Yiğitt | Abidik Gubidik | 2.Bölüm

Ben beğendim :)

Zaten Yiğit ide severim gud boydur kendisi :A :A

Favori uye olmak önemli değil ki ben yıllardır değilim olmadığımı bile bilmiyordum @Çiğdem- söylemişti yani o kadar gereksiz bir şey bana göre çünkü ben Halkın favorisiyim :A :A :A

Favori uye olmak önemli değil ki ben yıllardır değilim olmadığımı bile bilmiyordum @Çiğdem- söylemişti yani o kadar gereksiz bir şey bana göre çünkü ben Halkın favorisiyim :A :A :A
Geçen yıl bu zamanlar ne üzülmüştük ikimiz, hatırlıyor musun? :( Yine favori üye olamadık diye çemkirmiştik.. Ah ne günlerdi, az mı çektim. :(

Beğenmene sevindim. :X
#AbidikGubidikYigitt

hahahha ayyy ilk fotoyu şahan gökbakar sandım vlla recep ivediğe benziyor :F:F:F
O değilde hala seni mesaj sayısında geçemiyorum, bir ara zayıflamak için 1 ay ara falan verde yakalayayım seni. :Z :A

Hayır sormayacağım.:A
Cevaplarımı nasıl buldun? :bhr:
İlk görüşte aşka inanmıyorum, senle vakit geçirince neler olduysa oldu. :A
#AbidikGubidikYigitt

:F:F:F:Fe kız olunca çenemiz düşüyor valla:kiki::kiki:
10.000 bin ol da konunu açayım bare. :bhr: :A
#AbidikGubidikYigitt

Geçen yıl bu zamanlar ne üzülmüştük ikimiz, hatırlıyor musun? :( Yine favori üye olamadık diye çemkirmiştik.. Ah ne günlerdi, az mı çektim. :(

Beğenmene sevindim. :X
#AbidikGubidikYigitt

Ah ah ne günlerdi o zamanlar gencecik çıtır gibi 16 sın da erkektim bir bakan 18227222 kere daha bakıyordu :(

Ben hala favori olmadım ki zaten mesaj yazmam falanda azaldı kaç aydır 19 bin ler deyim :)

#AbidikGubidikYigitt

O değilde hala seni mesaj sayısında geçemiyorum, bir ara zayıflamak için 1 ay ara falan verde yakalayayım seni. :Z :A

Cevaplarımı nasıl buldun? :bhr:
İlk görüşte aşka inanmıyorum, senle vakit geçirince neler olduysa oldu. :A
#AbidikGubidikYigitt

10.000 bin ol da konunu açayım bare. :bhr: :A
#AbidikGubidikYigitt
pazartesi köye fındık toplamaya gidicez ama köydede nete girebiliyorum ben gittiğim yerlerdede giriyorum yanı ara vereye ne gerek var öyle değilmi :A:A:A

Teşekkür ederim. :X

#AbidikGubidikYiğitt

Uffff
puffff
AsSFWFFFFF.:(
Şu profili değiştir, güzel birisi koy fazla pufflama. :A

Ah ah ne günlerdi o zamanlar gencecik çıtır gibi 16 sın da erkektim bir bakan 18227222 kere daha bakıyordu :(

Ben hala favori olmadım ki zaten mesaj yazmam falanda azaldı kaç aydır 19 bin ler deyim :)

#AbidikGubidikYigitt
Aynen, sen eskiden baya aktiftin. Her yerde vardın, inşallah kısa sürede olursun artık. :bhr: Sen devam et yazmaya. :bhr:

#AbidikGubidikYigitt

pazartesi köye fındık toplamaya gidicez ama köydede nete girebiliyorum ben gittiğim yerlerdede giriyorum yanı ara vereye ne gerek var öyle değilmi :A:A:A
Kurtuluş yok mu ya senden? :T:
Elimden parlakları alıyorsun zaten. :A Parlaklar seni fındık tarlasında görürse karizman gider canısı. :A

#AbidikGubidikYigitt

@EFE UYSAL geldin baktın, baktın gittin. :T: Yorumunu bekliyorum tabii. :A
#AbidikGubidikYigitt

Aynen, sen eskiden baya aktiftin. Her yerde vardın, inşallah kısa sürede olursun artık. :bhr: Sen devam et yazmaya. :bhr:

#AbidikGubidikYigitt

Elimden parlakları alıyorsun zaten. :A Parlaklar seni fındık tarlasında görürse karizman gider canısı. :A

#AbidikGubidikYigitt

Ariana güzel bir kere.:( Hemde çok tatlı.:bhr:

#AbidikGubidikYigitt

#AbidikGubidikYigitt

#AbidikGubidikYigitt
Pc bozuk acilmiyor mobilim sinirim bozuk yaparim sonra yorum. :(((

#AbidikGubidikYigitt

#AbidikGubidikYigitt

#AbidikGubidikYigitt
ayy zaten gündüzleri giremicem gibi hiççç bahçeye girmek istemiyorum ama bu sefer kaçış yok galiba off güneşe canımız çıkıcak vlla bahçelerde 6-7tane var yarım saat falan mesafeli ve hepside ayrı yerlerdeler yürüme gidip geliyorsun :F:F:F

Pc bozuk acilmiyor mobilim sinirim bozuk yaparim sonra yorum. :(((
Ayol ne var ben hep mobilden girip, okuyorum. :A
Konuyu beğenip, okuman yeterli canısı. :bhr:

Sana yağına kola dökmende ki amaç nedir? Bana yağı diye bir şey de ilk kez duydum.... İlginç deneylerin varmış yağlara gazlı içecek dökmek hmm. :)
Çok zorlayıpta sınavı kazanamayan öğrenci (Temsili) :A

ayy zaten gündüzleri giremicem gibi hiççç bahçeye girmek istemiyorum ama bu sefer kaçış yok galiba off güneşe canımız çıkıcak vlla bahçelerde 6-7tane var yarım saat falan mesafeli ve hepside ayrı yerlerdeler yürüme gidip geliyorsun :F:F:F
Ne zaman gelecen geri peki? :T:
Uzun süre görüşmemek üzere diyeyim, dilim gitmiyor işte. :A

PC'den güzel bir tane Beren buldum.:bhr: Yine çok tatlı gülmüş.:love1:
Bak bana bunlarla gel işte. :Z
Yanına bir de Kerem Bursin eklesen? :bhr:

#AbidikGubidikYigitt

Ayol ne var ben hep mobilden girip, okuyorum. :A
Konuyu beğenip, okuman yeterli canısı. :bhr:

Çok zorlayıpta sınavı kazanamayan öğrenci (Temsili) :A

Ne zaman gelecen geri peki? :T:
Uzun süre görüşmemek üzere diyeyim, dilim gitmiyor işte. :A

Bak bana bunlarla gel işte. :Z