Bence gerçekten çok güzel kız yüzü, gözü, saçları.Kız değil de gözleri güzel
Fotoğraflarda öyle bakmış, dizide öyle değil.Gözleri baya büyük geldi bana ondan öyle yazdim
Bumu güzel değil kıskanç. Kızdan anlamayan.Kız görmesek güzel diycez
Biz kızdan anlıyoruz kardeşim, boş ver Efe'yi.Bu kadın güzel mi şimdi.😱 Bence hiç havalı değil ve güzel değil.
Bu kadın güzel mi şimdi.😱 Bence hiç havalı değil ve güzel değil.
Diriliş oyuncusu diye güzel değil diim kıskançlar nur yüzlü kız ne anlarsınız geri kafalılar.Biz kızdan anlıyoruz kardeşim, boş ver Efe'yi.
Biz kızdan anlıyoruz kardeşim, boş ver Efe'yi.
Diriliş oyuncusu diye güzel değil diim kıskançlar nur yüzlü kız ne anlarsınız geri kafalılar.
Alakası yok totoş. Diziyi izlemedim, ama taktir ettiğim bir dizi kendileri...Diriliş oyuncusu diye güzel değil diim kıskançlar nur yüzlü kız ne anlarsınız geri kafalılar.
Kıskanç geri kafalı Diriliş düşmanı herkes seviyor çok güzel diyorlar sizde farklısınız geri kafalı olduğunuz için.Şimdi ele güne karşı bir konu açayımda görsün güzel ne demekmiş.
Iyyy hayattan soğudum gerçekten.
Kız dizide gideri vardı ama reelde patlak verdi.
Kıskanç geri kafalı Diriliş düşmanı herkes seviyor çok güzel diyorlar sizde farklısınız geri kafalı olduğunuz için.
Bazıları proftan çekilmemiş sildim onları ondan kötü göründü sana geri kafalı. @Mr.At yeme beni.Birazdan açacağım konuya gel.