Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

abişkom siz karadenize hiç gelmiyormusunz samsun sadece aslan olarakmı yanı buralara yolunuz düşerse bizede bekleriz sen tam babamın kafasındansın iyi anlarşısınız :A:A:A
Aslında bu yaz samsuna gidecektik ama malum kızımız olacak :) artık seneye inşaallah

Kurtlar vadisinde gündemdeki olaylara atfen Şanlıurfa da teröristler tarafaından 2 polis memurunun şehit edilmesi konu edilecek
Binlerce ilklere imza atan efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu korkusuz olduğunu bir kez daha kanıtladı

@china_shangai [U][COLOR=#0066cc]@takas[/COLOR][/U] [U][COLOR=#0066cc]@Maskeli Fedai[/COLOR][/U] [U][COLOR=#0066cc]@Polat Şaşmaz[/COLOR][/U] [U][COLOR=#0066cc]@34rcp44[/COLOR][/U] [U][COLOR=#0066cc]@Master.1000[/COLOR][/U] [U][COLOR=#0066cc]@papuleoo[/COLOR][/U] [U][COLOR=#0066cc]@vadikızı[/COLOR][/U]
of of of of neler oluyor böyle müthiş haberler
korkusuz cesur doğru bildiğini söyleyen gerçekleri anlatan tek dizi efsaneler efsanesi Kurtlar Vadisi Pusu

@papuleoo bence geçen sezonun en iyi işlenen konularından biri hatta en iyisi ışid ti. en çok o sahnelerden zevk almıştım gayet güzel işlendi o konu ve üstüne koyarak devam edecek olmaları dehşet olacak

ayrıca yusuf karakterinden nasıl bir şey bekliyorsunuz oyunculuk olarak adam sessiz iş bitirici pozisyonunda ve bunu on numara yansıtıyor iyi oyunculuktan ne anladığınızı merak ediyorum
benim için iyi oyunculuk role kendini vermesidir yusuf karakteri son derece yetenekli geleceği açık
karakterinin de akif gibi bir iticilikte olmayacağı çok açık akifin doğuştan gelen bi iticiliği var onun gibi olmak çok zor :D

@34rcp44 aga ya şöyle bırakacam falan yazma vallahi üzülüyoruz bak yapma bunu
fazla giremeyecem de aktifliğim azalacak de ama bırakacam falan deme

ayrıca abi @china_shangai kendi aramızda iletişim bilgilerimizi mutlaka toplayalım bu iş böyle olmaz recep gitse ona ulaşacağımız bi yer yok bunu yapmamakta kendi adıma aptallıktır en kısa sürede bu işi yapmamız lazım
e mail olur telefon olur face olur vs. vs. mutlaka birbirimize forum dışında da rahatça ulaşmamız lazım

Son düzenleme:

oo süperr

Aslında bu yaz samsuna gidecektik ama malum kızımız olacak :) artık seneye inşaallah

aa kızınmı olacak çok sevindim aşk olsun abi bana söylecektin
söylemedin alacağın olsun:(

@takas aga yine yorum şov yapmissin eline saglik analizlerine harfiyen katiliyorum akif ten yusuf a kadar

1 ay falan oldu galiba o muhabbet burda geçeli abişkom baya bayada konusulmustu burada o konu sen anlatalı adındıa elif demiştin:F
O ayrı Ablacım :) Sağolsun kendisi daha ilk aylardan itibaren özelden bana hep cinsiyetini sordu hep ilgilendi 😉 aslında özel mesajlarına baksa görecek ama işin kolayına kaçmış biraz

Insana en hafifinden çüşşşşşşşşşş derler :)))) ben bu forumda ilk sana söyledim 😉)) sen bugün ne içtin merak ediyorum

abi yapma bana cinsiyeti demedin en son sorduğumda
daha cinsiyeti belli değil dedin birşey içmedim babam rahatsız
ona canım sıkkın birşey içmedim ben:(

1 ay falan oldu galiba o muhabbet burda geçeli abişkom baya bayada konusulmustu burada o konu sen anlatalı adındıa elif demiştin:F

ben duymadım çiğdem ben kafasız değilim ben sorduğumda
belli değil dedi elif konusu oldu kızım olursa dedi belli dğeil
dedi o kadar kafasız değilim ben:(

O ayrı Ablacım :) Sağolsun kendisi daha ilk aylardan itibaren özelden bana hep cinsiyetini sordu hep ilgilendi 😉 aslında özel mesajlarına baksa görecek ama işin kolayına kaçmış biraz

kaçmadımmmmmmm
söylemedin bana daha belli dğeil dedin belli olursa derim
dedin söylemedin abi asıl unutan sensin

söylemedi diyor :F ayyy neyse ben hiçç aranıza girmeyim şimdi abişkom size kolay gelsin :A:A:A

abi yapma bana cinsiyeti demedin en son sorduğumda
daha cinsiyeti belli değil dedin birşey içmedim babam rahatsız
ona canım sıkkın birşey içmedim ben:(

ben duymadım çiğdem ben kafasız değilim ben sorduğumda
belli değil dedi elif konusu oldu kızım olursa dedi belli dğeil
dedi o kadar kafasız değilim ben:(
Geçmiş olsun Allah şifa versin öncelikle :) bişey içmiş derken ironi Yaptım ama onu bile ciddiye almışsın 😉 cinsiyet meselesine gelirsek lütfen ama lütfen özelden yazışmalarımıza bak 😉 ondan sonra bana hak vereceksin

Geçmiş olsun Allah şifa versin öncelikle :) bişey içmiş derken ironi Yaptım ama onu bile ciddiye almışsın 😉 cinsiyet meselesine gelirsek lütfen ama lütfen özelden yazışmalarımıza bak 😉 ondan sonra bana hak vereceksin

abii bakarım sana yemin ederim bana kız demedin
daha belli değil dedin unutmuşsun abimm

aaa ozaman senden önce bana söylemiş oldu az önce @vadikızı kime niyet kime kısmet derler kısmet banaymış :A:A:A

öyle cnm abim sağolsuın herşeyi en önce sana der
en son da ben duyarım bir ambargo koydu neyse diyorumm

@china_shangai abi ilk konuşmamızı buldum sormuşum
sana belli dğeil demişsin bakmaya devam ediyorum

Töv

tövbe tövbe boşver gitsin 😉 insanları bu konuda fazla rahatsız etmeyelim 😉 konumuz vadi china nın çocuğunun cinsiyeti deil 😉

hayır abi bu konuyu açıklığıa kavuşturcam ben

Sizler benim kardeşimsiniz 😉)) buradan duyurayım Allah nasip ederse 10 Ağustos pazartesi günü doğum olacak 😉 Allahtan zeval gelmez ise 😉

Sizler benim kardeşimsiniz 😉)) buradan duyurayım Allah nasip ederse 10 Ağustos pazartesi günü doğum olacak 😉 Allahtan zeval gelmez ise 😉
kız çocukları çok tatlı oluyorlar kendimden bliyorum :A:A:A

aaa senin ufaklıkta abi olucak demek koca adam olmuş olucak allah analı babalı büyütsün inş terslik yaşamzsınız dualarım sizlerle abişkom bende hep seni abim olarak gördüm tek çocuk olrak 😉😉😉