Her zaman, beni benden geçiriyorsunGüzel sohbet olmuş ben seni bu kadar güldürüyor muymuşum @Yiğitt![]()
Her zaman, beni benden geçiriyorsunGüzel sohbet olmuş ben seni bu kadar güldürüyor muymuşum @Yiğitt![]()
Sen benden ne ara hızlı büyüdün lan Yiğit bu aradaHer zaman, beni benden geçiriyorsun![]()
![]()
Hızlı büyümeye bayılıyorum.Sen benden ne ara hızlı büyüdün lan Yiğit bu arada![]()
Ergenliğine de girmişsindir sen şimdi vücut yapmaya da çalışırsın hormonlarının verdiği etkiyle bayağı da terlersinHızlı büyümeye bayılıyorum.![]()
![]()
Kendimde olanları değil, başkalarında olanlara bayılıyorum.Ergenliğine de girmişsindir sen şimdi vücut yapmaya da çalışırsın hormonlarının verdiği etkiyle bayağı da terlersinal sana kaslı vücut etkisi
![]()
Valla etkiye tepki aslanım sen kendi suratını aynada saklar vücut olarak görebilirsinKendimde olanları değil, başkalarında olanlara bayılıyorum.Ne yapayım, kendime mi bakayım?
![]()
Aslanım falan? 😱 Sen de uçtun iyice.Valla etkiye tepki aslanım sen kendi suratını aynada saklar vücut olarak görebilirsin![]()
Aslanım diyen olmamış sana demek kiAslanım falan? 😱 Sen de uçtun iyice.
Yok, Yusuf-Ekin Mert falan varken ne uğraşacam onunla?![]()
Yoo çok diyen oldu ama senden beklemezdim.Aslanım diyen olmamış sana demek kigayet normal bir söz
çocukluğunu merak ettim şimdi daha çok
![]()
Dövüşe dikişe derken biraz açar mısınYoo çok diyen oldu ama senden beklemezdim.
Ne merak ediyon, düşe kalka, dövüşe dikişe büyümüşüz.![]()
O bana vurmuştur, ben ona.Dövüşe dikişe derken biraz açar mısın![]()
Benim ne düşündüğüm değil senin ne uyguladığın önemliO bana vurmuştur, ben ona.Kavga etmişizdir falan.
Senin düşündüğün gibi fesat bir çocukluk geçirmedim.![]()
No başarı.Benim ne düşündüğüm değil senin ne uyguladığın önemli![]()
Olsun şansını denemeye devam et başaracaksın ben inanıyorumNo başarı.![]()
Teşekkür ederim [HASHTAG]#AbidikGubidikYigitt[/HASHTAG]Güzel sohbet olmuş ben seni bu kadar güldürüyor muymuşum @Yiğitt![]()
Teşekkür ederimGüzel sohbet olmuşyiğit son soruyu bilsen iyi olurdu ama olsun yeni avatarda o kadar kötü değil
![]()
Futbu ile ilgilenmiyorum, o nedenle salladım.Güzel sohbet olmuşyiğit son soruyu bilsen iyi olurdu ama olsun yeni avatarda o kadar kötü değil
![]()
Evet sensin bi tanede konuk varBu hafta konuk benim değil mi?![]()
Evet sensin bi tanede konuk var![]()