Medcezir olmayınca daha güzel oldu, haklısın.Evet öyle olduğu söylenebilir dram kategorisinde Kara Ekmek vardı sonuçta.
Bakalım son part'ta yapacağım seçimleri beğenecek misin?
Medcezir olmayınca daha güzel oldu, haklısın.Evet öyle olduğu söylenebilir dram kategorisinde Kara Ekmek vardı sonuçta.
Medcezir dram dizisi değil ki gençlik dizisi.Medcezir olmayınca daha güzel oldu, haklısın.
Bakalım son part'ta yapacağım seçimleri beğenecek misin?
Ama ödüllerde dram kategorisine girer bu tür diziler de.Medcezir dram dizisi değil ki gençlik dizisi.
Göreceğiz bakalım.
maşuka türk kadınının bilinçaltıdırŞehriban'ı sevmiyor musun melun, ne şikesi?
Bana göre Kadın Oyuncu dalındaki tüm adaylar çok başarılıydı ve rekabetin daha kolay olduğu bir zamanda ödül alabilirlerdi. Ayrıca Seda Bakan (Kardeş Payı) ve Demet Evgar (1E 1K 2Ç) gibi dışarıda bıraktığım isimler de var, yani rekabet çok çok fazlaydı.Ben burada Şebnem Bozoklu'nun en iyi kadın oyuncuyu kazanmasını isterdim. Binnur Kaya her zaman ki performansındaydı. Özel bir başarısı yok bence 2. sezonda.
Bana göre Kadın Oyuncu dalındaki tüm adaylar çok başarılıydı ve rekabetin daha kolay olduğu bir zamanda ödül alabilirlerdi. Ayrıca Seda Bakan (Kardeş Payı) ve Demet Evgar (1E 1K 2Ç) gibi dışarıda bıraktığım isimler de var, yani rekabet çok çok fazlaydı.
Binnur Kaya'ya olan zaafım ve ayrıca 2. sezonda da çok güzel bir performans sergilemesi nedeniyle ödülümü ona layık gördüm. Binnur olmasaydı Şebnem'e verirdim zaten.
Part 1'e de yorum yapmayı unutma.
Onur ödülünü dizilere ayırdım. Şimdi kategorilerin ikincilerini de yazacağım, tekrar bakarsın konuya.Biliyorum ama Şebnem'in hakkının yendiğini düşündüm sadece. Onur ödülü falan versen Binnur'a daha hoş olurdu. Onur ödülünde bir bayan yoktu. Hem doldurmuş olurdun.
Bence 2. sezonu ilkinden bir adım daha gerideydi. Hem ilkinden iyi olsaydı bile Ulan İstanbul nedeniyle veremezdim. Yorumun için teşekkürler. @EnveREn iyi erkek oyuncu ve en iyi yardımcı erkek oyuncuya yazdığın herşeye katılıyorum.Fakat en iyi dizi bence Kardeş Payı olmalıydı.Bir-birinden güzel karakterleri ve çok güzel senaryosuyla birinciliği hakk ediyordu.
Kadın oyunculara diyemem.Onlarıda iyi seçmiş olabilirsin.Yani ben hiç kadın oyuncuları tam olarak tanımıyorum BBS'dan başka
Bence 2. sezonu ilkinden bir adım daha gerideydi. Hem ilkinden iyi olsaydı bile Ulan İstanbul nedeniyle veremezdim. Yorumun için teşekkürler. @EnveR
İlk sezonu değerlendirme altına alamadığım için kazanamadı maalesef. İstersen Part 3'e de yorum yap, ama orada da BBS dışında izlediğin dizi yok galiba.Aynen ikinci sezonu bende sevmedim çok ama ilk sezonu hakk ederdi.Ulan İstanbul izlemedim diye diyemem güzel mi kötü mü diye.O da ayrı
Bakıyordum zaten.İlk sezonu değerlendirme altına alamadığım için kazanamadı maalesef. İstersen Part 3'e de yorum yap, ama orada da BBS dışında izlediğin dizi yok galiba.