Aynen, aradığım her şey vardı. Silah, vurulma, yasak ilişki, bebeği bulan bebek hasreti çeken kadın klişesi falan filan.total atraksiyonları boldu tam senlik
en sonunda anneannem ''beni bihterini'' yaptı ama tüm totallik gittiAynen, aradığım her şey vardı. Silah, vurulma, yasak ilişki, bebeği bulan bebek hasreti çeken kadın klişesi falan filan.
Kara Ekmek'e mi başladın?Pervin çok güzel söylemiş, bu hanım Elveda Rumeli'de de bayağı güzel seslendiriyordu. Bu türküyü de çok severim zaten.
Hayır tesadüfen denk geldim.Kara Ekmek'e mi başladın?
bencede o bebeğin o kadar ağlaması olmamıştı erken doğan bebekSezon finalinde o kadar cok mantık hatası vardi ki sayamadim aceleye gelmis gibiydi...
Bu foto da duygu çetinkaya gibi çıkmamış mı ?Ben dün çözdüm, Asiye çıktım. Bakalım siz hangi karaktersiniz?
http://www.ranini.tv/test/6438/1/hangi-kara-ekmek-karakterisin
Bu arada Özlem Yılmaz'ın yeni imajı da çok iyi olmuş.
Ekli dosyayı görüntüle 45846
@xemrexxx, @MelankoliK, @vadikızı, @cookies, @denizz19, @adımutlulukk, @DarkLeqenD, @mrt-06, @Harunnn60 ve diğerleri...
Aa o adam da kim 😱Yeni sezon tanıtım fragmanı bomba.
@xemrexxx, @MelankoliK, @vadikızı, @denizz19, @cookies, @DarkLeqenD, @adımutlulukk
Yeni sezon tanıtım fragmanı bomba.
@xemrexxx, @MelankoliK, @vadikızı, @denizz19, @cookies, @DarkLeqenD, @adımutlulukk
Bu fragman ne böyle Asiye kim bilir nelere mecbur kaldı Bu fragmanı beğenmedim umarım daha iyisi çıkar Asiyeme de Çetinede yazıkYeni sezon tanıtım fragmanı bomba.
Bu fragman ne böyle Asiye kim bilir nelere mecbur kaldı Bu fragmanı beğenmedim umarım daha iyisi çıkar Asiyeme de Çetinede yazıkYeni sezon tanıtım fragmanı bomba.
Yine de fragman kötü değil bence.Bu fragman ne böyle Asiye kim bilir nelere mecbur kaldı Bu fragmanı beğenmedim umarım daha iyisi çıkar Asiyeme de Çetinede yazık
Bu fragman ne böyle Asiye kim bilir nelere mecbur kaldı Bu fragmanı beğenmedim umarım daha iyisi çıkar Asiyeme de Çetinede yazık
fragmana forYeni sezon tanıtım fragmanı bomba.
Tatil..
Bu foto da duygu çetinkaya gibi çıkmamış mı ?
Aa o adam da kim 😱
Asiyeğ Asiyeğ bas tekmeyi adama en olmadı @Çiğdem- e gönder sevap islersin Asiyeğ
bu fragman neee asiye başkası ile evleniyor bee😱
Bu fragman ne böyle Asiye kim bilir nelere mecbur kaldı Bu fragmanı beğenmedim umarım daha iyisi çıkar Asiyeme de Çetinede yazık
Yine de fragman kötü değil bence.
dizideki favori çiftim taylan-asiyeymiş sizinki ne bakalım @Çiğdem- in ki ahmet dedeyle semra anneanneymişdizinin senaryo grubuna makbule kosif dahil olmuş.