekliyoruz :) enteresan vadi bunlara baya baya giydiriyor ama vadiden ornek vermeleri beni sasirtti:( acaba sevkat tepenin senaristlerini senaryo geregi iceri attiniz vadide neler neler oluyor acaba niye onlara dokunmuyorsunuz mantigiyla ilgili bir haber mi yaptilar

oktay kaynarca 10 yıl aradan sonra ilk defa açık kapı brakıyor vadiye geliceğini ilk defa imaa ediyor bu bence boşuna değil kesinlikle oktay kaynarca panayla bir görüşme içerisinde
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy çok heyecanlandım yaaaaaaaaaaaaa:Z:Z:Z:Z:Z
Brncede bir gorusme oldugu cok acik :) oktay usta vadiyi agzina almaya imtina eden bir abimizdi :)ne oldu da boyle hersey gulluk gulistanlik oldu :))) bayram deil seyran deil enistem beni niye optu :))))) oyle deil mi????????

Brncede bir gorusme oldugu cok acik :) oktay usta vadiyi agzina almaya imtina eden bir abimizdi :)ne oldu da boyle hersey gulluk gulistanlik oldu :))) bayram deil seyran deil enistem beni niye optu :))))) oyle deil mi????????
abiciğim oktay bey orada kendiside söylüyor diyorki itiraf etmeliyim bunu bende ilk defa söylüyorum diyor öyle birşey diyor o kelimede saklı zaten görüşme içerisinde oldukları
oktay kaynarca gibi bir adam anlaşma olmadığı sürece bu konuda açık kağı brkmaz ve diyorki bu fikir benden çıktı diyor bir başka sihirli kelime daha fikir benden çıktı diyor
benim anladığım şu oktay bey diyorki ben 10 yıl aradan sonra itiraf etmeliyim ilk defa vadiye dönmeyi düşündüm ve fikride ben verdim şuan öyle birşey yok ama görüşme içerisindeyiz zamanla beni tekrar görüceksiniz vadide diyor :Z:Z:Z:Z:Z

Haci merakla bekliyoruz :) enteresan vadi bunlara baya baya giydiriyor ama vadiden ornek vermeleri beni sasirtti:( acaba sevkat tepenin senaristlerini senaryo geregi iceri attiniz vadide neler neler oluyor acaba niye onlara dokunmuyorsunuz mantigiyla ilgili bir haber mi yaptilar

Evet.. büyük ihtimalle. Haber ama güzel hazırlanmış.. normalde bu gibi konularda Vadiyi eleştirmek için saçma sapan haber yaparlar.. bu haber daha çok Vadinin kalitesini öne vurur gibiydi..

Tapatalk 2

abiciğim oktay bey orada kendiside söylüyor diyorki itiraf etmeliyim bunu bende ilk defa söylüyorum diyor öyle birşey diyor o kelimede saklı zaten görüşme içerisinde oldukları
oktay kaynarca gibi bir adam anlaşma olmadığı sürece bu konuda açık kağı brkmaz ve diyorki bu fikir benden çıktı diyor bir başka sihirli kelime daha fikir benden çıktı diyor
benim anladığım şu oktay bey diyorki ben 10 yıl aradan sonra itiraf etmeliyim ilk defa vadiye dönmeyi düşündüm ve fikride ben verdim şuan öyle birşey yok ama görüşme içerisindeyiz zamanla beni tekrar görüceksiniz vadide diyor :Z:Z:Z:Z:Z
Yani bu sefirlik muhabbetleride boşuna tekrar gündeme gelmiş deil gibi :))))

Yani bu sefirlik muhabbetleride boşuna tekrar gündeme gelmiş deil gibi :))))
oktay bey ğzından kaçırıyor zaten bu fikri ben verdim diyor ve bu kelimeyi tekrar ediyor sık sık fikri ben verdim diye açık açık panaya beni tekrar alın demiş ben bunu anladım cnm
oktayı zaten herkes tanıyor bir görüşme olmasa oktay b konuyu konusucak bir adam değil kesinlikle özellikle bu aralar her diziyi kesin bir dille yalanlıyor yeni dizisi olucağını yalanladı kaçağa geliceğini yalanladı ama vadiye ilk defa gelirim gibi açıklama yapıyor şuankı konuda çakıra çok uygun konsey kuruluyor mafya dönemi açılıyor sefir falan var 2003 konusuna tekrar dönüyorlar :Z:Z:Z

@china_shangai abiciğim ben buraya gelmeden önce yıllrdır vadi forumlarında takıldım
eski vadiyi konuşmaktan zevk aldığım ilk üye sen oldun ayyy çoğu pusu izleyicisi yeni nesil eski vadiyi bilmedikleri için o havayı yolumayanlar bilmiyorlar
bilenler eski vadiyi izleyenler ise o dönemde olan havayı unutmuş gibi yapıp pusu dönemindeki durumları anlatıyor sadece sen eski vadinin o dönem havasını yansıtıyorsun abiciğim oyüzden benim için en önemli vadici sensin 😉😉😉
ben 12 yasındaydım orta okula gidiyoruz çok bilinçli takip ettim vadiyi
polatta mematide 3.sezon sevildiler bunu yeni nesil bilmez bilenler ise unuttum numarası yaptıkları için çekilmiyorlar ama sen bunu bildiriyorsun
ilk sezon polat şuankı akif konumundaydı racinin kardeşi torpilli gelmiş buda oyuncumu diye bakılıyordu memati ise ilk sezon hiççç göze batmadı
2.sezon polat saçını kesti sesini değiştirdi az ağırlık verdiler ama çakır ölene kadar şuan polat konumunda çakır vardı akif konumunda polat vardı memati ise hiç dikkat çekmiyordu
çakır öldü son 10 bölüm polat az göze girmeye basladı mematininde farkına varmaya basladık
3.sezonda polat ve memati sevildi polat memati 3.sezonda sevilmiştir
abiciğim sende bunları söylüyorsun zaten eski dönemi korkmadan açık yüreklikle söylüyorsun oyüzden çokk tşşk ediyorum sana seninle konusmak zevkli😉

@china_shangai abi samanyolu vadiyi övmek için falan haber yapmadı tam da düşündüğün gibi kurtlar vadisi 12 yıldır bu işi onlara niye bir şey yok onlarda başbakan cumhurbaşkanı bile dizinin içerisinde kimse neden onları sorgulamıyor diye bu haberleri yapıyorlar kendi yandaşlarıda vadiyi kullanarak hükümete çakıyorlar ben kendim denk geldim bunlara sinirdende kudurdum tabi

@china_shangai abiciğim ben buraya gelmeden önce yıllrdır vadi forumlarında takıldım
eski vadiyi konuşmaktan zevk aldığım ilk üye sen oldun ayyy çoğu pusu izleyicisi yeni nesil eski vadiyi bilmedikleri için o havayı yolumayanlar bilmiyorlar
bilenler eski vadiyi izleyenler ise o dönemde olan havayı unutmuş gibi yapıp pusu dönemindeki durumları anlatıyor sadece sen eski vadinin o dönem havasını yansıtıyorsun abiciğim oyüzden benim için en önemli vadici sensin 😉😉😉
polatta mematide 3.sezon sevildiler bunu yeni nesil bilmez bilenler ise unuttum numarası yaptıkları için çekilmiyorlar ama sen bunu bildiriyorsun
ilk sezon polat şuankı akif konumundaydı racinin kardeşi torpilli gelmiş buda oyuncumu diye bakılıyordu memati ise ilk sezon hiççç göze batmadı
2.sezon polat saçını kesti sesini değiştirdi az ağırlık verdiler ama çakır ölene kadar şuan polat konumunda çakır vardı akif konumunda polat vardı memati ise hiç dikkat çekmiyordu
çakır öldü son 10 bölüm polat az göze girmeye basladı mematininde farkına varmaya basladık
abiciğim sende bunları söylüyorsun zaten eski dönemi korkmadan açık yüreklikle söylüyorsun oyüzden çokk tşşk ediyorum sana seninle konusmak zevkli😉
Zaten pusu konseptini vadinin o efsanevi bolumleriyle mukayese etme dusuncesi bile o eski bolumlere cok buyuk hsksizliktir.eger eski vadi vadi ise pusu konsepti ne diye sorarlar adama:))))) yakinindan uzagindan gecemez .ben iddia ediyorum bir daha turk tv dunyasinda oyle bolumlerin gelmesi imkansizdir.zaten su 250 bolumlik pusuyu eski vadinin hatirina millet izliyor o bolumlerim hurmetine:)))

@Çiğdem- 762.sayfayi komple okumani tavsiye ederim.@Maskeli Fedai benin medcezeri seyretmemden dolayi beni elestirirken bende ne yapayim persembe haric kumanda evin reisinde o nereyi acarsa bende izlemek zorundayim gibi kelamlar ettim.:)))) bunun akebindede kurtlar vadisinin 11. Bolumde olan cakirla polat arasindaki fikrayi arkadaslara ilettim.aslinda burada dikkat cekmek istedigim nokta benim kilibik oldugumu butun foruma duyarmak deildi :) asil amacim hayata dair ne vsrsa ister racon olsun ister kilibiklikla ilgili bir fikra olsun maneviyatta ilgili kissadan hisseler olsun kurtlar vadisinin eski bolumlerde var oldugunu gostermek icindi.ama kimse olayin o tarafiyla ilgilenmeyip benim kilibik oldugumla ilgilendiler.ez cumle olarak eski vadideki butun diyaloglar raconlar fikralar mizahlar hepsi hayata dair gerceklerdi bizzatihi senin benim onun kisacasi hepimizin yasantilarini tv ye yansimasiydi.uzuntulerimizdi heyecanlarimizdi kisacasi herseyimizdi belkide cok sevilmesinin nedeni bizim hayatimizim taaaa kendisiydi:)

Zaten pusu konseptini vadinin o efsanevi bolumleriyle mukayese etme dusuncesi bile o eski bolumlere cok buyuk hsksizliktir.eger eski vadi vadi ise pusu konsepti ne diye sorarlar adama:))))) yakinindan uzagindan gecemez .ben iddia ediyorum bir daha turk tv dunyasinda oyle bolumlerin gelmesi imkansizdir.zaten su 250 bolumlik pusuyu eski vadinin hatirina millet izliyor o bolumlerim hurmetine:)))
kesinlikle katılmıyorum kesinlikle
iskender dönemini eski vadiden farksızdır bu şekilde vadinin yıllarını hiçe sayamazsınız
kimse de 12 yıl hatır için izlemez abi
senden bu mesajı beklemezdim üzüldüm.

@Çiğdem- evet polat şaşmaz maskeli fedai vs. belki eski vadiyi zamanında izlememiş olabilirler ama bizler gün gün takip ettik rahat ol o konuda kimse de bizim vadi bilgimizi ve sevgimizi konuşamaz ama pusuyu da kimse yabana atamaz dediğim gibi iskender dönemini eski vadiden ayırmam ne bölümler gördük yapmayın bunu
o efsane müzikler cendere mixler önceden bilinen olaylar efsane karakter ve oyuncular bunları nasıl silersiniz be

Az önce Samanyolu haberde Kurtlar Vadisi analizi yapıldı.. Ersoy Ulubey ve İskender Büyük döneminden görüntüler gösterdiler.. dizide ki olayların kısa süre sonra gerçek hayatta gerçekleşmesini duyurdular.. harika bir haber olmuş. Bulursam eklerim.. Kurtlar Vadisi efsanesi imzasını birkez daha attı.

Tapatalk 2
yav aga samanyolu vadiyi över mi her bölüm çakıyoruz onlara

Son düzenleme:
çok doğru abiciğim biz 1 hafta boyunca hergün okul taşıtında vadiyi konusuyorduk sabah okula giderken ve akşam eve gelirken hergün ama yeni bölüm gelene kadar hergün konusuyorduk okulda sınıfta bile ve bunu yapanlarda biz kız topluluğuyuz şimdi pusuyu çoğu kız beğenmiyorken eski vadiyi bizim okulda kızların yarısı konusuyordu abiciğim taşıtta sınıfta heryerde konusuyorduk ahhh çok özledim ogünleri şimdi forum dısında öevremden kimseyi bulamıyorum konusucak 🙁🙁🙁
ben zaten geçenelrde demiştim pusu türkiyenin en iyi dizisidir pusuya birşey dediğim yok çünkü türkiyenin en iyi dizisi pusudur ama vadiyle karşılaştıramam çünkü vadi avrupa seviyesinde olan ve avrupnın en iyi 3 dizisinden birisidir fark ortada yanı
ben pusuda dahil hiçbir diziyi vadiyle karşılaştırmam bile çünkü vadi benim gözüme türk dizisi seviyesidne değildir avrupanın en iyi 3 dizisinden birisidir
kolaymmı abiciğim şimdi pusu izleyen kıza kızlar pusu izleyemez diyorlar
eski vadide biz kızlar erkeklerden daha çok konusuyorduk hergün sabah akşam okul taşıtında sınıfta erkekler kadar kızlarda vadi 1 hafta boyunca dillerde dolaşıyordu şimdi forum dısında pusuyu konusucak tek kişi bile bazen bulamıyorum pusuyu izlerkende öğrenciydim ben pusuyu 2 gün üst üste okul taşıtındada konuşmadık okuldad konusmadık vadiyi hergün bir sürü kızla konusurken pusuyu konusucak kimseyi bulamadım okulda
o dönemi bilinçli şekilde yaşamayan bilemez ve ogünler birdaha asla gelmeyecek malesef 🙁
ve birkez daha söylüyorum nekadar meraklıyız efsanelerin yerini doldurmaya bırakalım birkerede dolmasın ayolll birkerede dolmasın dünyanın sonu gelmez merak etmeyin🙂🙂🙂

Son düzenleme:
Bilmukabele ablacim seninle vadiyi yorumlamak benim icin buyuk bir zevk:) iyi ki varsin . Benim kafadan birini gormek,eskileri layıkıyla cozumleyebilmek inan beni cok mutlu ediyor:))))) en azindan bu forumda eskilere gereken degeri veren insan bulmak ne yazik ki yok:(((((((((

abi biz eskilere sonuna kadar değer veriyoruz ama koskoca 250 bölümü yerle bir etmiyoruz senin o yorumuna gerçekten inanmakta güçlük çekiyorum
sen değilmiydin murolu çetolu yıldırımlı iskenderli dönemi öve öve bitiremeyen ergenekonu birebir anlatan anlatılmaz izlenir diyen vs. vs.

kadir de şok olmuş belli ki benim gibi şok olunmyacak gibi değil ki böyle düşünüyorsanız hiç yorum yapmaya gerek bile yok