Izleyicinin bütün isteklerinin yerine getirdiler Doğu bey Hariçaga sezon içerisinde ahmet yenilmez girdi sevinmiştim dediğin tarzda bir karekter olacak diye beklemiştim adamın kareketeri vadi için çok uygundu adamı çok çabuk harcadılar neden hala çözemedim dediğin gibi kesinlikle ustanın yanına br karekter ve yine doğu bey tarzında bir üst akıl iyi gider
uzun zamandır bekliyoruz al pacino yu gelsin artıkarkadaşlar kesinleşince yine derim ama aksilik olmazsa al pacino vadide olacak
işte ihtiyarlar la beraber doğu bey de geri dönse hiçde sırıtmaz adamın ölümüde meçhul zatenIzleyicinin bütün isteklerinin yerine getirdiler Doğu bey Hariçaslında olmuş olsa varya muhteşem olur
![]()
en güzeli 😀 inş başkan inşBu sezon beklentim düşük Inşaallah mahçup olurum 😉
uzun zamandır bekliyoruz al pacino yu gelsin artık
işte ihtiyarlar la beraber doğu bey de geri dönse hiçde sırıtmaz adamın ölümüde meçhul zaten
senin facedeki safya mı söylediinşallah cnm bir aksilik çıkmazsa dedi arkadaş vadide oalcak dedi
senin facedeki safya mı söyledi
Abla ben al pacinonun geleceğini düşünmüyorum ve de istemiyorum. Yabancı oyuncular türkiye de maksimum 5-6 bölüm oynar ve çekip gider en iyisi yerli oyuncuyok bir arkadaş söyledi resmini paylaştı al pacino nun
salla aga yemişim türk oyuncusunu al pacino gelsin de gerisi probşem değil ama işte onun gelmesi işte baya zor gelirsede büyük olurAbla ben al pacinonun geleceğini düşünmüyorum ve de istemiyorum. Yabancı oyuncular türkiye de maksimum 5-6 bölüm oynar ve çekip gider en iyisi yerli oyuncu![]()
Abla ben al pacinonun geleceğini düşünmüyorum ve de istemiyorum. Yabancı oyuncular türkiye de maksimum 5-6 bölüm oynar ve çekip gider en iyisi yerli oyuncu![]()
Aga gelse ne olur ona bağlı senaryo yazılacak ve adamı maksimum 5 bölüm elde tutarsin hiçbir holywood yıldızı işini gücünü bırakıp gelmez. Bence bu sezon hanedanlar konusuda bu yüzden iyi işlenemedi.salla aga yemişim türk oyuncusunu al pacino gelsin de gerisi probşem değil ama işte onun gelmesi işte baya zor gelirsede büyük olur
Hiç umudum yok ama olursa iyi mi kötü mü olur orası bende muammavalla bilmiyorm ben isterim gelmsini
RA" (Robert Albert Stone karakterini oynayacakmış
Olay benim için artık bitmiştirKandırmayın vadi sevenleri alpacino kolpacino gelmez)))))
Kandırmayın vadi sevenleri alpacino kolpacino gelmez)))))
subliminal bir mesaj seziyorum bir fenerli olarak mesajı aldımKandırmayın vadi sevenleri alpacino kolpacino gelmez)))))
Aga gelse ne olur ona bağlı senaryo yazılacak ve adamı maksimum 5 bölüm elde tutarsin hiçbir holywood yıldızı işini gücünü bırakıp gelmez. Bence bu sezon hanedanlar konusuda bu yüzden iyi işlenemedi.
Hiç umudum yok ama olursa iyi mi kötü mü olur orası bende muamma![]()
+1907subliminal bir mesaj seziyorum bir fenerli olarak mesajı aldımdoğrumudur
Vadinin başarısı bizi her zaman mutlu etmiştir inşallah edersebekleyelim bakalım görecez😉