Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@takas Al Pacino ismi hafiften konusulmaya baslandi ama bence bu ismin olmasi cok zor Al Pacino dan bahsediyoruz ben onun ustune isim tanimam olmasi cok zor 😀 bakalim bu sene kimler gelecek Amerika dan

Bütün yazim grubunu çöpe at pek tanimiyorum ama bu adam tek başına onlardan kat ve kat daha iyi yazar
bence seni çöpe atmak lazım gereksiz! son zamanlarda boş konuşmanın yanında haddini de aşıyorun artık
kusura bakma da sen kimsin koskoca efsaneyi ayakta tutan yazım grubunu çöpe at diyorsun
tanımadığın biri onlardan kat kat iyi yazar diyebiliyorsun size var ya herşey müstehaktır
ercan mehmet erdem kim ya kim ne yapmış ne yazmış vadiyi bilmez karakterleri okuyamaz neyi nasıl yazıyor
bu kadar da kolaydı zaten tekrar söylüyorum dışardan senaristle falan hayal kurmayın vadi vadilikten çıkar başka bi hal alır işte o zaman işimiz biter
vadiyi kendi içinden çıkar vadiyi ve vadiden beklentileri bilen insanlar yazmalıdır diğerleri sadece yardımcı olur
bu yeni senaristte dediğim gibi belki komedi bölümüyle ilgilenebilir veya yeni bi kaç karakter çıkarabilir artık nasıl işleniyorsa senaryonun gidişatı bilemiyorum
bu mesajı ilk okuduğumda yorgunluktan giriş yapamadım yoksa çok daha sert bir cevap yazacaktım çöpe at ne demek ya bu eleştiri falan değildir ve biz buna izin vermeyiz

@takas Al Pacino ismi hafiften konusulmaya baslandi ama bence bu ismin olmasi cok zor Al Pacino dan bahsediyoruz ben onun ustune isim tanimam olmasi cok zor 😀 bakalim bu sene kimler gelecek Amerika dan
tabi ki aga şuan bi hakkım olsa dünyadan istediğin bir oyuncuyu vadide oynat deseler düşünmeden al pacino derim ötesi yok :D

Sharon Stone Yeni sezonda Kurtlar Vadisi Pusu'da olma ihtimali yüksek.

[BCOLOR=#ffffff] [/BCOLOR]

@papuleoo o çakma vadi en fazla kaçak kadar izlenir 2 senede dayanabilirse ne mutlu diye düşünüyorum

Son düzenleme:
abimizin muhtemelen en mutlu günlerinden birisi ondan güzel haberi heycanla bekliyoruz
Allah sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin abiye ve yengemize
bir an önce bekliyoruz özledik abinin o güzel yorumlarını

@china_shangai abi hayırlı haberlerini bekliyoruz İnşallah sağ salim bir sekilde çocugunu kucağina alirsin. :)

Bomba Gelişme: Hakan Boyav gerçek twitter hesabindan Vadiye geri dönmek istediğini yazmis. Vuruldugunda kan ciktigini da görmedik. Sağlam flashbackle geri dönme ihtimali var. Polat belki tedavisi icin bir sure Karayı saklamış olabilir.

@china_shangai abi hayırlı haberlerini bekliyoruz İnşallah sağ salim bir sekilde çocugunu kucağina alirsin. :)

Bomba Gelişme: Hakan Boyav gerçek twitter hesabindan Vadiye geri dönmek istediğini yazmis. Vuruldugunda kan ciktigini da görmedik. Sağlam flashbackle geri dönme ihtimali var. Polat belki tedavisi icin bir sure Karayı saklamış olabilir.
Aga gelmesini isterim. Ama öyle bir hata yapacaklarını sanmam adamın vücudunda kurşun isabet etmeyen yer kalmamıştı.

hey gidi hakan boyav dedik sana gaza geldin bırakıp gittin sonra da böyle vadinin arkasından iştahla bakarsın

selam herkese
ben o tivitin hakan boyavın yazdığını düşünmüyorum ölmüş
bir karakterin diziye dönmeyeceğini herkes bilir hakan boyav
yılların oyuncusu böyle birşey demez bence

Nasil getiriyorlarsa getirsinler benim icin ne kadar mantik hatasi olursa olsun farketmez yeter ki dondursunler geri Vadinin ihtiyaci var. Kara-Yasin-Cahit-Erhan ekip boyle olsa tadindan yenmez ama su siyah sancagi falan unutsunlar artik

dedimi bilemiyorum ya benim kafama yatmadı ayrıca
ben hakan beyden dinlemiştim twiiter falan çok kullanmıyorum
projeler olursa yazıyorum demişti kafamı karıştırdı ya
karakter ölmese neysede ölmüş bir karakter nasıl gelecek
öyle dediğine bakma çok fazla kullanıyor hatta aklına ne geliyorsa yazıyor