abi sabah git akşam gel fazla giremiyorum eylülden sonra vadinin de başlamasıyla aktifliğim artar sizin yorumlarınız durmasın keyifle okuyorumÂmin Allah Razı olsun kardeşim benimözledik seni 😉))
abi sabah git akşam gel fazla giremiyorum eylülden sonra vadinin de başlamasıyla aktifliğim artar sizin yorumlarınız durmasın keyifle okuyorumÂmin Allah Razı olsun kardeşim benimözledik seni 😉))
Abi Allah bağışlasın çok sevindim İnşallah hayırlı bir evlat olurÂmin Allah Razı olsun kardeşim benimözledik seni 😉))
Âmin ) ama 10 gün sonra inşaallah 😉)Abi Allah bağışlasın çok sevindim İnşallah hayırlı bir evlat olur
Haberim yoktu takasin mesajinda anladim 10 gundende bir sey olmazÂmin ) ama 10 gün sonra inşaallah 😉)
Fırtına ne kadar sert eserse essin, Kayadan alıp götüreceği sadece tozudur... Üstelik Aga her havlayana taş atmaya kalkışsak ülkede taş kalmaz.Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı yüzünden pkk yi destekleyen insanlar var.Yazik cok yazikpkkyıbmeşru olarak görenler demek ki vatan sevgisinden zerre çakmamistir
Aga bir ara bende senin gibiydimabi sabah git akşam gel fazla giremiyorum eylülden sonra vadinin de başlamasıyla aktifliğim artar sizin yorumlarınız durmasın keyifle okuyorum![]()
yok aga hiç bir bilgi paylaşımı gelmiyor tamam fragman eylül başında gelirde bir tanıtım çekseler iyi olurdu hem onunla ilgileniriz hem de sezonla ilgili bir fikir edinmiş olurdukYeni sezon tanıtımından herhangi bir bilgi yok mu? @-KADİR-
Dört gözle yeni sezon tanıtımını bekliyoruz ama panadan tık yok![]()
Hadi yayok aga hiç bir bilgi paylaşımı gelmiyor tamam fragman eylül başında gelirde bir tanıtım çekseler iyi olurdu hem onunla ilgileniriz hem de sezonla ilgili bir fikir edinmiş olurduk
evet geçen seneki tanıtım sezon bitmeden çekilmiştiHadi yageçen sezonki tanıtım sezon finali ile birlikte çekilmiş diye biliyordum. Anlaşılan bu sezon öyle olmamış
![]()
Aga oyuncu transferi var mı? Sen bilirsin.evet geçen seneki tanıtım sezon bitmeden çekilmişti
aga transferler illa olurda şu an hiç isim geçmiyor ama anlaşılan yine popüler bir türk oyuncu transferi olmayacak birde holywood dan oyuncu transferi olacağı söyleniyorAga oyuncu transferi var mı? Sen bilirsin.
Açıkçası ben yabancı oyuncu transferine iyi bakmıyorum. Adamlar üç dört bölüm oynayıp gidiyor sonrada senaryu toplamak zor oluyor en iyisi aga eski türk oyunculardan transfer yapmak diye düşünüyorum.aga transferler illa olurda şu an hiç isim geçmiyor ama anlaşılan yine popüler bir türk oyuncu transferi olmayacak birde holywood dan oyuncu transferi olacağı söyleniyor
Açıkçası ben yabancı oyuncu transferine iyi bakmıyorum. Adamlar üç dört bölüm oynayıp gidiyor sonrada senaryu toplamak zor oluyor en iyisi aga eski türk oyunculardan transfer yapmak diye düşünüyorum.
aga haklı olduğun bir kısım var ama işte artık kurtlar vadisi geldiği nokta itibarıyla sıradan bir dizi olmaktan çıktı o kadar önemli bir konuya o kadar üstün bir geçmiş hikayesine sahip ki bu tip hamlelerde şart andy garcia ,sharon stone gşbi karekterler var onlarla eş düzeyde olan yeni RA ,Aten gibi karekterler gelecek bu sattten sonra da türk oyuncuların bu karekterleri canlandırması hayal kırıklığı olabilir çünkü ister istemez bir tatminsizlik olacak ben hep diyorum kurtlar vadisi nin bu sattten sonra işi çok zor şu an ki senaryosu itibarı ile her hafta bir sinema filmi bütçesi ve zamanına sahip olmalı ki bu eleştiriler ortadan kalksın örneğin ; kullanılan mekanlar , gidilecek farklı ülkeler, en az konuşulacak 4 farklı uluslararası dil, farklı ülkelerden yapılacak kaliteli oyuncu transferleri, uzun mesailer harcanması gereken aksiyon sahneleri, bunları bir dizi için hele ki ürkiye şartlarında sağlanma imkanı yok o yüzden ben ne yapsalar bir haklılık payı görücem bu konuda izlenilecek yollara da paylaşılacak fikirlerede itiraz etmem hepsinşn kendi içerisinde mantıklı bir karşılığı varAçıkçası ben yabancı oyuncu transferine iyi bakmıyorum. Adamlar üç dört bölüm oynayıp gidiyor sonrada senaryu toplamak zor oluyor en iyisi aga eski türk oyunculardan transfer yapmak diye düşünüyorum.
Aga çok güzel açıklamışsınaga haklı olduğun bir kısım var ama işte artık kurtlar vadisi geldiği nokta itibarıyla sıradan bir dizi olmaktan çıktı o kadar önemli bir konuya o kadar üstün bir geçmiş hikayesine sahip ki bu tip hamlelerde şart andy garcia ,sharon stone gşbi karekterler var onlarla eş düzeyde olan yeni RA ,Aten gibi karekterler gelecek bu sattten sonra da türk oyuncuların bu karekterleri canlandırması hayal kırıklığı olabilir çünkü ister istemez bir tatminsizlik olacak ben hep diyorum kurtlar vadisi nin bu sattten sonra işi çok zor şu an ki senaryosu itibarı ile her hafta bir sinema filmi bütçesi ve zamanına sahip olmalı ki bu eleştiriler ortadan kalksın örneğin ; kullanılan mekanlar , gidilecek farklı ülkeler, en az konuşulacak 4 farklı uluslararası dil, farklı ülkelerden yapılacak kaliteli oyuncu transferleri, uzun mesailer harcanması gereken aksiyon sahneleri, bunları bir dizi için hele ki ürkiye şartlarında sağlanma imkanı yok o yüzden ben ne yapsalar bir haklılık payı görücem bu konuda izlenilecek yollara da paylaşılacak fikirlerede itiraz etmem hepsinşn kendi içerisinde mantıklı bir karşılığı var
işte aga ben vadiye bunları göz önüne alarak bakıyorum bilmem siz ne dersiniz
aga sezon içerisinde ahmet yenilmez girdi sevinmiştim dediğin tarzda bir karekter olacak diye beklemiştim adamın kareketeri vadi için çok uygundu adamı çok çabuk harcadılar neden hala çözemedim dediğin gibi kesinlikle ustanın yanına br karekter ve yine doğu bey tarzında bir üst akıl iyi giderAga çok güzel açıklamışsındediğin gibi bu hanedanlar konusunda yabancı oyuncular olabilir ama polatın yanına ve akıl danışmalığı yapacağı kaliteli yerli oyuncularımızda var. Onun dışında dediklerinin hepsine katılıyorum beklenti büyük olunca oyuncularda haliylen büyük olmalı.