Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

akif karekteri nin bence polat aktif olduğu sürece pek bir işlevi yok illa kullanılır da öyle abartılı sahneler falan olmaz dursun pek tepki çekmez diyebilirim, Yusuf konusunda ben şimdilik rahatsız olmadım bir şekilde heyecan unsurunu taşıyor bir de ekibe dahil oldumu daha sempatik gelir
Yusuf hikayesi iyi hoşta aga oyunculuk hiç yok adamda

akif karekteri nin bence polat aktif olduğu sürece pek bir işlevi yok illa kullanılır da öyle abartılı sahneler falan olmaz dursun pek tepki çekmez diyebilirim, Yusuf konusunda ben şimdilik rahatsız olmadım bir şekilde heyecan unsurunu taşıyor bir de ekibe dahil oldumu daha sempatik gelir
Aga bu iki karekterden hiç ama hiç umutlu değilim ama umarım ben yanılırım.

ayy ben akifle cahite oranla yusufu daha çok benimsemiştim cnm aaa ama genel olarak bakılınca az bir çoğunluk dışında olanlar yusuftan ciddi anlamda rahatsızlar çocuğun deli dana gibi kendi başına ordan oraya koşuşturmasından çok rahatsız olanlar var :F:F:F

ayoll artık polatın yanına bir an önce yerleştirmeleri lzım bu çocuğu yoksa yeni sezondada böyle tek başına deli dana gibi ordan oraya koşuşturmaya devam ederse akif kadar göze batmaya başkar herkes tarafından zaten az bir çoğunluk dışında olanlar bu durumdan oldukça rahatsızlar gözlemlediğim kadarıyla :F:F:F
Bu adamı polatın yanına alsalar en büyük hatayı yaparlar. Adamda jest, mimik vb. hiçbir şey yok bildiğin televizyon donarken ki görüntü ile yusufun oynarken ki görüntüsü benim için aynı :)

Bu adamı polatın yanına alsalar en büyük hatayı yaparlar. Adamda jest, mimik vb. hiçbir şey yok bildiğin televizyon donarken ki görüntü ile yusufun oynarken ki görüntüsü benim için aynı :)
ayy ozaman gebertecekler cnm çünkü kendi başına hareket etmesinden seyircinin çoğunluğu rahatsız ama sanki akif inadını yusuftada göstericekler gibi görünüyor :(:(:(

ayy ozaman gebertecekler cnm çünkü kendi başına hareket etmesinden seyircinin çoğunluğu rahatsız ama sanki akif inadını yusuftada göstericekler gibi görünüyor :(:(:(
Bence öldürmezler :( @-KADİR- aganın paylaşımında ışid konusu işlenecek diyor. Yani olayın bu kanadını yusuf ve akif beraber yöneteceklerdir.

ilk deneyimiydi bakalim ekrana isinmistir artik kendini gelistirirse sikinti yasayacagini dusunmuyorum en onemlisi karakteri akif karekteri gibi itici degil

Bence öldürmezler :( @-KADİR- aganın paylaşımında ışid konusu işlenecek diyor. Yani olayın bu kanadını yusuf ve akif beraber yöneteceklerdir.
ayyy bu akif yani sırf necati beyin karısının kuzeni diye bukadar önemli bir dizide kaç yıldır tepki çektiği halde yani bir torpil uğruna ayoll koskoca vadinin eleştirilmesine göz yummalarını ben doğru bulmuyorum🙂🙂🙂

ayolll bu akif ortaya çıkmadan önce vadide oyuncu karakter eleştirmesi diye birşey yoktu imdat bile yanı herkes ayrı ayrı seviliyordu vadi tarihinde oyuncu eleştirmeyi ortaya ilk çıkaran bu akiftir:F bu sezon çoğu bölümlerde akif yoktu ve ben gerek forumlarda gerek sosyal medya yorumlarında şöyle birşey okuyorum millet akifin olmadığı bölümlerde bile akif ölsün artık diye akifi çekiştiriyor bunu bende yapıyorum bölümde oynamasına bile gerek yok yine bu çocuğu eleştiriyoruz bu sezon bunu çok kez gördüm bir torpil uğruna daha fazla koskoca vadinin imajının çizilmesine izin vermesinler bu çocuk gitmediği sürece bu millet vadiyide akifide eleştirmeye devam edecek akif olmadığı bölümde bile eleştiri devam ediyor :F:F:F

Cok fazla guvenilir olmasada necati abi ilk 10 da
CK6rOKTWEAAh3sO.jpg

zaten büyük ihtimalle benimde bu forumda son sezonum hepinizi çok özlicem ama yapacak bişey yok tabiki..