Az kaldı birkaç bölüm sonra kelle gitti.![]()
20.bölümü izlicem işte 3 bölüm kaldı ertuğrulumun elinden ölecek ohh
Az kaldı birkaç bölüm sonra kelle gitti.![]()
Az kalmış rahatların artık yeni sezona yetişirrsin.20.bölümü izlicem işte 3 bölüm kaldı ertuğrulumun elinden ölecek ohh
![]()
Az kalmış rahatların artık yeni sezona yetişirrsin.![]()
Tm izle.evet cnm az kaldı yetişirim annemlere aşağı çay indircem
hemen gelip 20.bölümü izlicem😉
Öldürde seni sokakta görenler yakacak seni.evet ben transfer olucam ertuprulu öldürücem![]()
9 10 kişi ayrılmadımı abi yerine gelen olmıcak mı.Niye ortalığı kizistiriyon. Ya transfer olmazsa. Adamın eline koz veriyon.dirilişin bu haliyle de gideri var.relax
sen karışma ileride uğraşırım ben bu melun efeyleNiye ortalığı kizistiriyon. Ya transfer olmazsa. Adamın eline koz veriyon.dirilişin bu haliyle de gideri var.relax
satışı bilmiyorum reytingleri çıksın paylaşırımÖldürde seni sokakta görenler yakacak seni.Benden demesi çatlayan yurtdışı satışıda iyi gidiyor.
9 10 kişi ayrılmadımı abi yerine gelen olmıcak mı.![]()
İnşallah gelecektir takviye gelmesse zaten dizi düşer.sen karışma ileride uğraşırım ben bu melun efeyleçok dalga geçicem inşallah
satışı bilmiyorum reytingleri çıksın paylaşırım![]()
Yanı olması lazımda belli olmaz.Öldürde seni sokakta görenler yakacak seni.Benden demesi çatlayan yurtdışı satışıda iyi gidiyor.
9 10 kişi ayrılmadımı abi yerine gelen olmıcak mı.![]()
Şuanda 2 kişi var gelmmesse düşüşü kaçınılmaz.Yanı olması lazımda belli olmaz.şuana kadar 2-3 kişi aldılar zaten.
İnşallah gelecektir takviye gelmesse zaten dizi düşer.![]()
dizinin bütçesi olmuş 1.5 milyon çok ünlü bir isim beklemiyorum benYanı olması lazımda belli olmaz.şuana kadar 2-3 kişi aldılar zaten.
Filintada ona yakın gelmedimi ünlü isim.dizinin bütçesi olmuş 1.5 milyon çok ünlü bir isim beklemiyorum ben![]()
çok ünlü biri gelmedi ki en kötüsü 15 bin alır gelenlerdenFilintada ona yakın gelmedimi ünlü isim.Gelmesse cidden gerçekten düşer.
Berrak Rıza Mustafa çok iyi isimler çok tanınmış isimler gelmesse de sağlık olsun göbek atarsın.çok ünlü biri gelmedi ki en kötüsü 15 bin alır gelenlerden![]()
bir kenan imirzzalığoğlu falan gelirse aferin derim dirilişeBerrak Rıza Mustafa çok iyi isimler çok tanınmış isimler gelmesse de sağlık olsun göbek atarsın.
Hakan gelirse? İnşallah Kenan gibi adam gelir.bir kenan imirzzalığoğlu falan gelirse aferin derim dirilişe![]()
patates hakanı anca bully izlerHakan gelirse? İnşallah Kenan gibi adam gelir.![]()