Vermessen kan çıkar isyan çıkarırlar söyliyim.Normalde olmaz ama sen ayarlarsın gibi.Yalnız RTÜK olarak izin verir miyim bilmem.
![]()
Vermessen kan çıkar isyan çıkarırlar söyliyim.Normalde olmaz ama sen ayarlarsın gibi.Yalnız RTÜK olarak izin verir miyim bilmem.
![]()
Sen Müge Anlı olursun.Hadi bakalım beklentim büyük.Eğlendir bizi bu sıkıcı forumda.
@mrt-06 ile sen kafa kafaya verme bence.😱 Çok tehlikeli olabiliyorsunuz.
Ben ne yapacağım.🙄 O kısma fransız kaldım.s
Ben sohbet programı altından yaparım.Normalde olmaz ama sen ayarlarsın gibi.Yalnız RTÜK olarak izin verir miyim bilmem.
![]()
Aynen, aklımda o güzel fikir yatıyor.Sen yap izdivaç programı Çikoyla Emreyi evlendirelim.![]()
Aslında fazla muhatap olmamaya çalışıyorum Yiğit'le bana aslanım falan diyor. Korkutuyor beni.Hadi bakalım beklentim büyük.Eğlendir bizi bu sıkıcı forumda.
@mrt-06 ile sen kafa kafaya verme bence.😱 Çok tehlikeli olabiliyorsunuz.
Ben ne yapacağım.🙄 O kısma fransız kaldım.s
Sen Müge Anlı olursun.Ben Esra Erol.
Bak sana reyting rekor karnesi, birlikte zorla evlendiririz.
Kaçan gelinleri Müge bulur, Esra evlendirir.
Ben sohbet programı altından yaparım.
RTÜK'ün ruhu bile duymaz.![]()
Reyting rekorlarını alt üst eder yüzyılın en büyük sürprizi olacak.Sen Müge Anlı olursun.Ben Esra Erol.
Bak sana reyting rekor karnesi, birlikte zorla evlendiririz.
Kaçan gelinleri Müge bulur, Esra evlendirir.
Ben sohbet programı altından yaparım.
RTÜK'ün ruhu bile duymaz.
Aynen, aklımda o güzel fikir yatıyor.![]()
Bilim kurgu içerikli espri yapıyorum yine beğendiremiyorum.Off yok benden Müge falan olmaz.Ben çok şey biliyyor gibi duruyorum ama forumda ki bir çok olaydan habersizim.
Bu arada senin esprilerine muhtaç kalmıyoruz.@mrt-06 bugün Ay esprisi ile günü kapattı.
@EFE UYSAL o programı benyapmam.Yok benden olmaz.A
Esprinin dozunu kaçıranları hiç sevmiyorum.Off yok benden Müge falan olmaz.Ben çok şey biliyyor gibi duruyorum ama forumda ki bir çok olaydan habersizim.
Bu arada senin esprilerine muhtaç kalmıyoruz.@mrt-06 bugün Ay esprisi ile günü kapattı.
Ay niye korkuyorsun?Aslında fazla muhatap olmamaya çalışıyorum Yiğit'le bana aslanım falan diyor. Korkutuyor beni.![]()
Aynen la senle dedikodu yapılmıyor, hiçbir şeyden haberin yok.Off yok benden Müge falan olmaz.Ben çok şey biliyyor gibi duruyorum ama forumda ki bir çok olaydan habersizim.
Ona gerek yok, benim bu programımda kırar o reytingleri.Reyting rekorlarını alt üst eder yüzyılın en büyük sürprizi olacak.![]()
@denizz19'u Sılayla Çikoyuda Emreyle evlendirecez ve kurtulacaz.Ay niye korkuyorsun?
Doğruları söylüyorum, aslanım deyince aklıma birşeyler geliyor@Bully
Aynen la senle dedikodu yapılmıyor, hiçbir şeyden haberin yok.![]()
Ben haber veriyorum resmen her şeyi sana.
Ona gerek yok, benim bu programımda kırar o reytingleri.![]()
O programı git sen yap, senaryo bölümü canlansın.
Bir zamanlar aşkısı diyordun aslanım yine daha iyi gibi. .ssAy niye korkuyorsun?
Doğruları söylüyorum, aslanım deyince aklıma birşeyler geliyor@Bully
Aynen la senle dedikodu yapılmıyor, hiçbir şeyden haberin yok.![]()
Ben haber veriyorum resmen her şeyi sana.
Ona gerek yok, benim bu programımda kırar o reytingleri.![]()
RTÜK izin verirse yaparız bakacaz artık.O programı git sen yap, senaryo bölümü canlansın.![]()
Bir zamanlar aşkısı diyordun aslanım yine daha iyi gibi. .ss
La unutmuşsun sonuç olarak beni, 'Foruma Dair' programını, forumu, beni, Yiğit'i 😱Yok Bihter'i değil.Yiğit'.
![]()
La unutmuşsun sonuç olarak beni, 'Foruma Dair' programını, forumu, beni, Yiğit'i 😱
Programım hakkında ne düşünüyorsun?Unutsam geri gelmezdim.Başka bir şeye dalmışım.
![]()
Programım hakkında ne düşünüyorsun?![]()