Her zaman, beni benden geçiriyorsunGüzel sohbet olmuş ben seni bu kadar güldürüyor muymuşum @Yiğitt
Her zaman, beni benden geçiriyorsunGüzel sohbet olmuş ben seni bu kadar güldürüyor muymuşum @Yiğitt
Sen benden ne ara hızlı büyüdün lan Yiğit bu aradaHer zaman, beni benden geçiriyorsun
Hızlı büyümeye bayılıyorum.Sen benden ne ara hızlı büyüdün lan Yiğit bu arada
Ergenliğine de girmişsindir sen şimdi vücut yapmaya da çalışırsın hormonlarının verdiği etkiyle bayağı da terlersin al sana kaslı vücut etkisiHızlı büyümeye bayılıyorum.
Kendimde olanları değil, başkalarında olanlara bayılıyorum. Ne yapayım, kendime mi bakayım?Ergenliğine de girmişsindir sen şimdi vücut yapmaya da çalışırsın hormonlarının verdiği etkiyle bayağı da terlersin al sana kaslı vücut etkisi
Valla etkiye tepki aslanım sen kendi suratını aynada saklar vücut olarak görebilirsinKendimde olanları değil, başkalarında olanlara bayılıyorum. Ne yapayım, kendime mi bakayım?
Aslanım falan? 😱 Sen de uçtun iyice.Valla etkiye tepki aslanım sen kendi suratını aynada saklar vücut olarak görebilirsin
Aslanım diyen olmamış sana demek ki gayet normal bir söz çocukluğunu merak ettim şimdi daha çokAslanım falan? 😱 Sen de uçtun iyice.
Yok, Yusuf-Ekin Mert falan varken ne uğraşacam onunla?
Yoo çok diyen oldu ama senden beklemezdim.Aslanım diyen olmamış sana demek ki gayet normal bir söz çocukluğunu merak ettim şimdi daha çok
Dövüşe dikişe derken biraz açar mısınYoo çok diyen oldu ama senden beklemezdim.
Ne merak ediyon, düşe kalka, dövüşe dikişe büyümüşüz.
O bana vurmuştur, ben ona. Kavga etmişizdir falan.Dövüşe dikişe derken biraz açar mısın
Benim ne düşündüğüm değil senin ne uyguladığın önemliO bana vurmuştur, ben ona. Kavga etmişizdir falan.
Senin düşündüğün gibi fesat bir çocukluk geçirmedim.
No başarı.Benim ne düşündüğüm değil senin ne uyguladığın önemli
Olsun şansını denemeye devam et başaracaksın ben inanıyorumNo başarı.
Teşekkür ederim [HASHTAG]#AbidikGubidikYigitt[/HASHTAG]Güzel sohbet olmuş ben seni bu kadar güldürüyor muymuşum @Yiğitt
Teşekkür ederim [HASHTAG]#AbidikGubidikYigitt[/HASHTAG]Güzel sohbet olmuş yiğit son soruyu bilsen iyi olurdu ama olsun yeni avatarda o kadar kötü değil
Futbu ile ilgilenmiyorum, o nedenle salladım.Güzel sohbet olmuş yiğit son soruyu bilsen iyi olurdu ama olsun yeni avatarda o kadar kötü değil
Evet sensin bi tanede konuk varBu hafta konuk benim değil mi?
Evet sensin bi tanede konuk var