Fenerbahçe'den Tatsız Veda!

Yurtdışında oynamak her yiğidin harcı değil. Her giden futbolcu da tutunamayabiliyor. Önce bir burada kendilerini göstersinler de, gerisi gelir zaten.

Arda Turan Barcelona'ya gitti, Enes Ünal desek, Manchester City'e. Şu anda iyi gelişmeler oluyor. Salih Uçan ise, Roma'da oynuyor ve yeni sezonda kendini gösterir umarım.
Ama ilgilenen takımlar bu oyuncularla daha da eklenecek çok isim var bunlara mesela geleceğin Türk Messisi denilen Muhammed Demirci noldu kendini geliştirmedi Barça istedi gitmedi şimdi sürünüyor kızlarla falan takılıyor kariyerini çok kötü yaptı yazık oldu kendisine bu seneye ben Oğuzhan ve Kerimin damga vuracağını düşünüyorum Şenol Güneş faktörüyle.

Ama ilgilenen takımlar bu oyuncularla daha da eklenecek çok isim var bunlara mesela geleceğin Türk Messisi denilen Muhammed Demirci noldu kendini geliştirmedi Barça istedi gitmedi şimdi sürünüyor kızlarla falan takılıyor kariyerini çok kötü yaptı yazık oldu kendisine bu seneye ben Oğuzhan ve Kerimin damga vuracağını düşünüyorum Şenol Güneş faktörüyle.
Batuhan Karadeniz de iyiydi mesela ama disiplinsizliği bitirdi hep kendini. Sercan Yıldırım ve Volkan Şen vardı zamanında, Ertuğrul Sağlam'ın gidişi ve hatta kendilerinin de gidişiyle düşüşe geçtiler.

Teknik direktörler yeterince önemsemediğinden, önemsese bile sonradan takımdan ayrıldığından oyuncular yeterince gelişemiyor. Avrupa'da mesela oturmuş bir sistem var. Mesela teknik direktör sürekli olarak değişmiyor. Arsenal var mesela, 1996 yılından beri takımda Arsene Wenger var ve bir sürü genç oyuncu yetiştirdi, yetiştiremeye de devam ediyor. Sir Alex Ferguson vardı, 1986'dan bu yana ne oyuncu yetiştirdi, bırakınca takım battı tabi. Porto'da teknik direktör değişse bile genç oyuncuya olan alışkanlık değişmiyor. Biliyorlar yani hep işlerini.

Batuhan Karadeniz de iyiydi mesela ama disiplinsizliği bitirdi hep kendini. Sercan Yıldırım ve Volkan Şen vardı zamanında, Ertuğrul Sağlam'ın gidişi ve hatta kendilerinin de gidişiyle düşüşe geçtiler.

Teknik direktörler yeterince önemsemediğinden, önemsese bile sonradan takımdan ayrıldığından oyuncular yeterince gelişemiyor. Avrupa'da mesela oturmuş bir sistem var. Mesela teknik direktör sürekli olarak değişmiyor. Arsenal var mesela, 1996 yılından beri takımda Arsene Wenger var ve bir sürü genç oyuncu yetiştirdi, yetiştiremeye de devam ediyor. Sir Alex Ferguson vardı, 1986'dan bu yana ne oyuncu yetiştirdi, bırakınca takım battı tabi. Porto'da teknik direktör değişse bile genç oyuncuya olan alışkanlık değişmiyor. Biliyorlar yani hep işlerini.
Kesinlikle kesinlikle baya iyi konuştuk bugün tanıştığıma memnun oldum. :)
Messi Ardayla takılınca neye dönüşmüş. :F

Kesinlikle kesinlikle baya iyi konuştuk bugün tanıştığıma memnun oldum. :)
Messi Ardayla takılınca neye dönüşmüş. :F
Gerçi önceden de muhabbetimiz vardı da, ben de memnun oldum. :)

Messi, bir süperstar ama o da bir insan. Sinirlendi ve "güm". Maradona bir ara arkaasından sayırıyordu, onun da etkisi vardır. Sinirli bir Messi izleyebiliriz. :)

Gerçi önceden de muhabbetimiz vardı da, ben de memnun oldum. :)

Messi, bir süperstar ama o da bir insan. Sinirlendi ve "güm". Maradona bir ara arkaasından sayırıyordu, onun da etkisi vardır. Sinirli bir Messi izleyebiliriz. :)
Yani bu kadar muhabbetimiz yoktu o anlamda tekrardan memnun oldum diyim o zaman ama Messiden ilk defa böyl hareket gödrdüm. :F

V. P nin Biliç'ten daha iyi teknik direktör olduğuna inanmıyorum. Başarılı olacağını da sanmıyorum, bence Biliç gelseydi, bu ligi tanıyan biri olarak bu kadro ile daha iyi işler yapardı.

Bugünkü olaya gelirsek, trajikomik olarak Stoch yine takım gelme sebebi olan şampiyonlar ligi hayalini yaşayamadı yine.

Yanlış hatırlamıyorsam, GS yerine FB yi seçmesinin nedeni o yıl Şampiyonlar Ligine FB nin gideceğin sanılması idi. Malum olaylar derken, o gün bu gündür FB hiç şampiyon ligine gidemedi, GS her yıl gitti.

İşte kaderin cilvesi diye buna denir. Ve batıl inanç gibi gözükse de bence Stoch takımdan temelli ayrılmadan FB şampiyonlar ligine gidemeyecek gibi. :)

Al Türk futbolunun bir göstergesi Fblileri sinirlendirmek için yapıyorlar böyle şeyleri kışkırtıcı ifadeler küfür yağdırıyorlardır şimdi iyi geceler.
Bir de resmî hesabın yapması da ayrı bir olay. Biz açıkçası böyle bir şey yapmazdık. Demek o kadar tek başlarına temsil etmeye meraklılar. Nice maçında olduğu gibi, hatta geçen yıl olduğu gibi olmasın da sonuç, sonra iyi şeyler olmaz.

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerbahçe bence çok şanslı bir takım buna kimsenin itiraz edeceğini pek sanmam. İlk maçta da belirttim fenerbahçe ikinci maçta fark yiyecek ama beklediğim gibi olmadı ve az gol yedi.

Büyük takım olmak çok iyi oyuncular almakla olmuyor bu oyuncular arasında uyuma bakar ama bizim kulüpler sadece taraftarı oyalamak için oyuncu aldıkları için sonuç hep böyle hüsran oluyor. Üstelik bu V.P de iyi bir antrenör olduğunu düşünmüyor ve de başarılı olamayacak. Neyse fenerbahçe ye.uefa da başarılar dilerim umarım orada başarılı olur.

Bir de resmî hesabın yapması da ayrı bir olay. Biz açıkçası böyle bir şey yapmazdık. Demek o kadar tek başlarına temsil etmeye meraklılar. Nice maçında olduğu gibi, hatta geçen yıl olduğu gibi olmasın da sonuç, sonra iyi şeyler olmaz.

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen yıl Gs 4 yerken fenerliler er ve bjkliler acaip dalga geçiyordu forumda bike Gs yi desteklemiyorlardı.Şimdi kalkıp Feneri desteklememizi beklemek ironi olsa gerek :)

Geçmiş olsun ama takım bence yerine tam oturmamıştı, umarım AL'de gruplara kalır ve dümdüz ilerler. :)

Diego ve Nani sözde yıldızlarımız dün maçı vermemize neden oldu. Avrupalılar boşuna istemiyor bu adamları, bizde 4-5 milyon Euro vererek alıp yıldız getirdik diyoruz alın size yıldız...

Rıdvan Dilmen'in de dediği gibi Lucescu bize böyle oynayın lütfen dese aynı böyle oynardık. Shaktarın nasıl oynadığını 3 yaşındaki bebek bile biliyorken üstelik savunman daha oturmadan bu kadar çıkarsan böyle farkı yersin. Aceleye hiç gerek yoktu Shaktar zaten sana gelmek zorundaydı çıkmana gerek yok ki sen gol yeme en kötü uzatmalara gider maç. Zaten Shaktarın kontrada başka golü yok sen adam akıllı bir savunma yapsan gol filan atamazdı o takım bize.

Galatasaray'a gelecek olursak zaten söyleyecek bir şey bulamıyorum. Tam Duygun Başkan geldi aralar yumuşuyor filan dedik yine başa döndük yani. Avrupa Aslanı'nı da göreceğiz bakalım 4'leri yiyip gelecekler yine 5 senedir Fenerbahçe sayesinde gidiyorsunuz zaten başırılı zannediyorlar kendilerini. :D

Rıdvan Dilmen'in de dediği gibi Lucescu bize böyle oynayın lütfen dese aynı böyle oynardık. Shaktarın nasıl oynadığını 3 yaşındaki bebek bile biliyorken üstelik savunman daha oturmadan bu kadar çıkarsan böyle farkı yersin. Aceleye hiç gerek yoktu Shaktar zaten sana gelmek zorundaydı çıkmana gerek yok ki sen gol yeme en kötü uzatmalara gider maç. Zaten Shaktarın kontrada başka golü yok sen adam akıllı bir savunma yapsan gol filan atamazdı o takım bize.

Galatasaray'a gelecek olursak zaten söyleyecek bir şey bulamıyorum. Tam Duygun Başkan geldi aralar yumuşuyor filan dedik yine başa döndük yani. Avrupa Aslanı'nı da göreceğiz bakalım 4'leri yiyip gelecekler yine 5 senedir Fenerbahçe sayesinde gidiyorsunuz zaten başırılı zannediyorlar kendilerini. :D
En büyük Perreira'nındı takım baskı kurdu hata yaptı kavga çıkardı tribüne gönderildi takımın zaten baskılı oynuyor ne gerek var böyle hareketlere Alves o ortayı açsa maçın çehresi değişecekti, Perreira'nın yaptığından sonra oyun döndü zaten Fenerbahçe atakları azaldı burda en büyük suçlu Perreiradır.

Güldürdün :F

Vitor Pereira, Şampiyonlar Liginin en güçlü takımı olacağız. @Arslan Bey
"Takım" olmayı başardıktan sonra güç kat be kat artar. Her şey çalışmaya bakar. Takımı oturtmayı başarabilirse eğer, seneye kalır, diğer seneye de, o zaman güçlü bir takım oluşur. Umarım kuru gürültü olarak gelip geçmez.