ATV Kara Ekmek - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güzel bir sezon finaliydi ama eleştirmek istediğim noktalar var
önce bebek erken doğan bebek o kadar büyük olurmu
o kadar çok ağlarmı bu kısmı olmamış bence doğacaktı kaçırılacaktı bari
asiyenin karnı büyük olsaydı pervinle ali öpüşmesi iyi olmadı saçma oldu
bence bunlar dışında beğendim

Pervin çok güzel söylemiş, bu hanım Elveda Rumeli'de de bayağı güzel seslendiriyordu. Bu türküyü de çok severim zaten. :D

Tatil..
11667510_866263780078269_121660651974259230_n.jpg

Bu fragman ne böyle :( Asiye kim bilir nelere mecbur kaldı :( Bu fragmanı beğenmedim umarım daha iyisi çıkar :) Asiyeme de Çetinede yazık :(

Bu fragman ne böyle :( Asiye kim bilir nelere mecbur kaldı :( Bu fragmanı beğenmedim umarım daha iyisi çıkar :) Asiyeme de Çetinede yazık :(

Yine de fragman kötü değil bence. :)

Bu foto da duygu çetinkaya gibi çıkmamış mı ? :D

Aa o adam da kim 😱

Asiyeğ Asiyeğ bas tekmeyi adama en olmadı @Çiğdem- e gönder sevap islersin Asiyeğ :(

bu fragman neee asiye başkası ile evleniyor bee😱

Yine de fragman kötü değil bence. :)

dizinin senaryo grubuna makbule kosif dahil olmuş. :D :D
dizideki favori çiftim taylan-asiyeymiş :) sizinki ne bakalım :) @Çiğdem- in ki ahmet dedeyle semra anneanneymiş :A
Taylan-Asiye
2a088e05-24e4-4005-b370-0ad9e240b9c3.jpg

Yaşından fazlaca olgun gördük seni. Öyle gizli kapaklı işler, her gün kavga, her gün trip hiç senlik olaylar değil. Sen daha çok huzur arayanlardansın. Bu yüzden de Taylan-Asiye çiftine daha bir sıcak bakıyorsun. Taylan'ın yaşayan her canlıya empati duyma yeteneği zamanla Asiye'nin de gazını alsın ve yalılarında sakin sakin otursunlar istiyorsun. Ne etliye ne sütlüye, oh! Ama benim yazarken bile içim şişti vallahi…