bence seni çöpe atmak lazım gereksiz! son zamanlarda boş konuşmanın yanında haddini de aşıyorun artıkBütün yazim grubunu çöpe at pek tanimiyorum ama bu adam tek başına onlardan kat ve kat daha iyi yazar
tabi ki aga şuan bi hakkım olsa dünyadan istediğin bir oyuncuyu vadide oynat deseler düşünmeden al pacino derim ötesi yok@takas Al Pacino ismi hafiften konusulmaya baslandi ama bence bu ismin olmasi cok zor Al Pacino dan bahsediyoruz ben onun ustune isim tanimam olmasi cok zor 😀 bakalim bu sene kimler gelecek Amerika dan
İnşallah aga
vadi iptal heralde bu sezon
daha tanıtım falan çıkmadı haber var mı ayrılan yada transfer olanlar belli mi @takas @Polat Şaşmaz
Aga gelmesini isterim. Ama öyle bir hata yapacaklarını sanmam adamın vücudunda kurşun isabet etmeyen yer kalmamıştı.@china_shangai abi hayırlı haberlerini bekliyoruz İnşallah sağ salim bir sekilde çocugunu kucağina alirsin.
Bomba Gelişme: Hakan Boyav gerçek twitter hesabindan Vadiye geri dönmek istediğini yazmis. Vuruldugunda kan ciktigini da görmedik. Sağlam flashbackle geri dönme ihtimali var. Polat belki tedavisi icin bir sure Karayı saklamış olabilir.
aga gömüldü mezarına bayrak dikilmişdiKonu son zamanlarda resmen sinek avlıyor.
@Maskeli Fedai aga benim bildiğim kara nın mezarını göstermediler.
dediselam herkese
ben o tivitin hakan boyavın yazdığını düşünmüyorum ölmüş
bir karakterin diziye dönmeyeceğini herkes bilir hakan boyav
yılların oyuncusu böyle birşey demez bence
öyle dediğine bakma çok fazla kullanıyor hatta aklına ne geliyorsa yazıyordedimi bilemiyorum ya benim kafama yatmadı ayrıca
ben hakan beyden dinlemiştim twiiter falan çok kullanmıyorum
projeler olursa yazıyorum demişti kafamı karıştırdı ya
karakter ölmese neysede ölmüş bir karakter nasıl gelecek