Ne şanslısın. Keşke bende hiç izlememiş olsam ve şuan izliyor olsam Aramızda Kalsın'ı sevdiysen Canım Ailem de önerimdir, kaçırma2. BÖLÜM YORUMU
Dizi güzel gidiyor. Mahir ile Bahattin arasındaki ilişki beni çok güldürüyor, uğursuz Mahir. Yadigar ile Civan çok iyi anlaşıyorlar diyecem ama yalan söylerim. Yunus çok tatlı çocuk, güldürüyor beni. O Yaren çok itici ama. Civan, Hüsne ve Bahattin konuşmalarını duydu, gerdanlık yalanını. Orada bitti dizi.
Üçüncü bölüme geçtim.
Yazın güzel alternatif.Ne şanslısın. Keşke bende hiç izlememiş olsam ve şuan izliyor olsam Aramızda Kalsın'ı sevdiysen Canım Ailem de önerimdir, kaçırma
Mahrum kalmamana sevindim İki dizi çok benzeşiyor, senarist aynı zatenYazın güzel alternatif.
Canım Ailem dizisini izlemiştim ben.
Orada da vardı bu Bahattin, üç çocuk var yanlış hatırlamıyorsam, karşı komşuları vardı üç kadın.Mahrum kalmamana sevindim İki dizi çok benzeşiyor, senarist aynı zaten
Aynen öyle ama o dizi efsaneydi benim için. Çok iyi sahneler vardı, Feride-Halim'in yeri ayrıdır Bu dizide de favori çiftim Arife-MahirOrada da vardı bu Bahattin, üç çocuk var yanlış hatırlamıyorsam, karşı komşuları vardı üç kadın.
Ali ile Ceylan'ın akıbetlerini spoiler olarak vermeyeyim, ama bu süreç uzun sürecek, söyleyeyim. Halil zaten konuktu, ama 2. sezonda geri dönecek. CivYad sahneleri de yakında başlayacak.3-4-5. BÖLÜM YORUMLARI
Dizi bence güzel gidiyor. Ali bir türlü kavuşamayacak gibi, git açıl işte, sende rahatlar bizde. Mahir komedi ya. Güldürüyor Mahir beni. Yadigar ile Civan çok yakışıyor, direk aşk sahneleri başlasa keşke.
Bu arada Halil ne kadar itici dizide. O sevgilisiyle birlikte iticilik abideleri resmen.
6. Bölüme Yarın Geçeceğim.
Aynen, Halil konuk ama bir ara forumda konusu açılmıştı geri dönüyordu. Ali ile Ceylan'ın uzun sürecek gibi zaten, Ceylan'ın nişanlısı var. Halil ile Yadigar ayrıldı şu an itibariyle. Handan'ı karnı burnunda görünce.Ali ile Ceylan'ın akıbetlerini spoiler olarak vermeyeyim, ama bu süreç uzun sürecek, söyleyeyim. Halil zaten konuktu, ama 2. sezonda geri dönecek. CivYad sahneleri de yakında başlayacak.
Özellikle bir yerden sonra iyice açılan dizi, beğendiğine sevindim.Aynen, Halil konuk ama bir ara forumda konusu açılmıştı geri dönüyordu. Ali ile Ceylan'ın uzun sürecek gibi zaten, Ceylan'ın nişanlısı var. Halil ile Yadigar ayrıldı şu an itibariyle. Handan'ı karnı burnunda görünce.
Bir ara ne güzel izliyordun, neden bıraktın? @Yiğitt8 ve 9. Bölüm Yorumu
Yelda'dan kurtulduk sanırım, İtalya'ya uçtu. Yadigar ve Civan'ın girdiği ladesi ilk kez Yadigar kazandı ve Civan yemeğe çıkardı. Orada daha bugün Resul Dindar'dan dinlediğim ''Hoşgeldin'' şarkısı çaldı. Dizi çok iyi uymuş o şarkı.
Bu arada Bahattin'in gut hastalığı çıktı ortaya. Hüsne sürekli rejim deyip duruyor.
10. Bölüme Geçtim.