Hazem
Favori Üye
begendigine sevindimBuğra Gülsoy ve Meryem Uzerli'de etkili sahneler kullanmışkar. Hürrem ve Fatih büyük duygu karmaşası yaşattı.
begendigine sevindimBuğra Gülsoy ve Meryem Uzerli'de etkili sahneler kullanmışkar. Hürrem ve Fatih büyük duygu karmaşası yaşattı.
Çok beklersin.Komedi kraliçesine güzel bir puan bekliyorum.
Sahneyi beğendiğin o kadar belli oluyor ki.Çok beklersin.
Eh fena değil diyelim.Sahneyi beğendiğin o kadar belli oluyor ki.
İlk hafta için çok iyi sayılır. 5'ten aşağı puan verirsen külahları değişiriz, haberin olsun.Eh fena değil diyelim.
sesi neden bukadar itici çıkıyor ayol bu kızın kulaklarımı tırmalıyor konusurken
@vadikızı ayol sen olayı tamamen yanlış anlamışsın sen kenan imirzalıoğlu değilsin kızz kenanı sergileşmişşinde feride nerede turgut bile ferideden çok görünüyor
dua et bu ahfta eleme yok yoksa sonuncu senin olacağın çok belli kusura bakma cnm
şaka yapıyor çiğdem yahu sende herşeyi ciddiye alıyorsun.adamın moralini bozmaya üstüne yok cnm sağol
haftaya elenirim tamam mı
şaka yapıyor çiğdem yahu sende herşeyi ciddiye alıyorsun.
herkes daha yarışmayı tam kavrayamadı senin gibi , o yüzden bu hafta alışma süreci. yani tek sen değilsin.ciddiye almıyorum ama moralim bozuluyor
netimde sıkıntı vardı doğru düzgün bakamadım
videolara ne yapalım bilmeden yorum yapıyorlar
Böyle yorumlara gerek yok vermeyeceksem bile düşük veresim gelir.İlk hafta için çok iyi sayılır. 5'ten aşağı puan verirsen külahları değişiriz, haberin olsun.
herkes daha yarışmayı tam kavrayamadı senin gibi , o yüzden bu hafta alışma süreci. yani tek sen değilsin.
Allah korusun. Tamam, sustum.Böyle yorumlara gerek yok vermeyeceksem bile düşük veresim gelir.
forumda kaç tana bayan üye var zaten birde siz birbirinize darılmayın allah aşkına.biliyorum ama daha ilk haftadan şakanında
sınırı olur demi
forumda kaç tana bayan üye var zaten birde siz birbirinize darılmayın allah aşkına.
ayy vlla dua ett bu hafta eleme yok çünkü berguzerin videoyla alakası yok tmamen kenan imirzalıoğlu boy göstermiş hatta turgut berguzerden daha çok görünüyoradamın moralini bozmaya üstüne yok cnm sağol
haftaya elenirim tamam mı
ayy vlla dua ett bu hafta eleme yok çünkü berguzerin videoyla alakası yok tmamen kenan imirzalıoğlu boy göstermiş hatta turgut berguzerden daha çok görünüyor
diğer performanslarını bilmiyorum cnm ama inş bu şekilde değildir eğer 2.hafta performansında berguzerle alakası yoksa bu survivordada 2.haftadan elenebilirsin ama inş iyi eprformans seçmişşindir
yardım ederiz güzel sahneler bulmana sanavalla şunu deyim netimde sıkıntı yüzünden hazırlanamadım videolara
@xemrexxx sorun çekiliyorum diye mesaj attım cumartesiye uzattım
deyince devam edeyim elenirsem ne yapalım kısmet değilmiş
yardım ederiz güzel sahneler bulmana sana
Beni nasıl buldun? 🙂ayy vlla dua ett bu hafta eleme yok çünkü berguzerin videoyla alakası yok tmamen kenan imirzalıoğlu boy göstermiş hatta turgut berguzerden daha çok görünüyor
diğer performanslarını bilmiyorum cnm ama inş bu şekilde değildir eğer 2.hafta performansında berguzerle alakası yoksa bu survivordada 2.haftadan elenebilirsin ama inş iyi eprformans seçmişşindir
diğer haftalar için dedim.gönderdim artık değiştirmek yasak değilmi