İyi o zaman, ama yorumunu bekliyorum. [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG] #KalbimEgedeKaldıGece okuycam şimdi meşgulum [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG] #KalbimEgedeKaldı
İyi o zaman, ama yorumunu bekliyorum. [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG] #KalbimEgedeKaldıGece okuycam şimdi meşgulum [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG] #KalbimEgedeKaldı
Bu arada Kalbim Egede Kaldı girmedi listeye #KalbimEgedeKaldıİyi o zaman, ama yorumunu bekliyorum. [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG] #KalbimEgedeKaldı
Çünkü etiket olmadı. Neyse, biz sadece [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG] ile devam edelim. Bu arada İlke'nin devreleri de iyice yandı.Bu arada Kalbim Egede Kaldı girmedi listeye #KalbimEgedeKaldı
Kıskandı Zeliş [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]Çünkü etiket olmadı. Biz [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG] ile devam edelim. İlke'nin devreleri iyice yandı.
Bence tam olarak kıskanmadı, ama gizliden gizliye bir hareketlenme olduğu kesin. Bu arada Cabbar, Halime'nin elinden kurtulamayacak gibi. [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]Kıskandı Zeliş [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahanda Delirdi Halime [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]Bence tam olarak kıskanmadı, ama gizliden gizliye bir hareketlenme olduğu kesin. Bu arada Cabbar, Halime'nin elinden kurtulamayacak gibi. [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
Ben seviyorum, bence eğlenceli bir karakter. Bu arada Zeliş ile Mustafa'nın arası Zeliş'in yüzünden biraz bozuldu. Bir gün istemesen de olsa Mustafa'ya muhtaç olacaksın Zeliş. 😡 [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]Cabbarı sevmiyorum be ya [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
Evet o bakımdan iyi ama adam olamamış Aynen ya Zelişde üzüldü ama [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]Ben seviyorum, bence eğlenceli bir karakter. Bu arada Zeliş ile Mustafa'nın arası Zeliş'in yüzünden biraz bozuldu. Ah Zeliş, bir gün Mustafa'ya muhtaç olacaksın. 😡 [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
Cabbar ve Halime koşu dalında olimpiyatlara katılsa altın madalyayı kazanır vallahi. [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
Kendisi üzüldüyse Mustafa'yı da üzmemeliydi o zaman. Zeliş'i de seviyorum, ama bazen çok tutarsız davranıyor maalesef. [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]Evet o bakımdan iyi ama adam olamamış Aynen ya Zelişde üzüldü ama [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
Aynen.Ama Mustafanın üzülmesine üzüldüm [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]Üzmeseydi o zaman. Zeliş'i de seviyorum, ama bazen çok tutarsız davranıyor maalesef. [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
İlke de aniden kayboldu bu arada. [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]Aynen.Ama Mustafanın üzülmesine üzüldüm [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
Orda değil miydi? [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]İlke de aniden kayboldu bu arada. [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
Oradaydı, ama bir anda kaybolmuş işte. Ben de anlamadım nasıl olduğunu. [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]Orda değil miydi? [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
Biraz geride dizi bende [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]Oradaydı, ama bir anda kaybolmuş işte. Ben de anlamadım nasıl olduğunu. [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
Bölüm güzel gidiyor bence, izlerken çok eğlendim açıkçası. İnşallah reytinglerde beklenilen sonuçları alırız. [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]Biraz geride dizi bende [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
Bende bu bölümü çok sevdim Bu arada İlke çok frikik verdi bu bölümde [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]Bölüm güzel gidiyor bence, izlerken çok eğlendim açıkçası. İnşallah reytinglerde beklenilen sonuçları alırız. [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
Köyde bir rehabilitasyon merkezi olsa İlke kesin oraya kapatılır. Kahvehanede yaptıkları kesinlikle normal bir insana göre değil. Bu arada Zeliş'in yerinde olsam Mustafa'ya çoktan abayı yakmıştım bile. [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]Bende bu bölümü çok sevdim Bu arada İlke çok frikik verdi bu bölümde [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]
Aynen Cabbar kalmağa ev bulamıcak [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]Köyde bir rehabilitasyon merkezi olsa İlke kesin oraya kapatılır. Kahvehanede yaptıkları kesinlikle normal bir insana göre değil. Bu arada Zeliş'in yerinde olsam Mustafa'ya çoktan abayı yakmıştım bile. [HASHTAG]#seniseversem[/HASHTAG]