Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

arkadaşlar kesinleşince yine derim ama aksilik olmazsa al pacino vadide olacak

aga sezon içerisinde ahmet yenilmez girdi sevinmiştim dediğin tarzda bir karekter olacak diye beklemiştim adamın kareketeri vadi için çok uygundu adamı çok çabuk harcadılar neden hala çözemedim dediğin gibi kesinlikle ustanın yanına br karekter ve yine doğu bey tarzında bir üst akıl iyi gider
Izleyicinin bütün isteklerinin yerine getirdiler Doğu bey Hariç :) aslında olmuş olsa varya muhteşem olur :)

Abla ben al pacinonun geleceğini düşünmüyorum ve de istemiyorum. Yabancı oyuncular türkiye de maksimum 5-6 bölüm oynar ve çekip gider en iyisi yerli oyuncu :)
salla aga yemişim türk oyuncusunu al pacino gelsin de gerisi probşem değil ama işte onun gelmesi işte baya zor gelirsede büyük olur

salla aga yemişim türk oyuncusunu al pacino gelsin de gerisi probşem değil ama işte onun gelmesi işte baya zor gelirsede büyük olur
Aga gelse ne olur ona bağlı senaryo yazılacak ve adamı maksimum 5 bölüm elde tutarsin hiçbir holywood yıldızı işini gücünü bırakıp gelmez. Bence bu sezon hanedanlar konusuda bu yüzden iyi işlenemedi.

valla bilmiyorm ben isterim gelmsini
RA" (Robert Albert Stone karakterini oynayacakmış
Hiç umudum yok ama olursa iyi mi kötü mü olur orası bende muamma :)

Aga gelse ne olur ona bağlı senaryo yazılacak ve adamı maksimum 5 bölüm elde tutarsin hiçbir holywood yıldızı işini gücünü bırakıp gelmez. Bence bu sezon hanedanlar konusuda bu yüzden iyi işlenemedi.

Hiç umudum yok ama olursa iyi mi kötü mü olur orası bende muamma :)

bekleyelim bakalım görecez😉