- Reaksiyon puanı
- 22,465
- Puanı
- 860
ayy sen koca kafalı polatına geri dön en iyisi cnm
ayy sen koca kafalı polatına geri dön en iyisi cnm![]()
ayoll senin koyduğun avatarda tekne kadar kafası vardı hahahahapolatıma ikide bir koca kafalı demeeeeeee![]()
ayoll senin koyduğun avatarda tekne kadar kafası vardı hahahaha
![]()
son avatarını diyorum bengüden önce polat yokmuydu sende o fotoyu nerden bulduysan adamın kafası dünya topu gibiydi gibiydi gezegen kadar var hahahahahangisini diyosun yahuu![]()
Sen aradaki ilişkiyi çözemedinson avatarını diyorum bengüden önce polat yokmuydu sende o fotoyu nerden bulduysan adamın kafası dünya topu gibiydi gibiydi gezegen kadar var hahahaha![]()
son avatarını diyorum bengüden önce polat yokmuydu sende o fotoyu nerden bulduysan adamın kafası dünya topu gibiydi gibiydi gezegen kadar var hahahaha![]()
| Sezon | Hafta | Yarışmacı | Şarkıcı | Şarkı | Derece | Puan |
| 1 | 1 | batuhankaralar | Şebnem Ferah | Yalnız | 6 | 169 |
| 1 | 2 | batuhankaralar | Şebnem Ferah | Ünzile | 3 | 169 |
| 1 | 3 | batuhankaralar | Şebnem Ferah | Eller Günahkar | 1 | 196 |
| 1 | 4 | batuhankaralar | Şebnem Ferah | Erkekler Ağlamaz | 1 | 171 |
| 1 | 5 | batuhankaralar | Şebnem Ferah | Sevmeden Geçer Zaman | 12 | 71 |
Bu sezon 6.haftadan devam ediyormuş gibi çalışacağım, rakiplerim korksa iyi olurŞebnem Ferah ın 1.sezon istatistiği : ( @batuhankaralar )
ÇOK KÜÇÜK BİR HATADAN DOLAYI ELENMİŞTİ!
Sezon Hafta Yarışmacı Şarkıcı Şarkı Derece Puan 1 1 batuhankaralar Şebnem Ferah Yalnız 6 169 1 2 batuhankaralar Şebnem Ferah Ünzile 3 169 1 3 batuhankaralar Şebnem Ferah Eller Günahkar 1 196 1 4 batuhankaralar Şebnem Ferah Erkekler Ağlamaz 1 171 1 5 batuhankaralar Şebnem Ferah Sevmeden Geçer Zaman 12 71
Hafta sayısı 18 e çıktı haberin olsun daBu sezon 6.haftadan devam ediyormuş gibi çalışacağım, rakiplerim korksa iyi olur![]()