Star Aramızda Kalsın - Dizi Yorumları

Final bolumu izledim ve cok begendim,Emegi gecenlere tesekkurler.Cok iyi kadroydu

Aramizda Kalsin muhtesem finaliyle ekranlara veda etti, emegi gecen herkese tesekkur ediyorum, ozleyecegin AK ailesini. 🙁

Çok merak ettiğim ve sürekli izlemek isteyip, izleyemedim Aramızda Kalsın dizisine şu an itibariyle başlıyorum. :X

Vee İlk Bölüm Biter...

Ay çok güldüm ya, son zamanlarda böyle samimi, aile dizisi izlememiştim. :D Çok güzel, sıcak bir dizi olmuş. Yadigar'ın otobüs yolculuğu çok güldürdü ya. Civan çok iyi oynuyor, oyunculuğunu çok beğendim. :D Bahattin Amcamız çok sinirli mübarek. :F

Neyse ikinci bölüme geçtim, Yadigar'ı gören ailenin tepkisi merak ediliyor. :D

2. BÖLÜM YORUMU

Dizi güzel gidiyor. :D Mahir ile Bahattin arasındaki ilişki beni çok güldürüyor, uğursuz Mahir. :F Yadigar ile Civan çok iyi anlaşıyorlar diyecem ama yalan söylerim. :D Yunus çok tatlı çocuk, güldürüyor beni. O Yaren çok itici ama. :T: Civan, Hüsne ve Bahattin konuşmalarını duydu, gerdanlık yalanını. :F Orada bitti dizi.

Üçüncü bölüme geçtim. :X

2. BÖLÜM YORUMU

Dizi güzel gidiyor. :D Mahir ile Bahattin arasındaki ilişki beni çok güldürüyor, uğursuz Mahir. :F Yadigar ile Civan çok iyi anlaşıyorlar diyecem ama yalan söylerim. :D Yunus çok tatlı çocuk, güldürüyor beni. O Yaren çok itici ama. :T: Civan, Hüsne ve Bahattin konuşmalarını duydu, gerdanlık yalanını. :F Orada bitti dizi.

Üçüncü bölüme geçtim. :X
Ne şanslısın. Keşke bende hiç izlememiş olsam ve şuan izliyor olsam :X Aramızda Kalsın'ı sevdiysen Canım Ailem de önerimdir, kaçırma :X

3-4-5. BÖLÜM YORUMLARI

Dizi bence güzel gidiyor. Ali bir türlü kavuşamayacak gibi, git açıl işte, sende rahatlar bizde. :T: Mahir komedi ya. :D Güldürüyor Mahir beni. Yadigar ile Civan çok yakışıyor, direk aşk sahneleri başlasa keşke. :love1:

Bu arada Halil ne kadar itici dizide. :T: O sevgilisiyle birlikte iticilik abideleri resmen. :D

6. Bölüme Yarın Geçeceğim. :X

3-4-5. BÖLÜM YORUMLARI

Dizi bence güzel gidiyor. Ali bir türlü kavuşamayacak gibi, git açıl işte, sende rahatlar bizde. :T: Mahir komedi ya. :D Güldürüyor Mahir beni. Yadigar ile Civan çok yakışıyor, direk aşk sahneleri başlasa keşke. :love1:

Bu arada Halil ne kadar itici dizide. :T: O sevgilisiyle birlikte iticilik abideleri resmen. :D

6. Bölüme Yarın Geçeceğim. :X
Ali ile Ceylan'ın akıbetlerini spoiler olarak vermeyeyim, ama bu süreç uzun sürecek, söyleyeyim. Halil zaten konuktu, ama 2. sezonda geri dönecek. CivYad sahneleri de yakında başlayacak. :X

Ali ile Ceylan'ın akıbetlerini spoiler olarak vermeyeyim, ama bu süreç uzun sürecek, söyleyeyim. Halil zaten konuktu, ama 2. sezonda geri dönecek. CivYad sahneleri de yakında başlayacak. :X
Aynen, Halil konuk ama bir ara forumda konusu açılmıştı geri dönüyordu. :D Ali ile Ceylan'ın uzun sürecek gibi zaten, Ceylan'ın nişanlısı var. :T: Halil ile Yadigar ayrıldı şu an itibariyle. :Z Handan'ı karnı burnunda görünce. :D

Aynen, Halil konuk ama bir ara forumda konusu açılmıştı geri dönüyordu. :D Ali ile Ceylan'ın uzun sürecek gibi zaten, Ceylan'ın nişanlısı var. :T: Halil ile Yadigar ayrıldı şu an itibariyle. :Z Handan'ı karnı burnunda görünce. :D
Özellikle bir yerden sonra iyice açılan dizi, beğendiğine sevindim. :X

6. Bölüm Yorumu

Ay sonunda tam olarak şu Halil'den kurtulduk. Bahattin aldı Yadigar ve çocuklarını konağımıza getirdi, şimdi olaylar başlar heralde. :Z Herşey tamamda Yelda geldi, ne işi var bu kadının? :T: Çokta çirkin birşey. :D

7. Bölüme Geçtim. :X

7. Bölüm Yorumu

Yok artık Civan ile Yelda evli miymiş 😱 Bir de bunların boşanması falan var. :T: Yunus koçum ya. :Z O kadını ne güzel zehirledi, öyle kustu durdu çok iyi oldu. :A Kalabalık aileye bir de köpek eksikti. :D Bu arada Yadigar'ın Baho'nun dükkanına gelmesi iyi oldu. :D

8. Bölüme Geçtim. :X

8 ve 9. Bölüm Yorumu

Yelda'dan kurtulduk sanırım, İtalya'ya uçtu. :Z Yadigar ve Civan'ın girdiği ladesi ilk kez Yadigar kazandı ve Civan yemeğe çıkardı. :D Orada daha bugün Resul Dindar'dan dinlediğim ''Hoşgeldin'' şarkısı çaldı. :bhr: Dizi çok iyi uymuş o şarkı.

Bu arada Bahattin'in gut hastalığı çıktı ortaya. Hüsne sürekli rejim deyip duruyor. :A

10. Bölüme Geçtim. :X

8 ve 9. Bölüm Yorumu

Yelda'dan kurtulduk sanırım, İtalya'ya uçtu. :Z Yadigar ve Civan'ın girdiği ladesi ilk kez Yadigar kazandı ve Civan yemeğe çıkardı. :D Orada daha bugün Resul Dindar'dan dinlediğim ''Hoşgeldin'' şarkısı çaldı. :bhr: Dizi çok iyi uymuş o şarkı.

Bu arada Bahattin'in gut hastalığı çıktı ortaya. Hüsne sürekli rejim deyip duruyor. :A

10. Bölüme Geçtim. :X
Bir ara ne güzel izliyordun, neden bıraktın? :( @Yiğitt