Bir Deniz Hikayesi'nin Oyuncu Kadrosu Belli Oldu!

Boşver tartışmaya değecek büyütülecek bir konu değil. Ben kendi fikrimi söyledim, hala arkasındayım. Forum denilen şeyde herkes bazı sınırlar için özgürce fikirlerini beyan eder :)
Ya hayır daha günler önce Meryem'in dizisi hakkında çıkan haberlere gülerek bitiyor ,başlamadan kalktı yayından diye gülüyordu.Madem sen şimdi tutmaz demek dizideki oyunculara ve ya çalışanlara haksızlık onlar da ekmek peşinde diyorsan bunu da Meryem'in dizisi için de de yani.

Daha diziyi izlemeden ''Kalitesiz'' yorumlar yapmak çok ama çok yanlış. O tutmaz inşallah dediğiniz dizide kaç kişi ekmek yiyor, emek veriyor.

İnşallah dizi tutar, oyuncular pek iyi görünmüyor ama Erler Film'in sürpriz işi olabilir. :)

aynen yiğitcim benim kızdığım nokta bu izlemeden tanıtımı
görmeden yorum yapılması hemde kalitesiz hemde inşallah tutmaz
deniliyor emeğe yazık ya

Boşver tartışmaya değecek büyütülecek bir konu değil. Ben kendi fikrimi söyledim, hala arkasındayım. Forum denilen şeyde herkes bazı sınırlar için özgürce fikirlerini beyan eder :)

tabii ki burası bir forum ve tabii ki yorumlarımızı düşüncelerimizi yazacaz
ben sana yazma yazamazsın gibi yorum yapmadım düşüncene saygı ile
dedim öyle değilmi burda herkes özgür yorumunu yazar

Bunu diyorsun da biraz tarafsız ol istersen başka diziler hakkında tutmaz dediğini de biliyoruz biz.

yıldırımcım tutmaz diye yorum yazabilir ama inşallah tutmaz
diyor arkadaş

Ya hayır daha günler önce Meryem'in dizisi hakkında çıkan haberlere gülerek bitiyor ,başlamadan kalktı yayından diye gülüyordu.Madem sen şimdi tutmaz demek dizideki oyunculara ve ya çalışanlara haksızlık onlar da ekmek peşinde diyorsan bunu da Meryem'in dizisi için de de yani.

yıldırımcım dediğin yorum farklı başlamadan bitti demek farklı
inşallah tutmaz demek farklı bir yorum karşılaştırması bile olmaz

Baygınlık geçirebilirim şuan.:( Begüm kendini harcamış. Emir Berke'de drama dönerse yine sevebilirim ama bu dizide de itici kalacak yine bence.:(