- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Besalet dışında fire vermem dedin başardıysan helal olsun'u kaparsın.Tamam 21.10'da açıklarım ama Besalet'in yerine jüri bulun şimdi oy versin @Bully ye verdiğim sözü tutmam lazım
@yatutarsa işin yoksa jüri olur musun :S
Sana düşük veriyordu işte sevin.Besalet dışında fire vermem dedin başardıysan helal olsun'u kaparsın.
Aynen bence de oy kullanmasına gerek yok zaten.Sana düşük veriyordu işte sevin.
yatutarsa ımmm olabilir besaletten daha iyi oy verir sanırım bana@Çiğdem- @denizz19 @Bully @Ahmad @ozgur2113 @diğeri kimdi adını unuttum
Besalet in yerine yatutarsa olsa sorun olur mu ?
Belkide onun oyuyla elenecektin.Aynen bence de oy kullanmasına gerek yok zaten.
Kendimi elenme potasında hissetmiyorum.Belkide onun oyuyla elenecektin.
Sana iyi verdim değerimi bil.Kendimi elenme potasında hissetmiyorum.
Si21:30'da başlasın oylama @GunesinOglu emi canım
O zaman helal olsun.@Bully tamamdır Harunnn yerine yatutarsa yı atadım.Yani bir tek Besalet te fire verdim dediğim gibi
Bu hafta [HASHTAG]#seksendortgohome[/HASHTAG] diyoruz.Severim seni.
Onu recapta yaptım ama tabloda da yaparımTabloyu yaparken şarkıcının yanına bir de şarkısı için bir sütun açsan çok güzel olacak @GunesinOglu
Şarkıları zaten biliyor oluyorum videoyu izlerken boşuna vakit kaybı olmasınOnu recapta yaptım ama tabloda da yaparım
Yarışmacı | Şarkıcı | Şarkı |
Ahmad | Göksel | Ah Nerede Vah Nerede |
denizz19 | Hande Yener | Haberi Var Mı? |
ozgur2113 | Seksendört | Kal Ölene Kadar |
Bully | Serdar Ortaç | Sor |
Çiğdem- | Burcu Güneş | Unutma Beni Çiçekleri |
OzaN | Atiye | Kal |
Çok iyi oldu sağolasın@yatutarsa buyur
Yarışmacı Şarkıcı Şarkı Ahmad Göksel Ah Nerede Vah Nerede denizz19 Hande Yener Haberi Var Mı? ozgur2113 Seksendört Kal Ölene Kadar Bully Serdar Ortaç Sor Çiğdem- Burcu Güneş Unutma Beni Çiçekleri OzaN Atiye Kal