24 Temmuz 2015 Cuma Reyting Sonuçları

https://www.imdb.com/title/IMDbID [...şer yani :)[/QUOTE] 5-6 alır Ab de total 6-7

Şöyle bir gerçekte var ama Kiralık Aşk'ın karşısında Dişli bir rakip yok şuan ama konu iyi işlenirse yeni sezonda 5-6 reyting ortalamasını koruyabilir belki.

Herkes kara ekmeğe rakip demis :F

Tamam diziyi bende izliyorum ama 3 reyting ne zamandır rakip oldu kiralık aşk yer onu :)

Seneye total 6-7
Ab : 5-6 gidecektir :)

Son haftalarda biraz Düşüş oldu ama onun dışında hep 4 küsür alıyordu @cookies :)
4.1 falan almistir ama ben hep 3.8 civarında dolaştığıni hatırlıyorum :)

Yanlış anlama diziyi bende seviyorum hatta hatta gecen sezon finalini bi kez daha izledim ah ah acaba bebeğe nolacak :(

Son haftalarda biraz Düşüş oldu ama onun dışında hep 4 küsür alıyordu @cookies :)
4.5 mi 😱
1-2 defa almistir ben hep 3 lerde gördüm onu :(
ayoll dizinin totel ve ab ortalaması 3 tamam başlarda 4-5 hafta 4 olabilir sonradan düşmüş 3 ortalamayla kapatmış yeni sezonda aynen devam eder :F:F:F

totel grubunda son 8 bölümde 1 tane 4 reytingi var 7 tane 3 reytingi var son 8 bölümün 7 si 3

ab gurubunda ise son 9 bölümde 1 tane 4 reyting var 7 tane 3 reyting 1 tanede 2 reyting yani son 8-9 bölümdür 3 ortalama dşmüş 2 gruptada yeni sezondada aynen devam eder 3 reytinge hatta kiralık aşkın gelmesiyle 2 reytinge kara para aşk gibi düşüp sürünme ihitmalleride var kiralık aşka karagül dışında rakip yok cuma günü
:A:A:A

ayoll dizinin totel ve ab ortalaması 3 tamam başlarda 4-5 hafta 4 olabilir sonradan düşmüş 3 ortalamayla kapatmış yeni sezonda aynen devam eder :F:F:F

totel grubunda son 8 bölümde 1 tane 4 reytingi var 7 tane 3 reytingi var son 8 bölümün 7 si 3

ab gurubunda ise son 9 bölümde 1 tane 4 reyting var 7 tane 3 reyting 1 tanede 2 reyting yani son 8-9 bölümdür 3 ortalama dşmüş 2 gruptada yeni sezondada aynen devam eder 3 reytinge hatta kiralık aşkın gelmesiyle 2 reytinge kara para aşk gibi düşüp sürünme ihitmalleride var kiralık aşka karagül dışında rakip yok cuma günü
:A:A:A
Bende onu diyorum dizi kötü gidiyor reytinglerde 4.5 falan almadi yani ortalamasi 3 :)
Boyle devam eder :)

Kiralık askin rakibi Karagül değil bnce.Karagul düşer. Gercek ortaya çıktı ebru baranin oğlu olduğunu öğrendi ve dizi sıkıcı oldu :)

Rakipsiziz :Z

@Çiğdem- karagülü dışladığım yok Kara Ekmek savunuyorum sadece izlemediğin bir diziye haksızlık ediyorsun hep adilim dersin :A

@Çiğdem- karagülü dışladığım yok Kara Ekmek savunuyorum sadece izlemediğin bir diziye haksızlık ediyorsun hep adilim dersin :A
bıraktın izlemeyi sandım ben :F:F:F

ayoll ne haksızlığı ediyorum reyting analizi yapıyorum ben kaç bölümde ne reyting almış detaylıca açıkladım ben aldığı reytinglere göre değerlendirme yapıyorum yeni sezona reytinglerini yükseltir bu seferde yükselişe geçti diye öven emsajta atarım benimki reytinglere göre değerlendirme tamamen :F:F:F

Kiralık Aşk o durağan bölüme bile bu reytingleri almış. Dizinin fanları son sahneyi beğenmedi ama mecbur bir şeyler olması lazım. Senaryo bitince tıkanır, kalır. Diziye renk gelmesi lazım. :X

Çilek Kokusu son bölüm çok güzeldi. Tekrarları ile de uçmuş zaten, tebrikler dizime. :bhr:

@Aserat Poyraz Karayel'in tekrar bölümünü listede göremedim? (b)

Kiralık Aşk o durağan bölüme bile bu reytingleri almış. Dizinin fanları son sahneyi beğenmedi ama mecbur bir şeyler olması lazım. Senaryo bitince tıkanır, kalır. Diziye renk gelmesi lazım. :X

Çilek Kokusu son bölüm çok güzeldi. Tekrarları ile de uçmuş zaten, tebrikler dizime. :bhr:

@Aserat Poyraz Karayel'in tekrar bölümünü listede göremedim? (b)
ayy ne olurdu sanki ömer kitabı elçinden alsaydı ve birbirlerine sarılsalardı öyle bitseydi bölüm herkesinde beklediği oydu bence senaryoyada bir zararı dokunmazdı hatta haftaya reytinglerimize katkısı bile olurdu
:F:F:F

ayy ne olurdu sanki ömer kitabı elçinden alsaydı ve birbirlerine sarılsalardı öyle bitseydi bölüm herkesinde beklediği oydu bence senaryoyada bir zararı dokunmazdı hatta haftaya reytinglerimize katkısı bile olurdu
:F:F:F
Tabi öyle olsa süper oldu, o sevimsiz Yasemin'e iyi olurdu ama senaryo yok dizide öyle. :D Bir yerlerden bir şeyler çıkması lazım sonuçta. :D

Tabi öyle olsa süper oldu, o sevimsiz Yasemin'e iyi olurdu ama senaryo yok dizide öyle. :D Bir yerlerden bir şeyler çıkması lazım sonuçta. :D
ayoll neren bulmuşlar o yasemini tip desen bukadar iticisini bulamazlar sesi bile öyle rol yeteneği zaten yok eğer bu dizi reyting kaybederse sırf yasemin yüzünden kaybeder söyliyim bukadar kötü bir seçim olurdu ancak resmen razelet :ppp::ppp::ppp:

ayoll neren bulmuşlar o yasemini tip desen bukadar iticisini bulamazlar sesi bile öyle rol yeteneği zaten yok eğer bu dizi reyting kaybederse sırf yasemin yüzünden kaybeder söyliyim bukadar kötü bir seçim olurdu ancak resmen razelet :ppp::ppp::ppp:
Bence iyi bir oyuncu, sadece kötü rolde olduğu için biz sevmiyoruz. :D

Bence iyi bir oyuncu, sadece kötü rolde olduğu için biz sevmiyoruz. :D
türk halkı her dizide kötü karakteri iyi karakterden daha çok sever cnm kötü adam ve entrika çeviren kadınlar herzaman izleyicinin favorisi olurlar yasemini canlandıran kadın kötü oyuncu olduğu için sevmiyoruz iyi oynasa türkiyede her zaman kötü karakter favori olur türk halkının öyle bir zevki var :F:F:F