Binnur Kaya'yı beğendiğin için teşekkürler.Ben de oylarımı kullandım.
İki Engin de beklediğimden kötü çıktı. Engin Günaydın normalde en sevdiğim oyunculardan biri ancak tokatlı sahnesi hiç hoşuma gitmedi. Engin Akyürek'te ise kendisinden çok Seksendört'ün şarkısı dikkat çekiyordu.
Meryem Uzerli, Beren Saat ve Hazal Kaya ortalamaydı.
6-7-8-9 puan arası beni zorladı epey, kimi nereye koyacağımı bilemedim. Şöyle komik bir şey daha vardı; Kenan İmirzalıoğlu'nun sahnesinde Barış Falay dikkati çekerken, Bergüzar Korel'de de Kenan İmirzalıoğlu dikkat çekiyordu. Barış Falay'ın kendi sahnesi de epey iyiydi.
Zeynep Çamcı taklit yeteneği çok iyi olan, iyi bir komedi oyuncusu. Binnur Kaya'nın oyunculuğunu tartışmaya zaten gerek yok, sahnesi de epey güldürdü. Ali Atay da keza öyle.
Buğra Gülsoy da beklediğimden iyi çıktı.
Bu hafta elenen olmayacağı için biraz daha stressiz atlatılır diye umuyorum, herkese hayırlı olsun.
aa evet bende buna dikkat çekmiştim cnm ikili sahnelerde kendi oyuncununda performansı iyi olmalı özgürün paylaştığı sahne benim ilerki haftalarda listemde olan bir sahne ben o sahneyi barışın oyunculuğu daha ön pilanda diye seçmiştim bencede barış falay kullanan birisi için uygun bir sahne ama kenan kullanan birisine pek uymamış barış çoğu kenan sahnesinde olduğu gibi o sahnedede ön pilana çıkmayı başarmıs oyunculuğuyla zaten bende listeme almıştım o sahneyi ilerki haftalar içinBen de oylarımı kullandım.
İki Engin de beklediğimden kötü çıktı. Engin Günaydın normalde en sevdiğim oyunculardan biri ancak tokatlı sahnesi hiç hoşuma gitmedi. Engin Akyürek'te ise kendisinden çok Seksendört'ün şarkısı dikkat çekiyordu.
6-7-8-9 puan arası beni zorladı epey, kimi nereye koyacağımı bilemedim. Şöyle komik bir şey daha vardı; Kenan İmirzalıoğlu'nun sahnesinde Barış Falay dikkati çekerken, Bergüzar Korel'de de Kenan İmirzalıoğlu dikkat çekiyordu. Barış Falay'ın kendi sahnesi de epey iyiydi.
Zeynep Çamcı taklit yeteneği çok iyi olan, iyi bir komedi oyuncusu. Binnur Kaya'nın oyunculuğunu tartışmaya zaten gerek yok, sahnesi de epey güldürdü. Ali Atay da keza öyle.
Bu hafta elenen olmayacağı için biraz daha stressiz atlatılır diye umuyorum, herkese hayırlı olsun.
bu hafta favorimsin@adımutlulukk @yatutarsa @harzemliişah @EFE UYSAL @gözlemci @mrt-06 @ozgur2113 @vadikızı @Billy Kane @HachiKo @Harunnn60
Oy kullanmayanlarınız varsa bekliyoruz sunucumuz foruma pek uğramadığı için ben hatırlatayım dedim bence yarışmaya yedek sunucu da gerekecek.
Buğrişin kurban olsun sana. İlk hafta iddialı çıkıp dişimizi gösterelim dedik gerçi diğer haftalarda da vitesi düşürmeyecez.bu hafta favorimsin
Of gözümde büyüyor uzun iş ya. Nerden bulaştım bu yarışmaya.@adımutlulukk @yatutarsa @harzemliişah @EFE UYSAL @gözlemci @mrt-06 @ozgur2113 @vadikızı @Billy Kane @HachiKo @Harunnn60
Oy kullanmayanlarınız varsa bekliyoruz sunucumuz foruma pek uğramadığı için ben hatırlatayım dedim bence yarışmaya yedek sunucu da gerekecek.
Kız senin kaç favorin bana da favorimsin dememiş miydin?bu hafta favorimsin
Sana güveniyordum puan konusunda ama şok oldum hiç beklemezdim.Ben de oylarımı kullandım.
sende favomrimsin cnm oy göndermeyenler favorimOf gözümde büyüyor uzun iş ya. Nerden bulaştım bu yarışmaya.
Kız senin kaç favorin bana da favorimsin dememiş miydin?
Ahahah güldürdün. Ne cadısın.sende favomrimsin cnm oy göndermeyenler favorim
Of gözümde büyüyor uzun iş ya. Nerden bulaştım bu yarışmaya.
Kız senin kaç favorin bana da favorimsin dememiş miydin?
Sana güveniyordum puan konusunda ama şok oldum hiç beklemezdim.
aaa yalnız bu @xemrexxx in getirdiği çocuk olayı farklı anlamış galiba performans koymamış engin akyüreke müzikle hazırlanan özel video koymuş onun performansla alakası yoktuki emre çocuğa doğru dürüst anlatamamıs herhalde performansı gönderincede uyarması gerekirdi bence böyle olmucak demesi lazımdıAhahah güldürdün. Ne cadısın.
Kime doğru dürüst anlattı ki Emre, ay ben de daha formatı tam bilmiyorum. Arkadaşlar tek olmamam lazım, herkes anladı mı bu yarışmayı tam anlamıyla?aaa yalnız bu @xemrexxx in getirdiği çocuk olayı farklı anlamış galiba performans koymamış engin akyüreke müzikle hazırlanan özel video koymuş onun performansla alakası yoktuki emre çocuğa doğru dürüst anlatamamıs herhalde performansı gönderincede uyarması gerekirdi bence böyle olmucak demesi lazımdı
ayolll 1.haftaan kırdığı potları sayalımKime doğru dürüst anlattı ki Emre, ay ben de daha formatı tam bilmiyorum. Arkadaşlar tek olmamam lazım, herkes anladı mı bu yarışmayı tam anlamıyla?
Haftaya muhtemelen beğenirsin, Bir Demet Tiyatro ya da Cem Yılmaz&Burhan sahnesi olacak.Artık haftaya inşallah.
Hayırlısı olsun ne diyelim yerine birisi bulunur belki.