Aynen beni iyi tanımışsınböyle bir cingöz herife şaka yapılırmı bee
Aynen beni iyi tanımışsınböyle bir cingöz herife şaka yapılırmı bee
Sıla işin içindeyse kötü şarkı yoktur kötü yorumlama vardır ibaresini kullanmalıyız Ben inanıyorum özellikle kadehli içkili şarkı harika olacakSıla bu sıra Ziynet Sali'ye çalışıyor. Albümdeki kalite böylece açığa çıkmış oldu. Mete Özgencil de kaliteli söz yazarı. İyi bir albüm çıkacaktır.
Ziynet Sali'nin albüm öncesi yaptığı 'Follow Me' düetini anlamadım.Sıla işin içindeyse kötü şarkı yoktur kötü yorumlama vardır ibaresini kullanmalıyız Ben inanıyorum özellikle kadehli içkili şarkı harika olacak
Dinleme isteği uyandırmadı o pekZiynet Sali'nin albüm öncesi yaptığı 'Follow Me' düetini anlamadım.
Dislike rekoru kırıyor. Yoruma bile kapalı. Albüm öncesi gidip yazlık şarkı çıkartmadı da, böyle bir şey yaptı.Dinleme isteği uyandırmadı o pek
Çıkış parçası Mevsimsizim harika görünüyorduDislike rekoru kırıyor. Yoruma bile kapalı. Albüm öncesi gidip yazlık şarkı çıkartmadı da, böyle bir şey yaptı.
ZİYNET SALI ''MEVSİMSİZİM'' ŞARKISINDAN 40 SANİYELİK TEASER YAYINLANDI ! TAMAMI 31 TEMMUZ'DA !
@denizz19 @Çiğdem- @OzaN @Arslan Bey @yatutarsa @dizi kolik @vadikızı
Aynen benimde kulağıma iyi geldi, hadi hayırlısı. Uzun versiyonu bekliyoruz artık.ayy vlla müzik hoşuma gitti sözlerde iyi gibi sanki @denizz19 beğenebilirim gibi görünüyor bire uzun versiona bakalım
İyi gibi ama tamamını dinlemek lazım.ZİYNET SALI ''MEVSİMSİZİM'' ŞARKISINDAN 40 SANİYELİK TEASER YAYINLANDI ! TAMAMI 31 TEMMUZ'DA !
@denizz19 @Çiğdem- @OzaN @Arslan Bey @yatutarsa @dizi kolik @vadikızı
ayoll insan kendi albümüyle bukadar ilgilenmiyor artık sılanın bu kadının albümünde bir kendisi çıkıp söylemediği kalmışSıla söz müziği yapar da kötü iş çıkar mı @Çiğdem-
Aynen beni iyi tanımışsın
iTunes'ten mi dinledin?Dağınık Yatak şarkısı nefis olmuş.. Sıla farkı