Bir Deniz Hikayesi'nin Oyuncu Kadrosu Belli Oldu!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Bir Deniz Hikayesi'nin Oyuncu Kadrosu Belli Oldu!

d8daa342-14e6-4aa3-9091-d5fda528cf43-150x150.jpg

Kanal D'nin yeni ve iddialı dizisi Bir Deniz Hikayesi'nin tüm oyuncu kadrosu belli oldu!

Yapımcılığını Erler Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Aydın Bulut’un yaptığı, senaryosunu Aylin Süer’in kaleme aldığı dizi Eylül ayında ilk bölümüyle izleyicisiyle buluşacak. Dizinin başrol oyuncuları Begüm Birgören, Emre Kızılırmak ve Emir Berke Zincidi olarak açıklanmıştı. Dizinin tüm kadrosu belli oldu.

Dizinin kadrosunda; Begüm Birgören Emre Kızılırmak Emir Berke Zincidi , Ozan Çobanoğlu , Başak Parlak , Simay Tuna Küçük , Cevdet Arıcılar , Caner Kurtaran , Nihal Koldaş , Beste Vural , Duygu Boztepe , Merve Kızıl, Mehmet Şahin , Tuba Kantoğlu gibi isimler yer alacak.

Bir Deniz Hikayesi ilk bölümüyle Eylül'de Kanal D'de!

Kaynak: Ranini.tv
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Begüm Birgören hariç kadronun hepsi itici, izlenmez inşallah. Kaliteli dizi yapın artık abi bu nedir yeter :(

Bakalım tutacak mı :D

bence tutacak😉

Kadro pek iyi değil bence.

kadro çok güzel bence begüm birgören ve emre kızılırmak gayet güzel oyuncular
ben beğendim kadroyu

Begüm Birgören hariç kadronun hepsi itici, izlenmez inşallah. Kaliteli dizi yapın artık abi bu nedir yeter :(

izlenmez inşallah diye yorumlanırmı saygı duyarak yazıyorum
sana yakışmıyor bu yorum beğenmediysen beğenmedim de neden
inşallah izlenmez diyorsun kaliteli diziler oluyor bu kadar değil
😉

bence tutacak😉

kadro çok güzel bence begüm birgören ve emre kızılırmak gayet güzel oyuncular
ben beğendim kadroyu

izlenmez inşallah diye yorumlanırmı saygı duyarak yazıyorum
sana yakışmıyor bu yorum beğenmediysen beğenmedim de neden
inşallah izlenmez diyorsun kaliteli diziler oluyor bu kadar değil
😉
Tutmasını istemediğim için öyle diyorum. Eğer kalitesiz diziler izlenirse yapımcılar niye zahmet edip iyi dizi yapmak istesin. Televizyon böyle bir şey.

Tutmasını istemediğim için öyle diyorum. Eğer kalitesiz diziler izlenirse yapımcılar niye zahmet edip iyi dizi yapmak istesin. Televizyon böyle bir şey.

tmmda öyle yorum olmaz tutmasını istemiyosan izlemezsin
olur biter ortada bir emek var sırf o emek için inşallah izlenmez
diye yorumlamak olmaz kendi düşüncemi söylüyorum ben sana
kalitesiz değil ayrıca düşüncene saygılıyım ama çok güzel kaliteli
diziler yapılıyor bence

Erler Film'e göre kadro bayağı iyi :) Emir Berke Zincidi ile sanırım mezara kadar anlaşma yapmışlar çocuğu sömürüyorlar :D

Daha diziyi izlemeden ''Kalitesiz'' yorumlar yapmak çok ama çok yanlış. O tutmaz inşallah dediğiniz dizide kaç kişi ekmek yiyor, emek veriyor.

İnşallah dizi tutar, oyuncular pek iyi görünmüyor ama Erler Film'in sürpriz işi olabilir. :)

Daha diziyi izlemeden ''Kalitesiz'' yorumlar yapmak çok ama çok yanlış. O tutmaz inşallah dediğiniz dizide kaç kişi ekmek yiyor, emek veriyor.

İnşallah dizi tutar, oyuncular pek iyi görünmüyor ama Erler Film'in sürpriz işi olabilir. :)
Bunu diyorsun da biraz tarafsız ol istersen başka diziler hakkında tutmaz dediğini de biliyoruz biz.

Bunu diyorsun da biraz tarafsız ol istersen başka diziler hakkında tutmaz dediğini de biliyoruz biz.
Tutmaz demekle inşallah tutmaz arasında dağlar kadar fark var Yıldırım, umarım anlıyorsundur bunu. :)

İlk zamanlar bende söylüyordum inşallah tutmaz falan ama yanlış olduğunu öğreneli 1 yıl oldu, ben başlayan dizilere tutmaz diyebilirim ama inşallah tutmaz demem. :)

Tutmaz demekle inşallah tutmaz arasında dağlar kadar fark var Yıldırım, umarım anlıyorsundur bunu. :)

İlk zamanlar bende söylüyordum inşallah tutmaz falan ama yanlış olduğunu öğreneli 1 yıl oldu, ben başlayan dizilere tutmaz diyebilirim ama inşallah tutmaz demem. :)
Kendi ağzın ile söylüyorsun işte 1 yıl önce inşallah tutmaz diyormuşsun.Diğer arkadaşlarda belki bunu 1 yıl sonra fark eder.
Daha geçen günlerde Meryem'in dizisi kalkacak diye seviniyordun o diziden de ekmek yiyecek var unutma.Tabi işine gelen dizileri destekliyorsun.
Meryem'in dizisi iptal olunacağını açıklanırken ki halini hatırla ve şimdiki haline bak yani hiç inandırıcı değilsin.

Kendi ağzın ile söylüyorsun işte 1 yıl önce inşallah tutmaz diyormuşsun.Diğer arkadaşlarda belki bunu 1 yıl sonra fark eder.
Daha geçen günlerde Meryem'in dizisi kalkacak diye seviniyordun o diziden de ekmek yiyecek var unutma.Tabi işine gelen dizileri destekliyorsun.
Meryem'in dizisi iptal olunacağını açıklanırken ki halini hatırla ve şimdiki haline bak yani hiç inandırıcı değilsin.
Boşver tartışmaya değecek büyütülecek bir konu değil. Ben kendi fikrimi söyledim, hala arkasındayım. Forum denilen şeyde herkes bazı sınırlar için özgürce fikirlerini beyan eder :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,603
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy