Ziynet Sali'den Yepyeni Albüm 'No 6'

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,720
Puanı
1,061
Türk pop müziğin sevilen isimlerinden biri olan Ziynet Sali, yepyeni albümü 'No 6' ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Sevilen şarkıcının bu albümünde toplam 10 şarkı yer alacak ve albümdeki şarkıların 8 tanesi Sıla Gençoğlu imzalı olurken, 2 tanesi ise Mete Özgencil'e ait.

Albümün çıkış parçası ise sözü ve müziği Sıla imzası taşıyan ''Mevsimsizim'' isimli şarkı oldu ve klipte çekildi. Albüm ve klip aynı gün yani 31 Temmuz Cuma günü dinleyicilerle buluşacak.

Albümün müzik prodüktörlüğünü de yine Sıla Gençoğlu üstlendi. Albümde bir de daha önce Sıla tarafından seslendirilmiş olan Dağınık Yatak isimli şarkı Ziynet Sali tarafından hayat bulacak.

53082572015-1.jpg

ziynet_sali-no_6_2015_full_album.jpg

@OzaN @Bully @yatutarsa @vadikızı @Çiğdem- @ozgur2113 @berkann @Arslan Bey

Son düzenleme:
10 şarkıdan 8 i sıladan ohaaa cnm eli deymişken şarkılarıda sıla söylesin bu kadına ne gerek varkı sılada yeni albüm yapmış olur beleşten @denizz19 :F:F:F

Canısı biz buna Sıla farkı diyoruz o senin Mustin gibi beleşten milletten şarkı almıyor :A
ayoll mustafa sandal tüm efsane albümlerinin hemen hemen hepsini kendisi yazmıştır musti çok önemli bir besteci şuankı ünlüyüm diye takılanların çoğunuda musti ünlü yapmıştır mustinin verdiği parçalarla ünlü olmuşlardır şuankı ünlüyüm diye takılanların çoğu sezen aksuya bile parça verdik biz millet sezenden almak için kapıda beklerken sezen mustiden alıyordu bazı albümlerde 1 şarkı falan başkasından oluyordu ama okadarda olsun ama çoğu albümü kendisine aittir
:A:A:A

ayrıca bu kadına ziynetmidir nedir sevilen birisi demişsin ama ben tanımıyorum ayol bu kadını :F:F:F

Asil kadın. :love1: Merakla bekliyorum enfes yorumuyla seslendirmiş olduğu şarkılarını. Sıla'm ve Ziynet'imin de bu yakın dostluğunu seviyorum ya. Onların samimiyeti bAŞK'a. 😉 Aralarına nifak sokmazlar umarım ve dostlukları daimi ve kalıcı olur. 🙄

ayoll mustafa sandal tüm efsane albümlerinin hemen hemen hepsini kendisi yazmıştır musti çok önemli bir besteci şuankı ünlüyüm diye takılanların çoğunuda musti ünlü yapmıştır mustinin verdiği parçalarla ünlü olmuşlardır şuankı ünlüyüm diye takılanların çoğu sezen aksuya bile parça verdik biz millet sezenden almak için kapıda beklerken sezen mustiden alıyordu bazı albümlerde 1 şarkı falan başkasından oluyordu ama okadarda olsun ama çoğu albümü kendisine aittir
:A:A:A

ayrıca bu kadına ziynetmidir nedir sevilen birisi demişsin ama ben tanımıyorum ayol bu kadını :F:F:F
Ziynet Sali tanımıyorsan zaten pop müzik kültürün gelişmemiş demektir. :D

ayolll şimdi sıla varya albümde zaten forumdakı herkese bu kadını tanıtırsın zaten özeline kadar herşeyi öğrenmiş oluruz nasılsa:A:A:A
Ziynet Sali'yi Sıla olduğu için değil her daim tanıyorum ta ki ilk albümünden beri kalite çizgisini hiç bozmadan ilerleyen bir isim kendisi. Her Şey Güzel Olacak şarkısını hiç mi duymadın sizin oralarda. :D

@dizi kolik şöyle içkili kadehli bir şarkı daha yapmış Sılam belli ki bi büyük devirdik geliyor :D

Ziynet Sali'yi Sıla olduğu için değil her daim tanıyorum ta ki ilk albümünden beri kalite çizgisini hiç bozmadan ilerleyen bir isim kendisi. Her Şey Güzel Olacak şarkısını hiç mi duymadın sizin oralarda. :D

@dizi kolik şöyle içkili kadehli bir şarkı daha yapmış Sılam belli ki bi büyük devirdik geliyor :D
şarkılarını belki dinlesem duymus olabilirim ama kendisini öyle fazla bilmiyorum ben birazda sevdiğim kişileri daha çok takip ediyorum
funda ziynet butür şarkıcılar benim zevgime uymuyor :F:F:F

Merakla bekliyoruz. :X Zaten bi kaç büyük devirmeye ihtiyacım var şu aralar. :F

Funda Arar'ı sevmiyorsan kulakların paslanmıştır senin :D
herkesin zevki farklı cnm ben musti serdar tarkan üçlüsünü seven birisiyim v bu üçlünün jenerasyonuna uygun şarkıcıları seviyorum bu jenerasyonu seven biriside sıla fnda arar ziynet falan sevmez cnm arada baya bir fark var zaten müzik onun için bir çok dalda yapılmıs herkesin zevgine uygun bir tür olsun diye :F:F:F

herkesin zevki farklı cnm ben musti serdar tarkan üçlüsünü seven birisiyim v bu üçlünün jenerasyonuna uygun şarkıcıları seviyorum bu jenerasyonu seven biriside sıla fnda arar ziynet falan sevmez cnm arada baya bir fark var zaten müzik onun için bir çok dalda yapılmıs herkesin zevgine uygun bir tür olsun diye :F:F:F
Sen müzikten anlamıyorsun sen şıkıdım şarkılar seviyorsun :D

Sen müzikten anlamıyorsun sen şıkıdım şarkılar seviyorsun :D
türkiyenin en iyileri mega starlarını ve onları müzikte takip edenleri seviyorum ben mega star boru değil bu unvan kolay kolay kimseye verilmez insanlar sever sevmez ama türkiyenin en iyisi hala bu adamlar
özellikle tarkanla musti hala biz ölmedik diyorlar ama serdar ortaç pek onu diyemiyor malesef ama onunda kalitesi ortada sonucta
ama tarkanla mustafa sandal başka birşey bu adamları dinleyen müziğin kralından anlıyordur zaten müzikten anladığını ispat etmen bu adamları dinlemen yeter bu ispata :F:F:F

yarışma diyince konuşuyorsun bonusum musicsurvior bitti
selam sabah yok bakıyorumda
desteklerim tabii sıla sevdiğimi biliyosun:D:D
Ayyy Allah canını almasın kız sürekli konuşuyorum ya daha ne konuşayım :F hee şimdi şaka yaptım diyecek :A

Vay, Sıla baya destek vermiş. Yılın en iyi albümlerinden olması muhtemel...
Çıkış parçası Mevsimsizim harika görünüyor Pazar Sürprizi'nde seslendirdi şıkıdım bir parçaydı ben çok beğendim :D