Şarkısı bende zaten recap yokhayırlısı bakalım gönderir şarkısını inşallah
@OzaN nasılsa alıştı sen seç yine onun racapını hem onunda işine gelirŞarkısı bende zaten recap yok
Yok geçen göndermişti@OzaN nasılsa alıştı sen seç yine onun racapını hem onunda işine gelir
@ozgur2113 racapı unutmuştur verince racaplara geçelim bence🙂
Her şarkı çok iyi ama bu baya iyi3 hafta önce kullanmak istediğim daha sonra ertelediğim "Ah Nerede Vah Nerede" şarkısını bu hafta kullanmak kararı aldım.
Muhteşem bir şarkı. Tabii ki Göksel'in sesiyle ve filmden görüntüleri ile daha da harika bir iş ortaya çıkıyor.
Umarım diğer şarkıların yanında bu nostaljik şarkı değer görür, en azından öyle umuyorum.
Herkesi etiketledim, umarım rahatsız etmemişimdir kimseyi.
@denizz19 @Çiğdem @ozgur2113 @*YıldırıM* @OzaN @sokak sanati @Bully @tolgab @EFE UYSAL @batuhankaralar @GunesinOglu @adımutlulukk @S.G.A.T. @gözlemci @vadikızı @BesaleT @Aserat @Maskeli Fedai @Harunnn60 @cookies @berkann @HachiKo @Tzira @EnveR
ilk 3ümde rahat yer bulursun bu hafta daha önceler dediğim gibi bu şarkı favorilerim arsında olucaktır 😉😉😉3 hafta önce kullanmak istediğim daha sonra ertelediğim "Ah Nerede Vah Nerede" şarkısını bu hafta kullanmak kararı aldım.
Muhteşem bir şarkı. Tabii ki Göksel'in sesiyle ve filmden görüntüleri ile daha da harika bir iş ortaya çıkıyor.
Umarım diğer şarkıların yanında bu nostaljik şarkı değer görür, en azından öyle umuyorum.
Herkesi etiketledim, umarım rahatsız etmemişimdir kimseyi.
@denizz19 @Çiğdem @ozgur2113 @*YıldırıM* @OzaN @sokak sanati @Bully @tolgab @EFE UYSAL @batuhankaralar @GunesinOglu @adımutlulukk @S.G.A.T. @gözlemci @vadikızı @BesaleT @Aserat @Maskeli Fedai @Harunnn60 @cookies @berkann @HachiKo @Tzira @EnveR
Sana unutma beni çiçeklerini kullanırmısın diyecektim. Şu anki şarkılara göre Atiye ve Hande favorim.ilk 3ümde rahat yer bulursun bu hafta daha önceler dediğim gibi bu şarkı favorilerim arsında olucaktır 😉😉😉
sende unutma beni çiçeklerini seviyorsundur inş
Beğendiysen bi kıyak geçeriz artık.ilk 3ümde rahat yer bulursun bu hafta daha önceler dediğim gibi bu şarkı favorilerim arsında olucaktır 😉😉😉
sende unutma beni çiçeklerini seviyorsundur inş
kullandım zaten ayoll seviyorsundur umarım 🙂🙂🙂Sana unutma beni çiçeklerini kullanırmısın diyecektim. Şu anki şarkılara göre Atiye ve Hande favorim.
tam puanıma aday diyeyim kıyaka yetermi acaba
Atiye Hande favorim diyor.Yani Göksel i filan da sevse sana bir 2 filan verir herhaldekullandım zaten ayoll seviyorsundur umarım 🙂🙂🙂
bilmiyormuskı unutma beni çiçekelrini kullanıcağımı onu kullanırmısın diyecekmiş demekki favorisi olduk şuan @adımutlulukk unAtiye Hande favorim diyor.Yani Göksel i filan da sevse sana bir 2 filan verir herhalde
Tabi senden de iyileri var @Ahmad
Her şarkı çok iyi ama bu baya iyi
Bu arada bence geçen haftadan sonra düşüş varbilmiyormuskı unutma beni çiçekelrini kullanıcağımı onu kullanırmısın diyecekmiş demekki favorisi olduk şuan @adımutlulukk un
180 derece döndüm diyelimBu mesajınını ben mi yanlış anladım?
Bakacaz artık. Tabii anlaşabiliriz.tam puanıma aday diyeyim kıyaka yetermi acaba
ne diyorsun bee haftanın yine en iyilerindenizz final puanı garantide ilk sıralama nasıl olur orası belli değil ama çok rahat ağır favoriyiz ve haftayada öyle olucazBu arada bence geçen haftadan sonra düşüş var
6 üzerinden 1 veririm en iyi
180 derece döndüm diyelim
tamdan daha yukrısı yokki en yüksek rüşveti öneriyorum sana iyi düşünBakacaz artık. Tabii anlaşabiliriz.
Ben bu şarkıyı sevmiyorum be neresi güzel.Elenmeye adaysın yanlış stratejiden dolayı elenecenne diyorsun bee haftanın yine en iyilerindenizz final puanı garantide ilk sıralama nasıl olur orası belli değil ama çok rahat ağır favoriyiz ve haftayada öyle olucaz
Bu kadar hızlı dönüş de görmedim ben. Başın falan döner bi otur.Bu arada bence geçen haftadan sonra düşüş var
6 üzerinden 1 veririm en iyi
180 derece döndüm diyelim