2015 TCA Ödülleri Kazananları Belli Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1437534377.jpg

Televizyon Eleştirmenleri Birliği (TCA), dün gece düzenlenen 31. TCA Ödülleri töreninde 2014-2015 sezonunun en başarılı programları ve oyuncularına ödüllerini dağıttı.

Dün gece Beverly Hills Hilton'da yapılan organizasyonun sunuculuğunu The Late Late Show with James Corden programının sunucusu olan James Corden üstlendi.

Fox'un Empire'ı ''Yılın Programı'' ödülüne layık görürken, AMC'nin Better Call Saul'u, ''En İyi Yeni Program'' ödülüyle onurlandırdı. The Americans ise ''En İyi Drama'' ödülünün sahibi oldu.

2015 TCA Ödülleri kazananları şu şekilde sıralandı:

Yılın Yapımı:
  • The Americans - FX
  • Empire - Fox
  • Game of Thrones - HBO
  • Mad Men - AMC
  • Transparent - Amazon
Dizi (Dram):
  • The Americans - FX
  • Empire - Fox
  • Game of Thrones - HBO
  • Justified - FX
  • Mad Men - AMC
Bireysel Başarı (Dram):
  • Viola Davis, “How to Get Away with Murder,” ABC
  • Jon Hamm, “Mad Men,” AMC
  • Taraji P. Henson, “Empire,” Fox
  • Matthew Rhys, “The Americans,” FX
  • Bob Odenkirk, “Better Call Saul,” AMC
Dizi (Komedi):
  • The Big Bang Theory - CBS
  • Inside Amy Schumer - Comedy Central
  • Jane the Virgin - The CW
  • Transparent - Amazon
  • Unbreakable Kimmy Schmidt - Netflix
Bireysel Başarı (Komedi):
  • Julia Louis-Dreyfus, “Veep,” HBO
  • Gina Rodriguez, “Jane The Virgin,” The CW
  • Amy Schumer, “Inside Amy Schumer,” Comedy Central
  • Jeffrey Tambor, “Transparent,” Amazon
  • Constance Wu, “Fresh Off the Boat,” ABC
Mini Dizi/Tv Filmi:
  • Bessie - HBO
  • The Honorable Woman - SundanceTV
  • The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst - HBO
  • Olive Kitteridge - HBO
  • Wolf Hall - PBS
Yeni Dizi/Program:
  • Better Call Saul - AMC
  • Empire - Fox
  • The Flash - The CW
  • Jane the Virgin - The CW
  • Transparent - Amazon

Empire'ı tebrik edelim kazandığı ödülden ötürü, her ne kadar genel olarak çok tatmin olmasa da ödül tablosu. :)

Gerçi Inside Amy Schumer'ı izlemiyorum. Belki cidden güzeldir. :D

Empire'ı tebrik edelim kazandığı ödülden ötürü, her ne kadar genel olarak çok tatmin olmasa da ödül tablosu. :)

Gerçi Inside Amy Schumer'ı izlemiyorum. Belki cidden güzeldir. :D
HBO'nun The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst dizisini merak ettim bende. Acaba altyazı bulabilir miyiz? :)

Adamların mini dizileri 10 numara 5 yıldız oluyor. Bu arada Better Call Saul'um maşallah her ödül töreninden eli boş dönmüyor. Breaking Bad bile başlarda bu kadar ödül kaldırmamıştı. :)

HBO'nun The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst dizisini merak ettim bende. Acaba altyazı bulabilir miyiz? :)

Adamların mini dizileri 10 numara 5 yıldız oluyor. Bu arada Better Call Saul'um maşallah her ödül töreninden eli boş dönmüyor. Breaking Bad bile başlarda bu kadar ödül kaldırmamıştı. :)
O belgeselmiş ama yine de ilgi çekici duruyor. :) Altyazısı yokmuş...

Evet Better Call Saul'dan bahsetmeyi unutmuşum ona da tebrikler. :):)

O belgeselmiş ama yine de ilgi çekici duruyor. :) Altyazısı yokmuş...

Evet Better Call Saul'dan bahsetmeyi unutmuşum ona da tebrikler. :):)
Yarı belgesel yarı filmleri Amerikalılar izliyorlar bizde olsa kimse yüzüne bakmaz. Gerçi benim The Making of the Mob: New York dizim var, daha 2 bölümünü izledim onu tamamlarım. :)

The Americans için ne diyorsun, baktınmı sen diziye? 2 yıldır tüm ödülleri topladı. Ben bir türlü izleme imkanı bulamadım. :X

Bu arada, bende Empire'ı tebrik etmeyi unutmuşum ona da tebrikler. :)

Yarı belgesel yarı filmleri Amerikalılar izliyorlar bizde olsa kimse yüzüne bakmaz. Gerçi benim The Making of the Mob: New York dizim var, daha 2 bölümünü izledim onu tamamlarım. :)

The Americans için ne diyorsun, baktınmı sen diziye? 2 yıldır tüm ödülleri topladı. Ben bir türlü izleme imkanı bulamadım. :X

Bu arada, bende Empire'ı tebrik etmeyi unutmuşum ona da tebrikler. :)
The Americans'a 3-4 bölüm zar zor dayandım. İzlediğim en sıkıcı dizilerden biri ama senin çok sevebileceğini söylemiştim izlediğimde. :)

The Americans'a 3-4 bölüm zar zor dayandım. İzlediğim en sıkıcı dizilerden biri ama senin çok sevebileceğini söylemiştim izlediğimde. :)
Benim tarzıma uygun olduğu için böyle söylüyordursun umarım. :) Yoksa burdan Sürgünüm sıkıcı dizilerden hoşlanıyor anlamı da çıkabilir. :)

Benim tarzıma uygun olduğu için böyle söylüyordursun umarım. :) Yoksa burdan Sürgünüm sıkıcı dizilerden hoşlanıyor anlamı da çıkabilir. :)
Tarzına uygun olduğundan söylüyorum. Yoksa sıkıcıları sen de pek sevmiyorsun. Bloodline, Rectify falan senin de pek ısınamadan izlediğin diziler mesela. :)

Dizi ajan dizisi ve Rus-Amerikan soğuk savaşını anlatıyor bir bakıma. Aslında biraz Homeland tarzı gibi ama değil de. Normalde benim de sevebileceğim bir dizi ama ne hikmetse hiç sevemedim. :)