Ziynet Sali'den Yepyeni Albüm 'No 6'

Sıla bu sıra Ziynet Sali'ye çalışıyor. Albümdeki kalite böylece açığa çıkmış oldu. Mete Özgencil de kaliteli söz yazarı. İyi bir albüm çıkacaktır. :)

Sıla bu sıra Ziynet Sali'ye çalışıyor. Albümdeki kalite böylece açığa çıkmış oldu. Mete Özgencil de kaliteli söz yazarı. İyi bir albüm çıkacaktır. :)
Sıla işin içindeyse kötü şarkı yoktur kötü yorumlama vardır ibaresini kullanmalıyız :A Ben inanıyorum özellikle kadehli içkili şarkı harika olacak :D

Sıla'nın şarkılarını Sıla'dan dinlemeyi seviyorum. O yüzden beni pek heyecanlandırmadı bu albüm. O değil de Sıla'nın albümü ne zaman gelecek?

NO6
- Sila fazla mi tekrara duştu?
- album genel olarak ortalama ustu bi album ama bi çok şarki, bi çok şarkiyi animsatti.
- daginik yatak hit olacagi ilk dinleyişte belli, çok guzel ama şarkinin orta kismi sezen aksunun Belalim şarkisinin kopyasi.
- Mevsimsiz tam akdeniz şarkisi sade ama dikkat çekici guzel bir şarki, tam karişik kasetlik .
- albumun ilk zayif şarkisi ''Başrol'', intro o kadar iddiali ki sozler ve sonrasinda gelen muzik tam siradan, 3.sinif serdar ortaç şarkisi gibi.(daha once duymuşum gibi)
-''belli'', ''bugun adim leyla'' albumun başka iki guzel şarkisi.
- albumun ilk music videosu hoş/sade/yaza uygun.
Note: puan: 7/10