24 Temmuz 2015 Cuma Reyting Sonuçları

Kiralık Aşk o durağan bölüme bile bu reytingleri almış. Dizinin fanları son sahneyi beğenmedi ama mecbur bir şeyler olması lazım. Senaryo bitince tıkanır, kalır. Diziye renk gelmesi lazım. :X

Çilek Kokusu son bölüm çok güzeldi. Tekrarları ile de uçmuş zaten, tebrikler dizime. :bhr:

@Aserat Poyraz Karayel'in tekrar bölümünü listede göremedim? (b)
Çünkü onun kuşağında dün Güneşin Kızları ve Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın tekrarları yayınlanmış. :)

Kanal D son anda bir değişiklik yapmış demek ki. Güneşin Kızları'nı tutmasına rağmen inatla tekrarlarını yayınlıyor nedense.
Perşembe günü de tekrarı vardı Güneşin Kızları'nın. O gün yayınlandı mı peki? (b)

Güneşin Kızları'nın o saatte yayınlanan tekrarları başarılı gidiyor ama. :D

Perşembe günü de tekrarı vardı Güneşin Kızları'nın. O gün yayınlandı mı peki? (b)

Güneşin Kızları'nın o saatte yayınlanan tekrarları başarılı gidiyor ama. :D
Salı günü yayınlanmıştı en son. Perşembe tekrarı yayınlanmadı diye biliyorum.

Bu arada iyi gitse bile 6 bölümlük dizi sonuçta, ikide bir yayınlaması gereksiz. :X

Salı günü yayınlanmıştı en son. Perşembe tekrarı yayınlanmadı diye biliyorum.

Bu arada iyi gitse bile 5 bölümlük dizi sonuçta, ikide bir yayınlaması gereksiz. :X
Kanal D'nin yayın akışında hep varda. :D

Sanırsam pazartesi gününden itibaren ilk bölümle birlikte tekrarları başladı, pazartesi günüde var yayın akışına göre.

Kanal D'nin yayın akışında hep varda. :D

Sanırsam pazartesi gününden itibaren ilk bölümle birlikte tekrarları başladı, pazartesi günüde var yayın akışına göre.
Poyraz başladı diye sevinmişken GK'ye gerek yoktu. Yeni sezona doğru yayınlanabilirdi tekrarlar. :)

Kİralık Aşk iyi oranlar almaya devam ediyor.

ayoll neren bulmuşlar o yasemini tip desen bukadar iticisini bulamazlar sesi bile öyle rol yeteneği zaten yok eğer bu dizi reyting kaybederse sırf yasemin yüzünden kaybeder söyliyim bukadar kötü bir seçim olurdu ancak resmen razelet :ppp::ppp::ppp:

Rol yeteneği mi yok :T:
Çok iyidir benim Şükran'ım kötü rolde olduğu için sana öyle geliyordur :A

Şu Saflığa,temizliğe bak @Çiğdem- :love1:
huzur-sokagi-44_-bolum-001.jpg

türk halkı her dizide kötü karakteri iyi karakterden daha çok sever cnm kötü adam ve entrika çeviren kadınlar herzaman izleyicinin favorisi olurlar yasemini canlandıran kadın kötü oyuncu olduğu için sevmiyoruz iyi oynasa türkiyede her zaman kötü karakter favori olur türk halkının öyle bir zevki var :F:F:F

Kİralık Aşk iyi oranlar almaya devam ediyor.

Rol yeteneği mi yok :T:
Çok iyidir benim Şükran'ım kötü rolde olduğu için sana öyle geliyordur :A

Şu Saflığa,temizliğe bak @Çiğdem- :love1:
huzur-sokagi-44_-bolum-001.jpg
Türk halki her kötü rolü sevmez.
Orkun sevilmiyodu medcezirde.
Beyefendi sevilmiyodu karadayida.
Çilek kokusunda çağla sevilmiyor.
Iliski durumu karışıkta Elif sevilmiyor.

Yani her kötü rol sevilmez :)

Kadın gayet iyi oynuyor rolünü bence yani iyi oyuncu ki gıcık oldum ona :(

Son düzenleme: