Kırgın Çiçekler - Genel Sohbet Konusu

bölüm yine süper ilerliyor songül çok acayip karakter :D

Ben bu zamana kadar kaç tane diziye leş gibi demişimdir neden şimdi(kaba tabirle) "battı"
AB dizisi izle diyerek sınıf ayrımına vurmayın olayı! Ben prodüksiyonun zayıflığını söyledim ki evet ucuza getirmek için tanınmamiş yüzlerle figuran kadrosundan oyuncu seçmişler.
Ben demedim ki senaryo kötü? 1 kere izledim onda da oyunculukları beğenmedim. Her salya sümük 32 diş görünür şekilde ağlayan güzel oynuyor değil. (Benim izlediğim sahneler)
Ben de havaya soru bıraktım, senaryo güzel demek diye!
Yok @vadikızı kimseye izleyin/izlemeyin diye karişmadım zaten nasıl izleniyor dedim.
yapma allah aşkına resmen yazmışsın izleyenler bakmasın diyorsun
yorumunu çarpıtma şimdi

yapma allah aşkına resmen yazmışsın izleyenler bakmasın diyorsun
yorumunu çarpıtma şimdi
Aynen bu yazdım;

Bu dizi iyi mi kötü bilemedim ama leş gibi total dizisi(k.bakmayın izleyenler) oyuncularda ne tip var ne de oyunculuk! Nasıl izleniyor anlamıyorum.Senaryosu iyi demek?

K.bakmayın demişim[emoji28] kusura bakmayın ben orda izleyenlere bişey demek bile istememiştim.

Hay ben bu rtüğün . Songül ne dedi anlamadım ki :(

Aynen bu yazdım;

Bu dizi iyi mi kötü bilemedim ama leş gibi total dizisi(k.bakmayın izleyenler) oyuncularda ne tip var ne de oyunculuk! Nasıl izleniyor anlamıyorum.Senaryosu iyi demek?

K.bakmayın demişim[emoji28] kusura bakmayın ben orda izleyenlere bişey demek bile istememiştim.
@vadikızı yanlış anlamış heralde yazdığını k yi görmemiş

@Forumdash Prodüksiyon tanınmamış Yüzleri bir araya getirmiş olabilir ama bu onların kötü oldukları Anlamına gelmez. Bende sana diyorum ki tanıdık yüzler olsa bu Dizi belki de o kadar etkilemezdi izleyiciyi şahsen ben tüm Oyuncuları çok başarılı buluyorum. Diziyi izlemeyebilirsin ama eleştiri yaparken de yerden yere vurursan buradaki izleyici kitlesi de tepki gösterir yani sana. Ben söylediğin sözlere takılmmıyorum ama oyunculuklara haksızlık ettiğini düşünüyorum. Yanlış anlama yani beni. :)

Fragman bomba gibi dizide Sırlar bitmiyor :D

Bölümle ilgili Detaylı yorumum izleyemediğim kısımları izleyince Yaparım :)

Son düzenleme:
Bence oyuncuların tipide oyunculuklarıda gayet iyi. Sadece eylül ve defnenin bazı sahnelerde oyunculuğu siritiyor o da bazen.bunun dışında hepsi rollerinin haklarını veriyorlar .unlulermis değillermis ben hiç umursamiyorum. Umursanmamalida. Nice ünlü ama bunların yari kadar rol yapabilen şişme oyuncu var. Ha senaryosunu beğenir begenmezsiniz onu bilmem. Bu arada songulu benden başka Jennifer Lawrence benzeten yok mu ya. Kız bebek gibi. Doğal güzellik akıyor kızdan.

Vermek istemesiydi, istemek vermezdi.

5.bölümden bazı kısımları izleyememiştim şimdi izleyemediğim kısımları da izledim ve yorumumu yapabilirim. Öncelikle harika bir bölüm olmuştu diyebilirim.

Beni bu bölümde en çok etkileyen iki sahne vardı biri Songül'ün Kader'i Neriman'dan koruduğu sahne gerçekten daha iyisi olamazdı bence.

Diğer sahne ise Kader'in banklarda otururken kalkıp herkese annem sen misin babam sen misin diye sorduğu sahneydi. Gerçekten o sahne daha iyi olamazdı verilen mesaj çok ince şekilde aksettirildi bence izleyiciye.

Neriman'ın aradığı kişi kim olacak bakalım kızın seni arıyor? Muhtemelen birkaç bölüm sonra kadroya yeni bir isim dahil olacak.

Güney ve Songül aşkı da olacak bu bence kesin gözle bakılabilecek bir durum ama hemen olmasın biraz daha uzatılmalı bence en az bi 20 bölüm bu oluşmamalı.

Bu bölüm bu oranları haketmiyor ama haftaya olan fragman oldukça iddialı yine buyursunlar. :)

@Harunnn60 @cookies @-KADİR- @ozgur2113 @tolgab @harzemliişah @Billy Kane @DarkLeqenD @vadikızı @takas @EFE UYSAL ve kim izliyorsa :D

5.bölümden bazı kısımları izleyememiştim şimdi izleyemediğim kısımları da izledim ve yorumumu yapabilirim. Öncelikle harika bir bölüm olmuştu diyebilirim.

Beni bu bölümde en çok etkileyen iki sahne vardı biri Songül'ün Kader'i Neriman'dan koruduğu sahne gerçekten daha iyisi olamazdı bence.

Diğer sahne ise Kader'in banklarda otururken kalkıp herkese annem sen misin babam sen misin diye sorduğu sahneydi. Gerçekten o sahne daha iyi olamazdı verilen mesaj çok ince şekilde aksettirildi bence izleyiciye.

Neriman'ın aradığı kişi kim olacak bakalım kızın seni arıyor? Muhtemelen birkaç bölüm sonra kadroya yeni bir isim dahil olacak.

Güney ve Songül aşkı da olacak bu bence kesin gözle bakılabilecek bir durum ama hemen olmasın biraz daha uzatılmalı bence en az bi 20 bölüm bu oluşmamalı.

Bu bölüm bu oranları haketmiyor ama haftaya olan fragman oldukça iddialı yine buyursunlar. :)

@Harunnn60 @cookies @-KADİR- @ozgur2113 @tolgab @harzemliişah @Billy Kane @DarkLeqenD @vadikızı @takas @EFE UYSAL ve kim izliyorsa :D
Dünkü bölümü izleyemedim. :D

Off bölüm neydi oyle :(

Noleddddd yilannn celauttt melunee müdür .ss

Kadercimin gerçekten annesinin yerini biliyomus.Bence annesi kesin zengin biri ve çocuğu o okulda okuyor.

Biriyle kardes yani Kader bence :bhr:

@denizz19 @EFE UYSAL @cookies @Harunnn60
2 bölüm birden izledim bugün :A:A:A

1.bölüm
ayyyy içim çktı ağlamaktan yaaa son zamanlarda bukadar ağlamamıştım 2 saat boyunca bir hal oldum yani draması bukadar yüksek bir bölüm izlememiştim son zamanlarda :T
bir kızın babası annesini sonra kendini öldürüp kızları yetiştirme yurduna gittiya tam samanyolo sırlar dünyası izliyorum sandım:F
sırlar dünyası gibi olmuş biraz kızın durumu annesi babası öyle ölüp yetiştirme yurduna kalması o şekilde 1 bölümlük olsa 1 bölüdme final olucak bir bölümmüş okadar güzeldi bence 🙂🙂🙂

2.bölüm
ayy neyseki o ağır dram ortadan kayboldu tekrar ağlamayla hiçç uğraşamazdım :F:F:F
yetiştirme yurduna düşen kız annesi babası ölen ay adıda aklıma gelmiyor :F zamanla başrollerden birii olucak havası var eylül kadar önemli bir role gelip songulu geçecek bence dizide zamanla çok önemli ve sevilen bir karaktere bürünücek hissi verdi bana :F
meral ise o zengin şımarık kızlardan hiçbir farkı olmayan hatta onlardan daha kötü birisi bence bu kızlar acilen tekmeyi atsınlar bu kıza onların yanında bence yeri yok :F:F:F

ek olarak oğlanlardan tek yakışıklı olan serkan
diğer arkadaşı olan 2 çocukta tipsiz kızların bile bakmıcağı tipten böyle çocukları okulda popüler gösterip kızların peşinde kostuğu erkek yapmak bence güşünç oluyor o şişko oğlan nedir öyle yaa hele o yamuk kafalı oğlan zayıf olan tipsiz kızların bile yüz vermeyeceği oğlanları popüler erkek rolune koymak bence gülünç oluyor :F
serkan dışındakıleri çöpe atın gitsinler :love1::love1::A:A

haftaya yeni bölüme kadar yetişirim ben bu gece belki 3.bölümüde izleyebilirim ama pazarteziye kadar bölümleri izlemiş olurum🙂🙂🙂

2 bölüm birden izledim bugün :A:A:A

1.bölüm
ayyyy içim çktı ağlamaktan yaaa son zamanlarda bukadar ağlamamıştım 2 saat boyunca bir hal oldum yani draması bukadar yüksek bir bölüm izlememiştim son zamanlarda :T
bir kızın babası annesini sonra kendini öldürüp kızları yetiştirme yurduna gittiya tam samanyolo sırlar dünyası izliyorum sandım:F
sırlar dünyası gibi olmuş biraz kızın durumu annesi babası öyle ölüp yetiştirme yurduna kalması o şekilde 1 bölümlük olsa 1 bölüdme final olucak bir bölümmüş okadar güzeldi bence 🙂🙂🙂

2.bölüm
ayy neyseki o ağır dram ortadan kayboldu tekrar ağlamayla hiçç uğraşamazdım :F:F:F
yetiştirme yurduna düşen kız annesi babası ölen ay adıda aklıma gelmiyor :F zamanla başrollerden birii olucak havası var eylül kadar önemli bir role gelip songulu geçecek bence dizide zamanla çok önemli ve sevilen bir karaktere bürünücek hissi verdi bana :F
meral ise o zengin şımarık kızlardan hiçbir farkı olmayan hatta onlardan daha kötü birisi bence bu kızlar acilen tekmeyi atsınlar bu kıza onların yanında bence yeri yok :F:F:F

ek olarak oğlanlardan tek yakışıklı olan serkan
diğer arkadaşı olan 2 çocukta tipsiz kızların bile bakmıcağı tipten böyle çocukları okulda popüler gösterip kızların peşinde kostuğu erkek yapmak bence güşünç oluyor o şişko oğlan nedir öyle yaa hele o yamuk kafalı oğlan zayıf olan tipsiz kızların bile yüz vermeyeceği oğlanları popüler erkek rolune koymak bence gülünç oluyor :F
serkan dışındakıleri çöpe atın gitsinler :love1::love1::A:A

haftaya yeni bölüme kadar yetişirim ben bu gece belki 3.bölümüde izleyebilirim ama pazarteziye kadar bölümleri izlemiş olurum🙂🙂🙂
Sonuç olarak beğendim diyorsun yani :A Daha ne bölümler izleyeceksin dur :D

Sonuç olarak beğendim diyorsun yani :A Daha ne bölümler izleyeceksin dur :D
ilk 2 bölümüde çok sevdim ben kiralık aşkla birlikte bu diziyide takip ederim diğer bölümlerde inş bozmazlar pazarteziye kadar izlerim iğer bölümelride şuana akda5 bölüm oynadı galiba 3 bölüm kalmış :F

ilk 2 bölümüde çok sevdim ben kiralık aşkla birlikte bu diziyide takip ederim diğer bölümlerde inş bozmazlar pazarteziye kadar izlerim iğer bölümelride şuana akda5 bölüm oynadı galiba 3 bölüm kalmış :F
Evet 3 bölüm var ama çok iyi işleniyor senaryo öyle baştan savma değil açık kapı bırakmadan. Bir sürü olay olacak daha dur sen :F

Evet 3 bölüm var ama çok iyi işleniyor senaryo öyle baştan savma değil açık kapı bırakmadan. Bir sürü olay olacak daha dur sen :F
aaa bu arada ben her dizide değişik farklı karakterleri favorim yapmayı severim bu dizidede yurdun müdüre hanımı favorim oldu hahaha iyi fırçalıyor kızları çokta haklı konuşuyor ağzuna diline sağlık:A:A:A

aa sende mi basladın kırgın çiçeklere. Güzel dizidir.

Vermek istemesiydi, istemek vermezdi.

Forum İstatistikleri

Konular
173,178
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil