- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
ayy sen koca kafalı polatına geri dön en iyisi cnm@Harunnn60 dedim bunu buldu ben çok beğeniyorum canımm
ayy sen koca kafalı polatına geri dön en iyisi cnm
ayoll senin koyduğun avatarda tekne kadar kafası vardı hahahahapolatıma ikide bir koca kafalı demeeeeeee
ayoll senin koyduğun avatarda tekne kadar kafası vardı hahahaha
son avatarını diyorum bengüden önce polat yokmuydu sende o fotoyu nerden bulduysan adamın kafası dünya topu gibiydi gibiydi gezegen kadar var hahahahahangisini diyosun yahuu
Sen aradaki ilişkiyi çözemedin Bengü nün 2.sezondaki ilk şarkısı gezegendi ya o yüzden öyle koyduson avatarını diyorum bengüden önce polat yokmuydu sende o fotoyu nerden bulduysan adamın kafası dünya topu gibiydi gibiydi gezegen kadar var hahahaha
son avatarını diyorum bengüden önce polat yokmuydu sende o fotoyu nerden bulduysan adamın kafası dünya topu gibiydi gibiydi gezegen kadar var hahahaha
Sezon | Hafta | Yarışmacı | Şarkıcı | Şarkı | Derece | Puan |
1 | 1 | batuhankaralar | Şebnem Ferah | Yalnız | 6 | 169 |
1 | 2 | batuhankaralar | Şebnem Ferah | Ünzile | 3 | 169 |
1 | 3 | batuhankaralar | Şebnem Ferah | Eller Günahkar | 1 | 196 |
1 | 4 | batuhankaralar | Şebnem Ferah | Erkekler Ağlamaz | 1 | 171 |
1 | 5 | batuhankaralar | Şebnem Ferah | Sevmeden Geçer Zaman | 12 | 71 |
Bu sezon 6.haftadan devam ediyormuş gibi çalışacağım, rakiplerim korksa iyi olur Geçtiğimiz 3 sezonda bana iyi oy verenleri de kötü oy verenleri de unutmadımŞebnem Ferah ın 1.sezon istatistiği : ( @batuhankaralar )
ÇOK KÜÇÜK BİR HATADAN DOLAYI ELENMİŞTİ!
Sezon Hafta Yarışmacı Şarkıcı Şarkı Derece Puan 1 1 batuhankaralar Şebnem Ferah Yalnız 6 169 1 2 batuhankaralar Şebnem Ferah Ünzile 3 169 1 3 batuhankaralar Şebnem Ferah Eller Günahkar 1 196 1 4 batuhankaralar Şebnem Ferah Erkekler Ağlamaz 1 171 1 5 batuhankaralar Şebnem Ferah Sevmeden Geçer Zaman 12 71
Hafta sayısı 18 e çıktı haberin olsun daBu sezon 6.haftadan devam ediyormuş gibi çalışacağım, rakiplerim korksa iyi olur