Yıldızlar Yarışıyor 1.Hafta

ayoll internet herkesin kendi evinde kendisine özel olur başkalarıyla kullanılmayı ben ilk defa duydum :F:F:F

ayrıca ortak kullanıyorsan eğer 1 hiçbir şekilde internetten video izlemiceksin 2 hiçbir şekilde internetten birşey indirmiceksin eğer bunları yaparsan diğer ortak kullananlar oan internette sayfa bile açamazlar yavaslıktan :F:F:F
aynen bende senin gibi tepkiler verdim , 11 aile ne demek ya. :D

aynen bende senin gibi tepkiler verdim , 11 aile ne demek ya. :D
ayy benim aklım hala almadı dedğim gibi ben apartmanda internetin ortak kullanıldına ilk defa sahit oluyorum :F:F:F
herkese 10 tl düşüyorsa 60 tl eder

biz bundan 3 yıl önce d-smart internet aldık 55 tl ve karşılığında d-smart ücretsiz verdiler normalde artık d-smartta aylık paralı digitürk gibi
ama biz aylık sadece 55 tl veriyoruz d-smartada apra ödemiyoruz gerçekten çok avantajlı birşey o çileyide çekmeye gerek yok:F

ayy benim aklım hala almadı dedğim gibi ben apartmanda internetin ortak kullanıldına ilk defa sahit oluyorum :F:F:F

biz bundan 3 yıl önce d-smart internet aldık 55 tl ve karşılığında d-smart ücretsiz verdiler normalde artık d-smartta aylık paralı digitürk gibi
ama biz aylık sadece 55 tl veriyoruz d-smartada apra ödemiyoruz gerçekten çok avantajlı birşey o çileyide çekmeye gerek yok:F

ya ortak kullanan çok var Türkiye'de. bizde kullandık 3 aile filan , genelde 2 aile, 3 aile kullanır ama ben ilk tefa 11 aile kullanan görüyorum :F

ya ortak kullanan çok var Türkiye'de. bizde kullandık 3 aile filan , genelde 2 aile, 3 aile kullanır ama ben ilk tefa 11 aile kullanan görüyorum :F
ayy yok benim kafam kaldırmıyor cnm 11 ailemi yanı 2-3 olabilir belkide bende bukadarını ilkd efa duyuyorum demek istiyorum:F:F:F

Birde ani tepki vermiyecem demiştin dün. :)

aynen bu arada 11 kişi değil 11 aile , yani her ailede 4 birsey varsa diyelim 11x4 : 44 kişi kullanıyor interneti. :F
vadikızı bu 44 kişiyi yok diyor sadece 11 kişimi diyor ben hala anlayamadım cnm kafam almıyor vlla kusura bakma :F:F:F

Kafan yok da ondan ne anlarsın sen cahiil. :A

Konuyu sabote etmiş yine bu Çiğdem ben konuya müdahil olmamama rağmen vadikızının dediğini anladım bu saftirik anlamamış :D

vadikızı bu 44 kişiyi yok diyor sadece 11 kişimi diyor ben hala anlayamadım cnm kafam almıyor vlla kusura bakma :F:F:F
Al bak bana 11 aile dedi
T.png

Bir ailede 4 kişi varsa diyelim en az 11 aile : 11x4 : 44 kişi olur :F

Konuyu sabote etmiş yine bu Çiğdem ben konuya müdahil olmamama rağmen vadikızının dediğini anladım bu saftirik anlamamış :D
Al bak bana 11 aile dedi
Ekli dosyayı görüntüle 45714

Bir ailede 4 kişi varsa diyelim en az 11 aile : 11x4 : 44 kişi olur :F
Kafan yok da ondan ne anlarsın sen cahiil. :A
ayoll 1 interneti 44 kişi kullanıyormusss habere versek haber yaparlar vlla anormallik ebnde değil bu sefer :A:A:A