'Foruma Dair' Başlıyor!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,613
Puanı
1,061
''Yiğitt ile Foruma Dair'' yeni bölümleriyle yeniden başlıyor!

Aralık ayında yayın hayatına başlayan ve 4 bölüm boyunca ilgiyle takip edilen program yeni bölümleriyle yeniden başlıyor. Yepyeni konuklarıyla Ağustos ayı boyunca yayınlanacak olan programa daha önce @Bully , @Ahmad ,@Çiğdem- ve @yatutarsa konuk olmuştu.

Program yeni sezon ilk bölümüyle 5 Ağustos Çarşamba günü yayınlanacak!

Yeni sezon ilk konuğumuz ise @ozgur2113 !

indir.jpg

@Bully @Ahmad @Çiğdem- @yatutarsa @vadikızı @cookies @Maskeli Fedai @denizz19 @sokak sanati @GunesinOglu @gözlemci @Harunnn60 @Forumdash @legolas9900 @cevaa @Arslan Bey @papuleoo @Billy Kane @Mr.At @BesaleT @takas @Polat Şaşmaz @-KADİR- @EFE UYSAL @adımutlulukk @xemrexxx @crazymurat31 @ahmetbayramm @Nisa @Samanyolu24 @Castei @mrt-06 @KayıpSehir @EnveR @HachiKo @Reytinger @china_shangai @pompy @Aserat @Jonsnow @DarkLeqenD @Tzira @yigit_00 ve diğerleri...

bekliyoruz cnm bakalım yeni konuklar bizim etkimizi gösterebiliceklermi
:A:A:A

Merakla bekliyoruz, @ozgur2113 iyi bir konuk seçimi olmuş. :) @Yiğitt
Teşekkürler. :X

bekliyoruz cnm bakalım yeni konuklar bizim etkimizi gösterebiliceklermi
:A:A:A
Ay senin etkini yesinler. :F

Sen 1k hit falan aldıydın heralde, Özgür 100 hit alsa bile yeter. :A Önemli olan hit değil, eğlenceli olması. :Z Bu arada senin verdiğin cevapları düzenleyene kadar canım çıkmıştı, noktalama falan. :T:

Hayırlı olsun bekliyoruz. :X
Teşekkürler. :X

Aynen, isim değiştirilebilir bence de. :A
Bebüşler kısmına %900 katılıyorum. :F

Çok teşekkür ederim. :)

Hadi bakalım beklentim büyük.:bhr: Eğlendir bizi bu sıkıcı forumda.:F

Ayol niye olmasın? :F

@sokak sanati ayarlar o işleri. :Z Hem aklımda birkaç ismin izdivacı var. :Z Ne ilgi çeker ama. :bhr:

@mrt-06 ile sen kafa kafaya verme bence.😱 Çok tehlikeli olabiliyorsunuz.:F

Ben ne yapacağım.🙄 O kısma fransız kaldım.s