Yıldızlar Yarışıyor 1.Hafta

sesi neden bukadar itici çıkıyor ayol bu kızın kulaklarımı tırmalıyor konusurken :F:F:F

@vadikızı ayol sen olayı tamamen yanlış anlamışsın sen kenan imirzalıoğlu değilsin kızz kenanı sergileşmişşinde feride nerede turgut bile ferideden çok görünüyor :F:F:F
dua et bu ahfta eleme yok yoksa sonuncu senin olacağın çok belli kusura bakma cnm :A:A:A

adamın moralini bozmaya üstüne yok cnm sağol
haftaya elenirim tamam mı

adamın moralini bozmaya üstüne yok cnm sağol
haftaya elenirim tamam mı
ayy vlla dua ett bu hafta eleme yok çünkü berguzerin videoyla alakası yok tmamen kenan imirzalıoğlu boy göstermiş hatta turgut berguzerden daha çok görünüyor :F:F:F

diğer performanslarını bilmiyorum cnm ama inş bu şekilde değildir eğer 2.hafta performansında berguzerle alakası yoksa bu survivordada 2.haftadan elenebilirsin ama inş iyi eprformans seçmişşindir:A:A:A

ayy vlla dua ett bu hafta eleme yok çünkü berguzerin videoyla alakası yok tmamen kenan imirzalıoğlu boy göstermiş hatta turgut berguzerden daha çok görünüyor :F:F:F

diğer performanslarını bilmiyorum cnm ama inş bu şekilde değildir eğer 2.hafta performansında berguzerle alakası yoksa bu survivordada 2.haftadan elenebilirsin ama inş iyi eprformans seçmişşindir:A:A:A

valla şunu deyim netimde sıkıntı yüzünden hazırlanamadım videolara
@xemrexxx sorun çekiliyorum diye mesaj attım cumartesiye uzattım
deyince devam edeyim elenirsem ne yapalım kısmet değilmiş:)

Beni nasıl buldun? 🙂