En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kısaca haberleri özet geçelim kız @Çiğdem- bu afiş seni çatlatıyort mu :A
CJF1otVUMAEXB6g.jpg

@sokak sanati @EFE UYSAL @Bully kösem başlamadan etki etmiş:A
http://televizyongazetesi.com/kosem-sultan-dizisinden-ilk-guzel-hareket_6_106597#.VZgxhvntmkp

erkan petekkaya da starlık bitti ekip iyi olmalı demiş ve @Forumdash la @batuhankaralar ın ay yapımına kapak yapmış:A

@gizem ak @cookies @MelankoliK

meryemim ''almanyanın gizli süperstarıymış'' focus (almanyanın en çok satılan 3.dergisi-504 bin tiraj) merymi haber yapmış :D meryemi almanyanın starlayıla karşılaştırmış ve meryemiş üstün görmüş çatla da patla @Çiğdem- (konuyu açmadın aklımda) neyse @*YıldırıM* açar ya da @EFE UYSAL @Harunnn60 @Aserat falan :D @cookies @gizem ak @MelankoliK @Bully @sokak sanati @mrt-06
http://www.***/almanyanin-gizli-superstari/260741/47/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Harimm de Alman değil mi zaten? Normal yani :A

Anneler ve Kızları Final yapıyor görünüyor. :D @Çiğdem- sen katılmadan bitiyor Program. :F
ahhhhh ümit kantarcılar döneminde çok istemiştim gerçekten ama annem kabul etmedi ama ümit devam etseydi ben bir şekilde ikna edicektim kafama koymuştum ama ümit gidince bende vazgeçmiştim
:F:F:F

TRT, yaz döneminde iddialı bir yapımı daha izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Bu yeni programın adı: TÜRK ADASI…
Programda, 5 ülkeden 5 çiftin hem birbirleriyle, hem de çetin doğa koşullarıyla mücadelesi ekranınıza gelecek.
14 Ağustos’ta TRT AVAZ'da yayına girecek olan TÜRK ADASI, izleyicilere birçok ilki ve sürprizi de yaşatacak.
Akdeniz'de Mavi Yolculuk rotasınını vazgeçilmezi olan Kekova'daki Aşırlı adasında hummalı bir çalışma var.
Tüm bu hazırlıklar çok yakında TRT'de yayına girecek olan TÜRK ADASI programı için.....
Adada, Azerbaycan, Bosna Hersek, Kazakistan, Kırgızistan ve Türkiye’den 5 çift yarışacak.
Çiftler hem birbirleriyle hem de zorlu doğa koşulları ile mücadele edecek.
40 dereceyi bulan sıcaklık, yarışmacıları biraz zorlayacak.
Aç kalmayacaklar ama yiyecekleri sınırlı olacak.
Türk Adası ekibi program boyunca izleyicilere hem heyecanlı yarışmalar, hem de görsel bir şölen sunacak.
Masmavi bir deniz, yemyeşil bir çevre, adanın vazgeçilmezi olan keçiler ve tüm bu hareketliliği izleyen tekneler....
Program en son teknolojiyle çekilecek.Fly cam de kullanılacak, su altı kameraları da....
Yarışmada eleme olmayacak.5 çift 52 yarışta ter dökecek. Çiftler her yarıştan puan alacak.
Hedef de 13 bölümün sonunda en yüksek puanı alıp zirveye çıkmak...
52 yarışmanın ardından en yüksek puanı alan çift, lüks bir otomobilin sahibi olacak.
Programın sunucusu, Seksenler dizisinde canlandırdığı Pastacı Sami karakteriyle ünlenen Berat Yenilmez...
Türk Adası, 14 Ağustos'tan itibaren haftanın 3 günü TRT AVAZ ekranlarında izleyicilerle buluşacak.