Haci merakla bekliyoruzAz önce Samanyolu haberde Kurtlar Vadisi analizi yapıldı.. Ersoy Ulubey ve İskender Büyük döneminden görüntüler gösterdiler.. dizide ki olayların kısa süre sonra gerçek hayatta gerçekleşmesini duyurdular.. harika bir haber olmuş. Bulursam eklerim..
Tapatalk 2
oktay kaynarca 10 yıl aradan sonra ilk defa açık kapı brakıyor vadiye geliceğini ilk defa imaa ediyor bu bence boşuna değil kesinlikle oktay kaynarca panayla bir görüşme içerisindeOha Süleyman Cakir ve Aslan Akbey Vadiye Geri Donuyor..!
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=372879736221581&id=324700894372799
Brncede bir gorusme oldugu cok acikoktay kaynarca 10 yıl aradan sonra ilk defa açık kapı brakıyor vadiye geliceğini ilk defa imaa ediyor bu bence boşuna değil kesinlikle oktay kaynarca panayla bir görüşme içerisinde
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy çok heyecanlandım yaaaaaaaaaaaaa![]()
abiciğim oktay bey orada kendiside söylüyor diyorki itiraf etmeliyim bunu bende ilk defa söylüyorum diyor öyle birşey diyor o kelimede saklı zaten görüşme içerisinde olduklarıBrncede bir gorusme oldugu cok acikoktay usta vadiyi agzina almaya imtina eden bir abimizdi
ne oldu da boyle hersey gulluk gulistanlik oldu
)) bayram deil seyran deil enistem beni niye optu
)))) oyle deil mi????????
Haci merakla bekliyoruzenteresan vadi bunlara baya baya giydiriyor ama vadiden ornek vermeleri beni sasirtti
acaba sevkat tepenin senaristlerini senaryo geregi iceri attiniz vadide neler neler oluyor acaba niye onlara dokunmuyorsunuz mantigiyla ilgili bir haber mi yaptilar
oktay bey ğzından kaçırıyor zaten bu fikri ben verdim diyor ve bu kelimeyi tekrar ediyor sık sık fikri ben verdim diye açık açık panaya beni tekrar alın demiş ben bunu anladım cnmabiciğim oktay bey orada kendiside söylüyor diyorki itiraf etmeliyim bunu bende ilk defa söylüyorum diyor öyle birşey diyor o kelimede saklı zaten görüşme içerisinde oldukları
oktay kaynarca gibi bir adam anlaşma olmadığı sürece bu konuda açık kağı brkmaz ve diyorki bu fikir benden çıktı diyor bir başka sihirli kelime daha fikir benden çıktı diyor
benim anladığım şu oktay bey diyorki ben 10 yıl aradan sonra itiraf etmeliyim ilk defa vadiye dönmeyi düşündüm ve fikride ben verdim şuan öyle birşey yok ama görüşme içerisindeyiz zamanla beni tekrar görüceksiniz vadide diyor
Yani bu sefirlik muhabbetleride boşuna tekrar gündeme gelmiş deil gibi)))
Zaten pusu konseptini vadinin o efsanevi bolumleriyle mukayese etme dusuncesi bile o eski bolumlere cok buyuk hsksizliktir.eger eski vadi vadi ise pusu konsepti ne diye sorarlar adama@china_shangai abiciğim ben buraya gelmeden önce yıllrdır vadi forumlarında takıldım
eski vadiyi konuşmaktan zevk aldığım ilk üye sen oldun ayyy çoğu pusu izleyicisi yeni nesil eski vadiyi bilmedikleri için o havayı yolumayanlar bilmiyorlar
bilenler eski vadiyi izleyenler ise o dönemde olan havayı unutmuş gibi yapıp pusu dönemindeki durumları anlatıyor sadece sen eski vadinin o dönem havasını yansıtıyorsun abiciğim oyüzden benim için en önemli vadici sensin 😉😉😉
ben 12 yasındaydım orta okula gidiyoruz çok bilinçli takip ettim vadiyi
polatta mematide 3.sezon sevildiler bunu yeni nesil bilmez bilenler ise unuttum numarası yaptıkları için çekilmiyorlar ama sen bunu bildiriyorsun
ilk sezon polat şuankı akif konumundaydı racinin kardeşi torpilli gelmiş buda oyuncumu diye bakılıyordu memati ise ilk sezon hiççç göze batmadı
2.sezon polat saçını kesti sesini değiştirdi az ağırlık verdiler ama çakır ölene kadar şuan polat konumunda çakır vardı akif konumunda polat vardı memati ise hiç dikkat çekmiyordu
çakır öldü son 10 bölüm polat az göze girmeye basladı mematininde farkına varmaya basladık
3.sezonda polat ve memati sevildi polat memati 3.sezonda sevilmiştir
abiciğim sende bunları söylüyorsun zaten eski dönemi korkmadan açık yüreklikle söylüyorsun oyüzden çokk tşşk ediyorum sana seninle konusmak zevkli😉
kesinlikle katılmıyorum kesinlikleZaten pusu konseptini vadinin o efsanevi bolumleriyle mukayese etme dusuncesi bile o eski bolumlere cok buyuk hsksizliktir.eger eski vadi vadi ise pusu konsepti ne diye sorarlar adama)))) yakinindan uzagindan gecemez .ben iddia ediyorum bir daha turk tv dunyasinda oyle bolumlerin gelmesi imkansizdir.zaten su 250 bolumlik pusuyu eski vadinin hatirina millet izliyor o bolumlerim hurmetine
))
yav aga samanyolu vadiyi över mi her bölüm çakıyoruz onlaraAz önce Samanyolu haberde Kurtlar Vadisi analizi yapıldı.. Ersoy Ulubey ve İskender Büyük döneminden görüntüler gösterdiler.. dizide ki olayların kısa süre sonra gerçek hayatta gerçekleşmesini duyurdular.. harika bir haber olmuş. Bulursam eklerim.. Kurtlar Vadisi efsanesi imzasını birkez daha attı.
Tapatalk 2
çok doğru abiciğim biz 1 hafta boyunca hergün okul taşıtında vadiyi konusuyorduk sabah okula giderken ve akşam eve gelirken hergün ama yeni bölüm gelene kadar hergün konusuyorduk okulda sınıfta bile ve bunu yapanlarda biz kız topluluğuyuz şimdi pusuyu çoğu kız beğenmiyorken eski vadiyi bizim okulda kızların yarısı konusuyordu abiciğim taşıtta sınıfta heryerde konusuyorduk ahhh çok özledim ogünleri şimdi forum dısında öevremden kimseyi bulamıyorum konusucak 🙁🙁🙁Zaten pusu konseptini vadinin o efsanevi bolumleriyle mukayese etme dusuncesi bile o eski bolumlere cok buyuk hsksizliktir.eger eski vadi vadi ise pusu konsepti ne diye sorarlar adama)))) yakinindan uzagindan gecemez .ben iddia ediyorum bir daha turk tv dunyasinda oyle bolumlerin gelmesi imkansizdir.zaten su 250 bolumlik pusuyu eski vadinin hatirina millet izliyor o bolumlerim hurmetine
))
aga videosu burdaAz önce Samanyolu haberde Kurtlar Vadisi analizi yapıldı.. Ersoy Ulubey ve İskender Büyük döneminden görüntüler gösterdiler.. dizide ki olayların kısa süre sonra gerçek hayatta gerçekleşmesini duyurdular.. harika bir haber olmuş. Bulursam eklerim.. Kurtlar Vadisi efsanesi imzasını birkez daha attı.
Tapatalk 2
Sagol @34rcp44.. bahsettigim haber. Samanyolu haberin hangi amacla bu haberi yaptigini hepimiz biliyoruz fakat bana göre haberin yapilis sekli dizinin kalitesini ve gercekligini öne vurur sekilde. Ben diziye yapilan yanlis bir yorum göremedim..
Bilmukabele ablacim seninle vadiyi yorumlamak benim icin buyuk bir zevk@china_shangai abiciğim ben buraya gelmeden önce yıllrdır vadi forumlarında takıldım
eski vadiyi konuşmaktan zevk aldığım ilk üye sen oldun ayyy çoğu pusu izleyicisi yeni nesil eski vadiyi bilmedikleri için o havayı yolumayanlar bilmiyorlar
bilenler eski vadiyi izleyenler ise o dönemde olan havayı unutmuş gibi yapıp pusu dönemindeki durumları anlatıyor sadece sen eski vadinin o dönem havasını yansıtıyorsun abiciğim oyüzden benim için en önemli vadici sensin 😉😉😉
ben 12 yasındaydım orta okula gidiyoruz çok bilinçli takip ettim vadiyi
polatta mematide 3.sezon sevildiler bunu yeni nesil bilmez bilenler ise unuttum numarası yaptıkları için çekilmiyorlar ama sen bunu bildiriyorsun
ilk sezon polat şuankı akif konumundaydı racinin kardeşi torpilli gelmiş buda oyuncumu diye bakılıyordu memati ise ilk sezon hiççç göze batmadı
2.sezon polat saçını kesti sesini değiştirdi az ağırlık verdiler ama çakır ölene kadar şuan polat konumunda çakır vardı akif konumunda polat vardı memati ise hiç dikkat çekmiyordu
çakır öldü son 10 bölüm polat az göze girmeye basladı mematininde farkına varmaya basladık
3.sezonda polat ve memati sevildi polat memati 3.sezonda sevilmiştir
abiciğim sende bunları söylüyorsun zaten eski dönemi korkmadan açık yüreklikle söylüyorsun oyüzden çokk tşşk ediyorum sana seninle konusmak zevkli😉